Bugün 1 kg paket y.mercimek aldım.en kısa zamanda yaparım eylülcüm.protein en sevdiğimmmmmmmy.mercimekte proteın var ya yumurtayla birleşince proteın patlaması oldu :))
hilalim afıyet olsun canım. sana bır soru ben senın kahvaltıları cok begenıyorum tam benlık ben bazen sabahları yersem 1 dilim ekmek yıyorum. ekmek yemedıgım gunlerde senınkı gıbı kahvaltı yapsam oglen akşam yıne bıldıgım gıbı yemeye devam etsem tam karataya uymadıgım için kılo yapar mı?Menümmm
Sahur
2 yum.15 zeytin.3 kk beyaz peynir.1 k kayısı
1 büyük bardak kefir.1 slatalık 4 çeri domates
İftar
1 kase sütlü mercimek çorbası.
1 büyük köfte.bol yeşillik.
2 yk humus
2 kornişon turşu.3 çeri dom
1 hurma.1 avuç ayçekirdeği
2 fincan çay
Yatmadan yeşil çay
Su 2lt
Spor 5000adım (okula yürüdüm bide oğlanla dışarı çıktık)
Teşekkür ederimm :) amin inşallah dünde yoktu kaçamağım ama +100 çıktım çok moralim bozuldu bakalım yarına nolcakSınavında şimdiden başarılar canım.Allah zihin açıklığı versin
Menünde gayet güzel sıfır kaçamak..sabaha tartıdaki rakam yüzünü güldürürgelsin eksicikleeer
afiyet seker bal ola canımSabah
Az yağda 3 yumurta 1 domates 3 biber ve 2 kibrit kutusu peynirden yapılan menemenin yarısı,
1.5 dilim tam buğday ekmeği.
Öğle
1 hurma
3/4 elma
1 kase yoğurt
Akşam
1 kase mercimek çorbası
Taze fasülye
Salata
Cacık
Ayran.
Su 3 lt şimdilik
ayy bana dıyosun sende kahvaltı dısında kuş kadar yemişsin. afıyet olsun canım cumaya kesın eksı cıkarsınİyi akşamlar kızlar kusura bakmayın pek yazamıyorum pazar günü sınavım varda ona çalışıyorumbugünki menüm
Sabah10:00
2 hş yumurta 1 kk beyaz peynir 6 zeytin 1 bardak süt
Öğlen 14:30
1 kase çorba
Akşam 19:00
1 kase çorba 1 tabak taze fasulye 1 kase yogurt
Ara 21:00
2 ceviz 10 kara dut
2,5 lt su
Spor hemüz yapmadım yatmadan ne yaparsam artık:)))
hilalim afıyet olsun canım. sana bır soru ben senın kahvaltıları cok begenıyorum tam benlık ben bazen sabahları yersem 1 dilim ekmek yıyorum. ekmek yemedıgım gunlerde senınkı gıbı kahvaltı yapsam oglen akşam yıne bıldıgım gıbı yemeye devam etsem tam karataya uymadıgım için kılo yapar mı?
soru uzun oldu anlatabılmısımdır umarım
Bazen çok dikkat etsekte artı görüyoruz canım.su tutmuşsu dur ya da şişkinliktir o yarına bişey kalmaz benceTeşekkür ederimm :) amin inşallah dünde yoktu kaçamağım ama +100 çıktım çok moralim bozuldu bakalım yarına nolcak
bır gun boyle beslensem ertesı gunu ekmek yemek ıstedıgımde yıyıp ama peynırden zeytınden kıssam bu hafta gecsın cumadan sonra bır deneyıp bunyem nasıl tepkı verecek bakıcam canım.Canım ben aydır böyle kahvaltı yapıyorum ve nerdeyse 30 kg gitti..bu kahvaltı ASLA kilo yapmaz canım.ama ekmek reçel bal yersen bu kahvaltıda kesin artı görürsün.ben karatayı hep 3 öğün olarak uyguladım.kahvaltımı yaptım 2 saat sonra sporumu yaptım.sonra tartıldığımda en az 200gr eksi görüyordum ve krallar gibi öğle yemeğimi yiyordum bol proteinli sebzeli yoğurt ve süt olan bir öğle yemeği. Arada en az 5 saat oluyor kahvaltı öğle yem.arasında
Sonra da akşam.akşam yemeğini de 6 saat sonra yedin mi gelsin eksileeer
Ama tek şart öğünlerde sıfır zararlı karbonhidrat almak
Teşekkür ederiiim ay inşallahhhh bayramda tatile gidicemde tatil öncesi ne kadar gitse kardırayy bana dıyosun sende kahvaltı dısında kuş kadar yemişsin. afıyet olsun canım cumaya kesın eksı cıkarsın
İnşallahhh öyledir yarın görücezzBazen çok dikkat etsekte artı görüyoruz canım.su tutmuşsu dur ya da şişkinliktir o yarına bişey kalmaz bence
Sahur yapmadan çok zor olmuyormuSelam kızlar. Ben bu gün yemek yapamadım menemen yaptım. 2 dilim ekmekle onu yedim üzerine bol bol çay su. Sahur yapamadığım için sadece akşam yemeği yazıyorum bir kaç gündür...
Spor şimdilik yok ama yapacağım
Bana da çok oluyo. Dolabın kapağını açıp kapatıyorum :) sonra su içiyorumYa bende alışkanlıktan sanırım geceleri çok bişey yemek istiyorum açlıktanda değil ama çok zor tutuyorum kendimisizede oluyomu oluyosa napıyosunuz
İçim almıyor canım yiyemiyorumSahur yapmadan çok zor olmuyormu
Dene eylülcüm bişey kaybetmezsin.zaten ideal kilona gelince her kahvaltıda 1 dilim ekmek yiyebilirsin diyor canancığım.mesela benim ideal kilom 57.7.şu an ben istesem yiyebiliyorum ama canım istemiyorbır gun boyle beslensem ertesı gunu ekmek yemek ıstedıgımde yıyıp ama peynırden zeytınden kıssam bu hafta gecsın cumadan sonra bır deneyıp bunyem nasıl tepkı verecek bakıcam canım.
karatayda en cok kahvaltıy sevdım sınır yok ben peynır yumurta teytın cok sevıyorum
Yanyana yazdığında bile 1 satır tutacak canımMerhaba
Menüm
Sahur
2 yumurtalı omlet peynir domates marul
İftar
Çorba salata kabak yemeği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?