Aynen aynenAnka zaten buraya nasıl yazarım diye vazgeçtim. . Benim rakibin 3 keki hala dillerde :))
Daha neler.. şuanki hayatının kim bilir kimlerin hayali kız. Keşke ben de yine böylr bekar olsam da ama çocuğum olsa.. ama 1 tane
Hiiiç moral bozma cumaya daha çoook var göz dönmesi de yok aslaaa
Hoşgeldin :)
Canım geçmiş olsun. Hemen toparla inşallah
Dök dök dök içini hahahhah hiç bakmıyoruz
Çok geçmiş olsun canım sen nasıl rahat edeceksen öyle devam et canım. Zaten 2 kişilik yer açıldı bak yesayla inci bana manyak dedi kovdum.onları
Yoo sen yesaya niyetlenip yazınca sadece o okur rahat ol. Rahat rahat dok içini
Sağol canım.buralardayım iniallah artıkcanımmmmmmmmmm çok geçmiş olsun en kısa zamanda saglıgına kavusursun
et et liste dışı da olsa sen hep burada ol :)
Canım atma onları ben liste dışı devam ederimÇok geçmiş olsun canım sen nasıl rahat edeceksen öyle devam et canım. Zaten 2 kişilik yer açıldı bak yesayla inci bana manyak dedi kovdum.onları
Çok sağol canımmDaha neler.. şuanki hayatının kim bilir kimlerin hayali kız. Keşke ben de yine böylr bekar olsam da ama çocuğum olsa.. ama 1 tane
Hiiiç moral bozma cumaya daha çoook var göz dönmesi de yok aslaaa
Hoşgeldin :)
Canım geçmiş olsun. Hemen toparla inşallah
Dök dök dök içini hahahhah hiç bakmıyoruz
Canım atma onları ben liste dışı devam ederim
Çok sağol canımm
Erken değil mi kız??MENUMMMM GELİYORRRRRRRRRRRRRRRRRRR
SABAH
1 kayısı yedim
yulaf ezmesi (içinde süt, 1 kayısı, 1 yenidünya)
ARA
ceviz
ÖĞLE
yarım ezogelin çorba
1 tavuk but
3 kaşık pilav
az salata
ARA
1 nektarin
AKŞAM
Köfte
yogurtlu yeşil mercimek
Erken değil mi kız??
Bak ben işten güçten kahvaltıyı geç yaptım. Birazdan kahve içerim Öğlen yemem heralde ama ikindi bi meyve yerim..akşama mercimek köftesi salata koyun yoğurdu yesem nasıl olur? ?
Doğum günü maceramı anlatıyorum
11 çeşit vardı (karpuz ve salatayı da çeşitten sayalım)
yesa1 ne yaptı
sadece karpuz ve salata yedi (yaş pasta bile yemedim canım da çekmedi zaten)
sonra meyve geldi 1 dilim nektarin 1 dilim muz yedim
Bugün bişey yemek istemiyorum.. bi türlü eksiyi göremedim bu hafta sinirim bozuk.. diyet yapmak gerçekten çok vakit ve emek harcanan bişeymiş.. kalk pastalar börekler ye desen kolay.. aslında acıkmıyorum ama psikolojik olarak tatlı eksikliğinden kendimi mutsuz hissediyorum bazen..yiyeceklerim belliyken yazayım dedim canım unutuyorum bazen :)
bence menün güzel olur yogurt salata ohh misss :)
Çok geçmiş olsun canım sen nasıl rahat edeceksen öyle devam et canım. Zaten 2 kişilik yer açıldı bak yesayla inci bana manyak dedi kovdum.onları
hoş geldin ayrıca geçmiş olsunSağol canım.buralardayım iniallah artık
Canim kursbiyenin tarifini verir misinCumartesi
Sabah
1 tane şekersiz nescafe
Öğlen
10 tane yaprak sarması
3 bardak çay
1 tane şekersiz kahveli kurabiye
Akşam
1 dilim ekmek arası peynir
1 saat yürüyüş, leslie 3 mil, 1,5 litre su
Mercimek köfte şişiriyor canım haberin olsun sabah fazla çıkarsan panik yapma.Erken değil mi kız??
Bak ben işten güçten kahvaltıyı geç yaptım. Birazdan kahve içerim Öğlen yemem heralde ama ikindi bi meyve yerim..akşama mercimek köftesi salata koyun yoğurdu yesem nasıl olur? ?
Yaparım valla.. ne yesem.. dünden kaldı diye 5 tane yicektim..Mercimek köfte şişiriyor canım haberin olsun sabah fazla çıkarsan panik yapma.
Tamam boy kaç??
Boyu napcaksin kiz 1.63Tamam boy kaç??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?