Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ya etti de kısa süreli. . 2 saate bir veriyorum. İğne oldu şimdi. .
Ateş düşürücüler ağzı açıldıktan 1 ay sonra etkinliklerini kaybetmeye başlıyormuş. Bilgin olsun. Evdeki şuruplar eski mi? Bir de 2 st bir çok sık, farklı ilaçları sırayla mı veriyorsun? Teşhis ne dediler?

Aaa ne güzel olmuşlar canım Çok ciciler... b3nde rozet yapacam yarın karnelere takacam artık 4, sınıf olduk gibi:)
Sen süpersin ya kuzum helal olsun sana. Hem sağlıklı doyurucu menüler hem de güzel kilo veriyorsun ve sağlıklı beslendigin için yağdan verdiğinden hiç şüphem yok canım

Aa öyle mi bilmiyordum saol canım. . Bugün 3 kez calpol verdim en son yarım fitil.. ılık suyla duş.. dişten dolayı büyük ihtimal. . Ama 39.2 yi görünce panik oldum. Acildeki doktor bi iğne yapalım gece yine çıkmasın dedi. Ishal içinde flagy verdi. Çok teşekkür ederim cnm verdiğin bilgiler için ♡♡♡

Kızlar gece bu hareketi yapmaya çalışıyordum. Eşim diyor ki hayırdır özel harekatcı mı oldun tuhaf tuhaf hareketler yapıyorsun diye dalga geçiyor. gerçekten ne kadar zor hareketler var ya çok zorlanıyorum ben yaparken çoğunu. Bunu da baya zor yaptım. 10 tane yapabildim

Menü çoook güzl bakalım bugün nasıl bi sonuç gelicek :) su da içiyosun dimi bolca kuzucum
Kızlar bizde acilden çıkıyoruz.. küçüğün ateşi 39.2 oldu. İğne yaptırdık
Geçmiş olsun ah bi iyileşseydi
Aaaa nereye gitmiş ki. Db yi silerken yanlışlıkla mı sildim acaba...
Kesin öyle oldu çünkü alt altaydı isimleri sanırım
Anka durmuyorduuuu çalışıyor çalışıyor çalışıyorduuuuuuu

Valla o kadar çalıştım yok yine de artıdan kurtulamadım

Günaydın kızlarrrrr karne heyecanımız var bakalım nasıl gelecek. E okuldan da bakamadık bu sefer baya merak ediyoruz
vayy heyecan olsun diye mi bakmadın ama zaten bellidir yazılı notlarından ben dayanamam msj geliyor
çocuklar için tatil başlıyor

vayy heyecan olsun diye mi bakmadın ama zaten bellidir yazılı notlarından ben dayanamam msj geliyor
çocuklar için tatil başlıyor

Yok canım kapatmışlar bakamadım
İngilizcesinde biraz sıkıntı var. İlk sınava çok çalıştı iyi alırsa sinemaya götüreceğim dedi babası. 40 sorudan 2 yanlışla geldi. Sonra okulda öğretmenle kavga etmiş babası da götürmedi bu sefer sinemaya götürmediniz diye diğer sınavda hiç bişey yazmadan boş kağıt vermiş. son sınavın da sonucunu söylemedi öğretmen karnede görürsünüz dedi. Diğer dersleri çok iyi zaten.

Benim oğlana tatil yaramıyor hiç bayramdan sonra direk yaz okuluna gidecek.

bir ara kapalıydı da bu hafta açıldı
öğretmenle kavga mı etmiş

bir ara kapalıydı da bu hafta açıldı
öğretmenle kavga mı etmiş
1. sınıftan beri hep yapıyor. Kendi istediği olmayınca hemen kavga ediyor.
Pedagoga götürdük olmadı. Ceza verdik olmadı. Bakalım eskiye göre az ama inşallah düzelir tamamen. sürekli oğretmenlerden şikayet geliyor. Fazla fazla zeki kabına sığamıyor. Şikayet etseler de gerçi bütün öğretmenler de yine en çok senin oğlanı severiz diyor. Yani okulda da meşhur anlayacağın 50 tane sınıf var nerdeyse bütün öğretmenler tanıyor

***12. Takım 521. Etap***

anka_misali(67,5 /
eylul7158eylul(59,4 /
tevafuk55 (63,7 /
MiuLego (57.3
Sily (64,3 /
Korhilalp (58,5 /
hippotalamus (88,6 /
5816bursa (71,8 /
florence_N (80 /
inciakis ( 72,2 /
umut-16 (/ 69 /

ICIR(

12. Takım Ortalaması :

yeni üyeler:
Jalapeno(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…