Kız tamam allah allah kötü demedim kiiii:) olmayabilirdi dedim sadeceBulgur pilavı ama
Normal mi sezeryan mı doğumların?Şu an orantılarsak aynıyız...
Bitirdim ben de bittimBitirebildin mi miu
Oo oooo oooo spora bak hemen stepper üstüne çıkıyorum hemenKizlar menum kusura bakmayin biraz gec oldu
1 kase yogurt corbasi
2 yk yesil fasulye
1 yk pilav
1 kucuk karniyarik
Cacik
tevafuk55 canim tatliyi herkes cok begendi tesekkur ederim ama ben tadina bakamadim
Spor 40 dk kosu bandi
5000 adim
Su 2 litre
Itiraf efiyorum karniyarigi zorla yedim arkadas gozumun icine bakıyordu
TevafukKuzum ya begenmelerine çok sevindim :) canım çok küçük oluyorlar bence bir tane yiyebilirsin hem tadını bilirsin en azından
3 tane de yumurta var amaaaaKız 1.5 tam tahıllı ekmek bütün güne..
Sezaryen. . Hiç bir zaman çok zayıf olmadım.. 73 kiloyla diyetisyene gitmiştim zamanında.. tahliller şu bu en fazla 70 olursun sen.. iri yapılısın dedi.. evlenirken 70 kiloydum.. iki doğumda da 25er kilo aldım. İlk doğumdan çıkınca 95 kiloydum. Sonra 83 e falan düştüm. Bırakınca geri 95 falan.. ikinciye 86 ile hamile kaldım.108 falan la doğuma gittim. İlk ay 12 kilo gitti 96 ya düştüm sonra süt olsun diye ye.. 102.. birden çark etti. .93.5a düştüm takıldı 1 ay kilo. . Sonra burayı keşfettim işte.. kilo alıp vermekten yoruldum. 10 kilo veriyorum dikkat etme geri al..zayıflayim sabit kalsın istiyorum artıkNormal mi sezeryan mı doğumların?
Yaa bi ben mi 3 yumurta yiyorum yaa.. ağlıcam ama.. şimdi bebeği uyuttum.. 1 saattir sallıyorum Leslie hayal oldu.. şimdi sahur hazırlıcam resmini atarım :)(Strpp
Bitirdim ben de bittim
Oo oooo oooo spora bak hemen stepper üstüne çıkıyorum hemen
Tevafuksayın kk yönetimi tevafuku ban layın lütfen.. tatlı ye falan diyor kendinde değil sanırım
3 tane de yumurta var amaaaa
Vayyy mium harikasin ben bidaha cesaret edememStrpp
Bitirdim ben de bittim
Oo oooo oooo spora bak hemen stepper üstüne çıkıyorum hemen
Tevafuksayın kk yönetimi tevafuku ban layın lütfen.. tatlı ye falan diyor kendinde değil sanırım
Kız sana yarayacak daha ne istiyorsun:))Tevafuksayın kk yönetimi tevafuku ban layın lütfen.. tatlı ye falan diyor kendinde değil sanırım
Kıyamam yaa birde gerçekten kaçamak yapsan neler olur burada hahaha :)))Yaa bi ben mi 3 yumurta yiyorum yaa.. ağlıcam ama.. şimdi bebeği uyuttum.. 1 saattir sallıyorum Leslie hayal oldu.. şimdi sahur hazırlıcam resmini atarım :)(
Vayyy miunun tarafini tutuyon haKız sana yarayacak daha ne istiyorsun:))
Ama canım benim tarifi yapmış tadına bile bakmamış herkes övgüler dizerkeninciakis en fransız hali ile kalakalmış yazık değil mi hi
Tadına da bakmasın mi
