Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Strpp
Bitirebildin mi miu
Bitirdim ben de bittim
Oo oooo oooo spora bak hemen stepper üstüne çıkıyorum hemen
Kuzum ya begenmelerine çok sevindim :) canım çok küçük oluyorlar bence bir tane yiyebilirsin hem tadını bilirsin en azından
Tevafuk sayın kk yönetimi tevafuku ban layın lütfen.. tatlı ye falan diyor kendinde değil sanırım
Kız 1.5 tam tahıllı ekmek bütün güne..
3 tane de yumurta var amaaaa

Normal mi sezeryan mı doğumların?
Sezaryen. . Hiç bir zaman çok zayıf olmadım.. 73 kiloyla diyetisyene gitmiştim zamanında.. tahliller şu bu en fazla 70 olursun sen.. iri yapılısın dedi.. evlenirken 70 kiloydum.. iki doğumda da 25er kilo aldım. İlk doğumdan çıkınca 95 kiloydum. Sonra 83 e falan düştüm. Bırakınca geri 95 falan.. ikinciye 86 ile hamile kaldım.108 falan la doğuma gittim. İlk ay 12 kilo gitti 96 ya düştüm sonra süt olsun diye ye.. 102.. birden çark etti. .93.5a düştüm takıldı 1 ay kilo. . Sonra burayı keşfettim işte.. kilo alıp vermekten yoruldum. 10 kilo veriyorum dikkat etme geri al..zayıflayim sabit kalsın istiyorum artık

Yaa bi ben mi 3 yumurta yiyorum yaa.. ağlıcam ama.. şimdi bebeği uyuttum.. 1 saattir sallıyorum Leslie hayal oldu.. şimdi sahur hazırlıcam resmini atarım :)(

Vayyy mium harikasin ben bidaha cesaret edemem
Spora bakma bugun menum kotu

Tevafuk sayın kk yönetimi tevafuku ban layın lütfen.. tatlı ye falan diyor kendinde değil sanırım

3 tane de yumurta var amaaaa
Kız sana yarayacak daha ne istiyorsun:))
Ama canım benim tarifi yapmış tadına bile bakmamış herkes övgüler dizerken inciakis en fransız hali ile kalakalmış yazık değil mi hi
Tadına da bakmasın mi

Yaa bi ben mi 3 yumurta yiyorum yaa.. ağlıcam ama.. şimdi bebeği uyuttum.. 1 saattir sallıyorum Leslie hayal oldu.. şimdi sahur hazırlıcam resmini atarım :)(
Kıyamam yaa birde gerçekten kaçamak yapsan neler olur burada hahaha :)))

Vayyy miunun tarafini tutuyon ha
Karniyarik yemesem bakardim ama cok oldu o yuzden bakmadim yarin bakarim bir tanecik

Ben de hiç zayıf olmadım. Annem bile iri oldugumu söylerdi ergenken. 79 ile evlenecektim, o ara diyet yaptim 69 ile evlendim ve hamile kaldım ve Allah ne verdiyse yedim. 89 du doğum yaptım. 79la ikinciye hamile kaldım. 90 kusurle doğum yaptım. 86 ile 3. Ye hamile kaldım 101 idi sanırım doğum yaptım. Sonuç bu. Kafama dank ettiğinde 93 kiloydum, abur cuburu tatlıyı kestim. Sonra düzgün diyete başladım. Benim alt karnım sarkmaya başladı. Nasil toparlanacak bilmiyorum.

Sen zayilada sporla duzelmese gerdirirsin süper oluyor oyle zor bir operasyon da degilmis

Sus sus evet bi sen değilsin ama seni daha 70 kilo yapcaz boşver başkalarını

Aa doğru söylüyorsun kız yesin bana yarasın oh oh

dur artik durrrr ya
Bu arada _6 oldu farkettin mi
Aaaaaaa fark etmemiştim kendimde değildim spordan ötürü.

Harikasın ya ne güzel haber buuuu ben artıdaydım bugün cuma kaçamağı cezası yarın oruç bakalım nasıl olcak
Eki Görüntüle 2007373 sahurumu yaptım yatıyorum. . Spor olarak bebeğe mama yedirirken 15 dk ileri geri yürüme, zıplama, cii diye eğilip kalkma ve son olarak bi saat puset sallama :))

Tabak harika görünüyor afiyet olsun.

Sporunu sevsinler ne güzel spor o öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…