Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Miu canim o sinir gelmesi oructan degil bencebundan demi
Cunku esimde oyle iftara kadar gorusmemeye calisiyorum catacak yer ariyor
Kalp kirildiysa duzelir de merak etme sen gonul alrsin canim benim

Yarin oruc tutacaksan sahuru guzel yap tutmayacaksan sabret kahvaltiyi guzel yaparsin
Pamuğum çok tatlı o da oruç tutuyor sabah bişey yemiyor akşam iştah tavan yapıyor

Tutmucam canım aynen sabah kahvaltıya dek sabredicem artık bişey yemem.
Minyonlu pijamani sevsinler senin
Sevsinler ay
Miu canim o sinir gelmesi oructan degil bencebundan demi
Cunku esimde oyle iftara kadar gorusmemeye calisiyorum catacak yer ariyor
Kalp kirildiysa duzelir de merak etme sen gonul alrsin canim benim
Tamamen . Aç daha 2 gün dayanırım hiç sorun değil de bundan kalp kırmak sinir bozuyor. Düzelttim canım güzelce özrümü diledim sen de eşinden iyice uzak dur iftara doğru insanlıktan çıkıyoruz tövbe bi garip oluyoruz ya

Eşim sahura paça almış pek de severim kendisini sahura paça yiyecem inşallah:))

Eşim sahura paça almış pek de severim kendisini sahura paça yiyecem inşallah:))
Afiyt olsun canım daha bugün Karatayı dinledim çok faydalı diyor ben görmeye tahammül edemiyorum o ayrı. Ama flonjn dediği gibi susatmasın iftarda mı yesen? Hiç de anlamam ama sarımsaklı falan olduğunu biliyorum bi.

İğne yapım mı bacı, miyaw
Gel kız hahahah seni bizimkine yem edicem kedileri çok sever . Hele iğneye bayılır senle çok iyi anlaşacaktır
Paça hiç yemedim ama işkembe çorbasına bayılırım

Çok sevimli pisik

Miucum seninde köpüşün çok tatlı çok severim köpekleri bizimde Sibirya kurdumuz vardı çok severdik
Ayyy sevilmez mi çom çok masumlar onlar kuzum
Sahurumu yapıyorum kızlar
Sabah 9 da kalkıp kızı kursa götürecem
Hepinize iyi geceler
İyi geceler Allah kabul etsin inşallah şimdiden
@MiuLego canım gelmene çok sevindim.. sahurumu yaptım. Ekmeği masaya koydum ama sırf senin hatırına yemedim.. hadi bakalım yarına Allah kerim
Canııım ssen bir tanesin ya :) ama ye demiştim ben sonra hala vaktin var ye canım sen emziriyosun ben onu unutup yeme demiştim aç kalırsan üzülcem çok
@MiuLego bu arada pijamana bayıldım..köpeğin de çok tatlı. .
Ayy alayım size de gönderiyim kuzum minnoşum 14 yaşında yaşlı kurt

Olsun zaten 1 dilimcik yicektim.. moralin yerine gelir belki diye yemedim..

Canimmmm nescafe susatmazmi seni

Canimmmm nescafe susatmazmi seni
Patatesin zarari olmaz diye biliyordum ama hic masum degilmis firinda patates 254 kaloriymis
Dondurma da cok canim cekti ya o yuzden yedim
Demekki ben iftardan sonra onun ıçin göçtüm bünye alışık değil gözüm bir kapandi simdi ufakligi emzirmeye kalktim anca oyyyyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…