Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Hmm canim ben bana takil derken hani her gün eksileri gorebiliyorum az da olsa yediklerimin aynısını yersen belki sende aynı şekilde eksileri görebilirsin eğer metocugumuz ayni sekilde çalışıyorsa..

Daha yeni kahvaltı ettim desem sacma olur mu kv aynı apartmanda olunca zırt pırt bişey cıkıyor terasta işleri vardı bizde yanında kızımı yıkadım doyurdum şimdi ninni söylüyorum uyursa İnş çamaşırlar mutfak benı bekliyor

Şu an çok yemek yiyesim var. Tatlı pasta borek ne olursa midem patlayana kadar yiyesim var Su içtim kahve içtim yok geçmiyor.
tarçın elma?

Kız anka şimdi gene diğer gruplara göz attım da. Bir tane grup baya kilo vermiş anam 2 günde ne yediniz içtiniz de 1.1 ler gitti anlamadım. Cuma hepsini geçmemiz lazım yeme canım

Akşmı erken ye bir de hafif madem. Zaten akşama bir şey kalmadı acıkmazsın da.

Canlarım menümü yazayım ki akşam başka bişey yememek zorunda kalayım.

Uyanınca 1 kuru kayısı 1 bardak ılık su

08:10 sade nescafe

Kahvaltı 09:20
Tam buğday ekmeğine kaşarlı tost, çay

Ara 11:20 sade türk kahvesi

Öğle 13:30
1 kase şehriye çorbası, 3 yk kırmızı et, 1 yk yoğurt, 1 küçük kase salata

Ara 14:25 sade türk kahvesi

Akşam 17:00
1 ayran, 5 çiğ badem

Su: 2 lt (3 lt olur uyuyana kadar)
Spor: (yaptıklarım)
30 dk yürüyüş bandı
20 dk eliptik
10 dk bisiklet

(Akşam yapacaklarım)
50 squat
100 jumping jack
125 mekik (31 günlük mekik programı 16. Gün)
1 dk plank, 30 sn sağa ve 30 sn sola plank
20 dk stepper

Akşmı erken ye bir de hafif madem. Zaten akşama bir şey kalmadı acıkmazsın da.
Acıkmam sanırım dunden kalan yemek vardı kızım sevmedi esim gec geliyor bana kaldı akşam 7 ye kadar onu yerim bu sacma gun de Çabuk biter umarım sabah tartıldım eksi gorunce moralim bozuk olduğunda aklıma geliyor

Cnm cok guzel de akşam yemegi hem az hemde erken olunca acıkmıyor musun merak ettim ben o saatte yesem yatana kadar elime geçeni yerim heralde

tarçın elma?

Kız anka şimdi gene diğer gruplara göz attım da. Bir tane grup baya kilo vermiş anam 2 günde ne yediniz içtiniz de 1.1 ler gitti anlamadım. Cuma hepsini geçmemiz lazım yeme canım

Ben meyve sevmiyorum ya.

Kilosu çoktur onların boşver biz kararında verelim sağlıklı olsun.

Akşam çok çok çok çok yetersiz. Olmaz böyle canım. Hem spor yapıyorsun ona göre proteini artırmak lazım ben beğenmedim.

ayyyy akşam acıkmaz mısın :) akşamı arttır bence sebze yemeği ye mesela

bi de yemek kaşığıyla kırmızı et nasıl oluyor :)

Evet ya ev çok dağınık
Hiç bir şeye yetişemiyorum. Güya ramazana kadar bütün evi dip köşe bitirecektim ama olmadı. Dağınıklık bütün enerjimi alıyor.
Cnm yine Masallah 3 cocukla bizim evı görsen esım çingene çadırı gibi olmuş dıyo napayım gunler kısa yetişmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…