Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ya yapamadim ki tırmanışı, leslie yi yaptim essek sipasi uyandi kahvalti vs derken yeni uyuttum daha Anka

Canım atma onları ben liste dışı devam ederim
Çok sağol canımm

MENUMMMM GELİYORRRRRRRRRRRRRRRRRRR

SABAH
1 kayısı yedim
yulaf ezmesi (içinde süt, 1 kayısı, 1 yenidünya)

ARA
ceviz

ÖĞLE
yarım ezogelin çorba
1 tavuk but
3 kaşık pilav
az salata

ARA
1 nektarin

AKŞAM
Köfte
yogurtlu yeşil mercimek

su 2.5 litre

spor leslie 2 mil

Son düzenleme:
Erken değil mi kız??

Bak ben işten güçten kahvaltıyı geç yaptım. Birazdan kahve içerim Öğlen yemem heralde ama ikindi bi meyve yerim..akşama mercimek köftesi salata koyun yoğurdu yesem nasıl olur? ?

Erken değil mi kız??

Bak ben işten güçten kahvaltıyı geç yaptım. Birazdan kahve içerim Öğlen yemem heralde ama ikindi bi meyve yerim..akşama mercimek köftesi salata koyun yoğurdu yesem nasıl olur? ?

yiyeceklerim belliyken yazayım dedim canım unutuyorum bazen :)

bence menün güzel olur yogurt salata ohh misss :)

azminin onunde saygi ile egiliyorum efeemm

yiyeceklerim belliyken yazayım dedim canım unutuyorum bazen :)

bence menün güzel olur yogurt salata ohh misss :)
Bugün bişey yemek istemiyorum.. bi türlü eksiyi göremedim bu hafta sinirim bozuk.. diyet yapmak gerçekten çok vakit ve emek harcanan bişeymiş.. kalk pastalar börekler ye desen kolay.. aslında acıkmıyorum ama psikolojik olarak tatlı eksikliğinden kendimi mutsuz hissediyorum bazen..

üstte yazdığını yeni gördüm kaptan ama ben sadece elinde küçücük tatlı bir sopası var dedim

Erken değil mi kız??

Mercimek köfte şişiriyor canım haberin olsun sabah fazla çıkarsan panik yapma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…