Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Canim geçmiş olsun çok..

kızlar öğle arası lahana çorbası yapmaya çalıştım mikserle çekerken mikser bozuldu sıcak sıcak robata döktüm oda sıcaktan galiba bozuldu bu aksiliklere rağmen yedim biraz iri iri oldu görünüşte kötüydü ama tadı iyiydi

Gelsin eksiler o zaman mikserle robot için üzüldüm.. yarin kaç eksi geleceksin mutlaka yaz ben de yapayim ona göre

Canik cok gecmis olsun neyden ameliyat oldun?

Çok güzel menü de spor da bravo canım..

Zümremmm çok çok geçmiş olsun kuzum sen sağlıklı ol da gider kilolar hiç merak etme. Ama listeye girsen canım zaten girişin 5 mayıs direkt listeden devam edersin

Yesam ne denir ki bu menuye ne eksik ne fazla dengeli cok guzel 4 4luk

Zümremmm çok çok geçmiş olsun kuzum sen sağlıklı ol da gider kilolar hiç merak etme. Ama listeye girsen canım zaten girişin 5 mayıs direkt listeden devam edersin
Canımmm bnm çok sağol eksik olma zümrecim.listeye girersem veremezsem grubu riske atmayım diye düşündüm ama @anka_misali ne dersin kaptan listeye girsem mi?

Tatlı eksikliğine hurma kuru kayısı kuru üzüm hatta fazla değil 1 dilim bitter bu seçeneklerin yanına türk kahvesi çok.iyi geliyor. Veya tarçınlı süt
@hippotalamus canim gel bana takıl belki metabolizmamiz ayni çalışıyordur ne dersin
Sende sürekli rakip ariyorsun

Oh oh az daha spor gerisi muh te şeeeemmmmm

Tatlı eksikliğine hurma kuru kayısı kuru üzüm hatta fazla değil 1 dilim bitter bu seçeneklerin yanına türk kahvesi çok.iyi geliyor. Veya tarçınlı süt

Sende sürekli rakip ariyorsun
rakip degil kiz maksatim yardimci olmak canim rakipcim senden ala rakibem mi var benim

Canim senin menünün nesine yorum yapalım:) saglikli 10 numara menü bence, zTen kilonda cok yok ya senin her türlü verirsin tatlılık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…