Ben de hiç zayıf olmadım. Annem bile iri oldugumu söylerdi ergenken. 79 ile evlenecektim, o ara diyet yaptim 69 ile evlendim ve hamile kaldım ve Allah ne verdiyse yedim. 89 du doğum yaptım. 79la ikinciye hamile kaldım. 90 kusurle doğum yaptım. 86 ile 3. Ye hamile kaldım 101 idi sanırım doğum yaptım. Sonuç bu. Kafama dank ettiğinde 93 kiloydum, abur cuburu tatlıyı kestim. Sonra düzgün diyete başladım. Benim alt karnım sarkmaya başladı. Nasil toparlanacak bilmiyorum.Sezaryen. . Hiç bir zaman çok zayıf olmadım.. 73 kiloyla diyetisyene gitmiştim zamanında.. tahliller şu bu en fazla 70 olursun sen.. iri yapılısın dedi.. evlenirken 70 kiloydum.. iki doğumda da 25er kilo aldım. İlk doğumdan çıkınca 95 kiloydum. Sonra 83 e falan düştüm. Bırakınca geri 95 falan.. ikinciye 86 ile hamile kaldım.108 falan la doğuma gittim. İlk ay 12 kilo gitti 96 ya düştüm sonra süt olsun diye ye.. 102.. birden çark etti. .93.5a düştüm takıldı 1 ay kilo. . Sonra burayı keşfettim işte.. kilo alıp vermekten yoruldum. 10 kilo veriyorum dikkat etme geri al..zayıflayim sabit kalsın istiyorum artık
Sen zayilada sporla duzelmese gerdirirsin süper oluyor oyle zor bir operasyon da degilmisBen de hiç zayıf olmadım. Annem bile iri oldugumu söylerdi ergenken. 79 ile evlenecektim, o ara diyet yaptim 69 ile evlendim ve hamile kaldım ve Allah ne verdiyse yedim. 89 du doğum yaptım. 79la ikinciye hamile kaldım. 90 kusurle doğum yaptım. 86 ile 3. Ye hamile kaldım 101 idi sanırım doğum yaptım. Sonuç bu. Kafama dank ettiğinde 93 kiloydum, abur cuburu tatlıyı kestim. Sonra düzgün diyete başladım. Benim alt karnım sarkmaya başladı. Nasil toparlanacak bilmiyorum.
Ay yok ya. Sezeryanlari zor atlattım. Tansiyonum çıktı hep. Korkarım, olamam.Sen zayilada sporla duzelmese gerdirirsin süper oluyor oyle zor bir operasyon da degilmis
O zaman spora devam toparlanir canimAy yok ya. Sezeryanlari zor atlattım. Tansiyonum çıktı hep. Korkarım, olamam.
Ayy hadi inşallah.O zaman spora devam toparlanir canim
Sus sus evet bi sen değilsin ama seni daha 70 kilo yapcaz boşver başkalarınıYaa bi ben mi 3 yumurta yiyorum yaa.. ağlıcam ama.. şimdi bebeği uyuttum.. 1 saattir sallıyorum Leslie hayal oldu.. şimdi sahur hazırlıcam resmini atarım :)(
Kız sana yarayacak daha ne istiyorsun:))
Ama canım benim tarifi yapmış tadına bile bakmamış herkes övgüler dizerkeninciakis en fransız hali ile kalakalmış yazık değil mi hi
Tadına da bakmasın mi
Eki Görüntüle 2007370
İnciii inciiii sayende bebişim. Vallaha ölecem. Daha yapcan mı spor?? Bak duşa gircem eğer yapcaksan söyle ben de yapıp gireyim duşa. Beni uğraştırma boşa
Sorma sanki baklava yedim. . Kaçamak hakkımı yumurta ile kullanıyorum :))Kıyamam yaa birde gerçekten kaçamak yapsan neler olur burada hahaha :)))
Aaaaaaa fark etmemiştim kendimde değildim spordan ötürü.dur artik durrrr ya
Bu arada _6 oldu farkettin mi
Eki Görüntüle 2007373 sahurumu yaptım yatıyorum. . Spor olarak bebeğe mama yedirirken 15 dk ileri geri yürüme, zıplama, cii diye eğilip kalkma ve son olarak bi saat puset sallama :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?