Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

hilalim afıyet olsun canım. sana bır soru ben senın kahvaltıları cok begenıyorum tam benlık ben bazen sabahları yersem 1 dilim ekmek yıyorum. ekmek yemedıgım gunlerde senınkı gıbı kahvaltı yapsam oglen akşam yıne bıldıgım gıbı yemeye devam etsem tam karataya uymadıgım için kılo yapar mı?

soru uzun oldu anlatabılmısımdır umarım

Sınavında şimdiden başarılar canım.Allah zihin açıklığı versin
Menünde gayet güzel sıfır kaçamak..sabaha tartıdaki rakam yüzünü güldürür gelsin eksicikleeer
Teşekkür ederimm :) amin inşallah dünde yoktu kaçamağım ama +100 çıktım çok moralim bozuldu bakalım yarına nolcak

afiyet seker bal ola canım

ayy bana dıyosun sende kahvaltı dısında kuş kadar yemişsin. afıyet olsun canım cumaya kesın eksı cıkarsın

Canım ben aydır böyle kahvaltı yapıyorum ve nerdeyse 30 kg gitti..bu kahvaltı ASLA kilo yapmaz canım.ama ekmek reçel bal yersen bu kahvaltıda kesin artı görürsün.ben karatayı hep 3 öğün olarak uyguladım.kahvaltımı yaptım 2 saat sonra sporumu yaptım.sonra tartıldığımda en az 200gr eksi görüyordum ve krallar gibi öğle yemeğimi yiyordum bol proteinli sebzeli yoğurt ve süt olan bir öğle yemeği. Arada en az 5 saat oluyor kahvaltı öğle yem.arasında
Sonra da akşam.akşam yemeğini de 6 saat sonra yedin mi gelsin eksileeer
Ama tek şart öğünlerde sıfır zararlı karbonhidrat almak

bır gun boyle beslensem ertesı gunu ekmek yemek ıstedıgımde yıyıp ama peynırden zeytınden kıssam bu hafta gecsın cumadan sonra bır deneyıp bunyem nasıl tepkı verecek bakıcam canım.

karatayda en cok kahvaltıy sevdım sınır yok ben peynır yumurta teytın cok sevıyorum

Slm kızlar
Menüm sabah 8
1 kk peynir
5 zeytin
2 çay kaşığı gül receli
1 fincan çay
1 dilim kepekli ekmek
Öğle ayran ve 1 paket altınbsşak
Akşam
Zeytinyağlı fasulye
1 dilim kepek ekmeği
1 kase yoğurt
Su : 4 litre
2 fincan form çay
Spor yapamadım ayak tabanlarım ağtıyo (bugün çarşı alışveriş koşturması sayarsak olabilir mi bilmiyorum )

Dene eylülcüm bişey kaybetmezsin.zaten ideal kilona gelince her kahvaltıda 1 dilim ekmek yiyebilirsin diyor canancığım.mesela benim ideal kilom 57.7.şu an ben istesem yiyebiliyorum ama canım istemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…