- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Geçen hafta söyledim birden orucun ilk haftası diye heralde su tuttu vücut birden artı oldum.. zorla sabitledim anca 300 gr eksi oldu. O yüzden heralde böyle eksi oldıAy yaramasin gercekten canim
Ooooo kac kac soyle
Menunde harika canim gelsin eksiler
Kizlar ben dondurma yedim pis bogazligim tuttusimdide yuruyuse cikiyorum
İyi olmuş canım.tüm gün oruçluydn zaten.sıkıntı yok bnce.Selam kızlar. Ben bu gün yemek yapamadım menemen yaptım. 2 dilim ekmekle onu yedim üzerine bol bol çay su. Sahur yapamadığım için sadece akşam yemeği yazıyorum bir kaç gündür...
Spor şimdilik yok ama yapacağım
Ne guzel su icmissin masallahSlm kızlar
Menüm sabah 8
1 kk peynir
5 zeytin
2 çay kaşığı gül receli
1 fincan çay
1 dilim kepekli ekmek
Öğle ayran ve 1 paket altınbsşak
Akşam
Zeytinyağlı fasulye
1 dilim kepek ekmeği
1 kase yoğurt
Su : 4 litre
2 fincan form çay
Spor yapamadım ayak tabanlarım ağtıyo (bugün çarşı alışveriş koşturması sayarsak olabilir mi bilmiyorum )
Canim telafi icin kosu bandinda 35 dk yurudum hic halim yoktu disari cikmaya kendime laf saya saya 2.5 km yurudumincicimmm yememeliydin.bol bol yürüüüü.
anka gelir şimdi elinde oklavasıyla
Oluyor tabi olmaz olur mu ama yememege calisiyorum bazende dayanamayip yiyiyorum sonra telsfisi icin ugrasiyorumYa bende alışkanlıktan sanırım geceleri çok bişey yemek istiyorum açlıktanda değil ama çok zor tutuyorum kendimisizede oluyomu oluyosa napıyosunuz
Bunu bende duymuştum canım elimden geldiğince içmeye çalışıyorumKızlar oruç tutanlar her gün mutlaka 1 şişe maden suyu içmeliymiş.ben şimdi içiyorum.çünkü mineral ve tuz kaybı oluyormuş oruçken.onu dengelemek için şartmış
Ayyy devami gelir o zaman eksilerinGeçen hafta söyledim birden orucun ilk haftası diye heralde su tuttu vücut birden artı oldum.. zorla sabitledim anca 300 gr eksi oldu. O yüzden heralde böyle eksi oldı
Akşam ne kadar da hafif canım afiyet olsunKizlar gecmisi okuyamadim genis bir vaktimde bakicam
Sabah
2 yumurtadan y.mercimekli omlet
2yk peynir
3zeytin
Oglen
Yogurtlu kereviz
Ara
5fistik
Bir soda
Aksam
Yigurtlu koz patlican y.salata
Su simdilik 2.5litre
Zümrem yine süper menü olmuşMenümmm
Sahur
2 yum.15 zeytin.3 kk beyaz peynir.1 k kayısı
1 büyük bardak kefir.1 slatalık 4 çeri domates
İftar
1 kase sütlü mercimek çorbası.
1 büyük köfte.bol yeşillik.
2 yk humus
2 kornişon turşu.3 çeri dom
1 hurma.1 avuç ayçekirdeği
2 fincan çay
Yatmadan yeşil çay
Su 2lt
Spor 5000adım (okula yürüdüm bide oğlanla dışarı çıktık)
Patatesin zarari olmaz diye biliyordum ama hic masum degilmis firinda patates 254 kaloriymis
Ah canım geldim
Oh oh götür inciiiPatatesin zarari olmaz diye biliyordum ama hic masum degilmis firinda patates 254 kaloriymis
Dondurma da cok canim cekti yao yuzden yedim
Kız sinirden trip atmaktan az yedim yedim yoksa bugün o kadar acıktım ki.. hala da açım ama daha yiyemem deHosgeldin
Iftarda da ne kadar az yemissin canim Allah kabul etsin canim
Ayyyy severim senin pamuğunu cok tatliEki Görüntüle 2008062 Ay objektiflerr yakalandık
Yediğim meyve tabağımla be telefonda kadınlar kulubüyle ifşa oldum. Pamuğum da erik kapma derdinde!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?