Eki Görüntüle 2007370
İnciii inciiii sayende bebişim. Vallaha ölecem. Daha yapcan mı spor?? Bak duşa gircem eğer yapcaksan söyle ben de yapıp gireyim duşa. Beni uğraştırma boşa
He heee bende o hareketlerden yapıyorum benim cadı şimdi uyudu Ramazan'da uykusu bozulduEki Görüntüle 2007373 sahurumu yaptım yatıyorum. . Spor olarak bebeğe mama yedirirken 15 dk ileri geri yürüme, zıplama, cii diye eğilip kalkma ve son olarak bi saat puset sallama :))
İyi geceler canım sitede aorun yoktu nette ya da telefonunda olabilir. Menğn ve sporunu beğendim. Şehriye öırba varken börek de yiyip karbonhidrat patlaması yapmışsın dicektim ama spor yapmışsın susuyorum:) Allah kabul etsin.Hepinize iyi geceler
Ben yatıyorum telefon hata verip duruyor sayfayı açamıyorum diyo
Bence menun super ana yemek yok ekmek yok sadece kucuk borek gelsin eksilerrrİyi sahurlar arkadaşlar
Ügüm telefonda mı internette mi bi sorun var anlamadım doğru düGün giremedim şarjda bitti
Menüm
Sahur
2 yumurtalı pul biberli omlet
Peynir salatalık domates marul
İftar
Şehriye çorba
Salata
Küçük bi dilim börek
2,5 su
Lesie 3 mil
50 mekik
50 twister
Tabak guzel spor dahada güzel ozellikle cii lere bayıldımEki Görüntüle 2007373 sahurumu yaptım yatıyorum. . Spor olarak bebeğe mama yedirirken 15 dk ileri geri yürüme, zıplama, cii diye eğilip kalkma ve son olarak bi saat puset sallama :))
Kaptan tekrar git bir uzmana ayyy niye etki etmedi o surup ya yan etkisi kadar etkisi olsaydi gecmisti simdiKızlar geçmişe hızlıca göz attım. Ya benim moralim çok bozuk. Kaşıntım yine çoğaldı. Dayanılacak gibi değil. Başka dr a mı gitsem acaba yoksa şurubu tekrar mı içmeye başlasam bilemedim.
Bu aradaflorence_N Boat pose diye hareket var. Tekne de deniyor sanırım. Ben alt karın için ona başladım 1 haftadır yapıyorum bence faydası olacak. Crunch da yapıyorum ben. Plank wall sit squat vs hepsi beraber dumduz yapacak karnımı inşallah
Geçmişti aslında o zaman ama ilacı bırakınca yine başladı. Belki de başka bişey yapıyor bilmiyorum ki. Deterjanı mı değişsem acaba bir de... Yeni makine aldık bu arada biz 2 aylık makine çop oldu resmen 900 TL masraf istediler. Bu makinede alerji programı var Bi deneyeyim bari.Kaptan tekrar git bir uzmana ayyy niye etki etmedi o surup ya yan etkisi kadar etkisi olsaydi gecmisti simdi
Yok çekemem çekersem inanaılmaz acıkıyorum gece canım kötü kötü şeyler istiyo :)Alıntılar yapmıştım akşam yazarken şarjım bitti kaldı.
HatırladığımJalapeno menüsü vardı.
Akşam yemeği saatini 18:00 a çekelim anlaşalm olar mı?Menü çook güzel ama saatler cıks
Yaaa cok tatlisin yaaaEki Görüntüle 2007373 sahurumu yaptım yatıyorum. . Spor olarak bebeğe mama yedirirken 15 dk ileri geri yürüme, zıplama, cii diye eğilip kalkma ve son olarak bi saat puset sallama :))
Deterjani degistirdiysen belki oda olabilir evde sadece sende varsa ama boyadandır benceGeçmişti aslında o zaman ama ilacı bırakınca yine başladı. Belki de başka bişey yapıyor bilmiyorum ki. Deterjanı mı değişsem acaba bir de... Yeni makine aldık bu arada biz 2 aylık makine çop oldu resmen 900 TL masraf istediler. Bu makinede alerji programı var Bi deneyeyim bari.
Yok canım ya ne titizliği hep dağınık bizim. Şu sıralar bebek emekliyor diye supur sil yapıyorum o kadar. Değiştirmedim deterjan aslında aynı marka. Makinenin motoru gitmiş direkDeterjani degistirdiysen belki oda olabilir evde sadece sende varsa ama boyadandır bence
Makine kotu olmus ya 900 tamir mi olur el insaf ya
Neyse canim saglik olsun demekten baska bir sey gelmiyor elden su titizligin yuzunden oluyor bence
Kolay gelsin biz KV ye gideceğiz.Gunaydin bugun bende de temizlik var
Sanada kolay gelsin canimKolay gelsin biz KV ye gideceğiz.
Bnce kesinlikle farkediyordur ne kadar zayıfladığını ama seni kıskandığından söylemiyor olabilirVay beee bir yandan fena olan durum bir yandan bizi çok mutlu ediyor :)) benim eşim hala sormuyor hala bana zayıfsın demiyor bazen zorla ağzından laf almaya çalışıyorum iyisin diyirşişmansın der gibi anlıyorum o lafı da
Ayy incii üst bedenin incecik biraz basen ve kol çalışsan yeter canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?