Canim senin menünün nesine yorum yapalım:) saglikli 10 numara menü bence, zTen kilonda cok yok ya senin her türlü verirsin tatlılık
Sen bilirsin canım. Kilo verebilecek misin. Bir iki hafta deneyelim istersen.Canımmm bnm çok sağol eksik olma zümrecim.listeye girersem veremezsem grubu riske atmayım diye düşündüm amaAnka ne dersin kaptan listeye girsem mi?
Boy kilo oranı içinBoyu napcaksin kiz 1.63
tarçın elma?Şu an çok yemek yiyesim var. Tatlı pasta borek ne olursa midem patlayana kadar yiyesim varSu içtim kahve içtim yok geçmiyor.
Akşmı erken ye bir de hafif madem. Zaten akşama bir şey kalmadı acıkmazsın da.Daha yeni kahvaltı ettim desem sacma olur mu kv aynı apartmanda olunca zırt pırt bişey cıkıyor terasta işleri vardı bizde yanında kızımı yıkadım doyurdum şimdi ninni söylüyorum uyursa İnş çamaşırlar mutfak benı bekliyor
Acıkmam sanırım dunden kalan yemek vardı kızım sevmedi esim gec geliyor bana kaldı akşam 7 ye kadar onu yerim bu sacma gun de Çabuk biter umarımAkşmı erken ye bir de hafif madem. Zaten akşama bir şey kalmadı acıkmazsın da.
Cnm cok guzel de akşam yemegi hem az hemde erken olunca acıkmıyor musun merak ettim ben o saatte yesem yatana kadar elime geçeni yerim heraldeCanlarım menümü yazayım ki akşam başka bişey yememek zorunda kalayım.
Uyanınca 1 kuru kayısı 1 bardak ılık su
08:10 sade nescafe
Kahvaltı 09:20
Tam buğday ekmeğine kaşarlı tost, çay
Ara 11:20 sade türk kahvesi
Öğle 13:30
1 kase şehriye çorbası, 3 yk kırmızı et, 1 yk yoğurt, 1 küçük kase salata
Ara 14:25 sade türk kahvesi
Akşam 17:00
1 ayran, 5 çiğ badem
Su: 2 lt (3 lt olur uyuyana kadar)
Spor: (yaptıklarım)
30 dk yürüyüş bandı
20 dk eliptik
10 dk bisiklet
(Akşam yapacaklarım)
50 squat
100 jumping jack
125 mekik (31 günlük mekik programı 16. Gün)
1 dk plank, 30 sn sağa ve 30 sn sola plank
20 dk stepper
Sporsuz fazla veremem sanırım ama 100gr da olsa gider diye düşünüyorum. Bakalım cumaya kadar deneyim ne olacakSen bilirsin canım. Kilo verebilecek misin. Bir iki hafta deneyelim istersen.
Neden acaba canin bi seye mi sıkıldıŞu an çok yemek yiyesim var. Tatlı pasta borek ne olursa midem patlayana kadar yiyesim varSu içtim kahve içtim yok geçmiyor.
tarçın elma?
Kız anka şimdi gene diğer gruplara göz attım da.Bir tane grup baya kilo vermiş anam 2 günde ne yediniz içtiniz de 1.1 ler gitti anlamadım. Cuma hepsini geçmemiz lazım yeme canım
Canlarım menümü yazayım ki akşam başka bişey yememek zorunda kalayım.
1 ayran, 5 çiğ badem
30 dk yürüyüş bandı
20 dk eliptik
10 dk bisiklet
(Akşam yapacaklarım)
50 squat
100 jumping jack
20 dk stepper
Canlarım menümü yazayım ki akşam başka bişey yememek zorunda kalayım.
1 ayran, 5 çiğ badem
30 dk yürüyüş bandı
20 dk eliptik
10 dk bisiklet
(Akşam yapacaklarım)
50 squat
100 jumping jack
20 dk stepper
Evet ya ev çok dağınıkNeden acaba canin bi seye mi sıkıldı
kaptan su ile kahve ile geçmiyorsa hafif bir şey ye akşam telafi edersinŞu an çok yemek yiyesim var. Tatlı pasta borek ne olursa midem patlayana kadar yiyesim varSu içtim kahve içtim yok geçmiyor.
Cnm yine Masallah 3 cocukla bizim evı görsen esım çingene çadırı gibi olmuş dıyo napayım gunler kısa yetişmiyorEvet ya ev çok dağınık
Hiç bir şeye yetişemiyorum. Güya ramazana kadar bütün evi dip köşe bitirecektim ama olmadı. Dağınıklık bütün enerjimi alıyor.
kaptan su ile kahve ile geçmiyorsa hafif bir şey ye akşam telafi edersin
Aynen ya. Benim eşim bişey demiyor Allahtan öyle dese kıyameti koparırım zatenCnm yine Masallah 3 cocukla bizim evı görsen esım çingene çadırı gibi olmuş dıyo napayım gunler kısa yetişmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?