Yarin oruc tutacaksan sahuru guzel yap tutmayacaksan sabret kahvaltiyi guzel yaparsinOh oh götür inciii
Kız sinirden trip atmaktan az yedim yedim yoksa bugün o kadar acıktım ki.. hala da açım ama daha yiyemem de
Minyonlu pijamani sevsinler seninEki Görüntüle 2008062 Ay objektiflerr yakalandık
Yediğim meyve tabağımla be telefonda kadınlar kulubüyle ifşa oldum. Pamuğum da erik kapma derdinde!!
Pamuğum çok tatlı o da oruç tutuyor sabah bişey yemiyor akşam iştah tavan yapıyorYarin oruc tutacaksan sahuru guzel yap tutmayacaksan sabret kahvaltiyi guzel yaparsin
Sevsinler ayMinyonlu pijamani sevsinler senin
TamamenMiu canim o sinir gelmesi oructan degil bencebundan demi
Cunku esimde oyle iftara kadar gorusmemeye calisiyorum catacak yer ariyor
Kalp kirildiysa duzelir de merak etme sen gonul alrsin canim benim
Sarımsak mahveder bütün gün...Eşim sahura paça almış pek de severim kendisini sahura paça yiyecem inşallah:))
Afiyt olsun canım daha bugün Karatayı dinledim çok faydalı diyor ben görmeye tahammül edemiyorum o ayrı. Ama flonjn dediği gibi susatmasın iftarda mı yesen? Hiç de anlamam ama sarımsaklı falan olduğunu biliyorum bi.Eşim sahura paça almış pek de severim kendisini sahura paça yiyecem inşallah:))
Kız senin profil fotonu yerim :)Sarımsak mahveder bütün gün...
İğne yapım mı bacı, miyawKız senin profil fotonu yerim :)
Eşim sahura paça almış pek de severim kendisini sahura paça yiyecem inşallah:))
Kız senin profil fotonu yerim :)
Gel kız hahahah seni bizimkine yem edicem kedileri çok sever . Hele iğneye bayılır senle çok iyi anlaşacaktırİğne yapım mı bacı, miyaw
Ayyy sevilmez mi çom çok masumlar onlar kuzumPaça hiç yemedim ama işkembe çorbasına bayılırım
Çok sevimli pisik
Miucum seninde köpüşün çok tatlı çok severim köpekleri bizimde Sibirya kurdumuz vardı çok severdik
İyi geceler Allah kabul etsin inşallah şimdidenSahurumu yapıyorum kızlar
Sabah 9 da kalkıp kızı kursa götürecem
Hepinize iyi geceler
Canııım ssen bir tanesin ya :) ama ye demiştim ben sonra hala vaktin var ye canım sen emziriyosun ben onu unutup yeme demiştim@MiuLego canım gelmene çok sevindim.. sahurumu yaptım. Ekmeği masaya koydum ama sırf senin hatırına yemedim.. hadi bakalım yarına Allah kerim
Ayy alayım size de gönderiyim kuzum@MiuLego bu arada pijamana bayıldım..köpeğin de çok tatlı. .
Olsun zaten 1 dilimcik yicektim.. moralin yerine gelir belki diye yemedim..Gel kız hahahah seni bizimkine yem edicem kedileri çok sever . Hele iğneye bayılır senle çok iyi anlaşacaktır
Ayyy sevilmez mi çom çok masumlar onlar kuzum
İyi geceler Allah kabul etsin inşallah şimdiden
Canııım ssen bir tanesin ya :) ama ye demiştim ben sonra hala vaktin var ye canım sen emziriyosun ben onu unutup yeme demiştimaç kalırsan üzülcem çok
Ayy alayım size de gönderiyim kuzumminnoşum 14 yaşında yaşlı kurt
Sarılcam kızOlsun zaten 1 dilimcik yicektim.. moralin yerine gelir belki diye yemedim..
Canimmmm nescafe susatmazmi seniMenümü vereyim
Sahur 1 has yumurta 3 hurma
11 zeytin domates salatalık
Ara nescafe 2 bisküvi 2 k kayısı
Aksam: 1.5 kepçe çorba
3 kaşık yum ıspanak
3 kaşık makarna
Salata
Ara türk.kahvesi 2 dilim bitter
Yeşil çay içecem inşallah
Bugün başım çok ağrıdi ve niyeyse hep ac hissettim
Canimmmm nescafe susatmazmi seniMenümü vereyim
Sahur 1 has yumurta 3 hurma
11 zeytin domates salatalık
Ara nescafe 2 bisküvi 2 k kayısı
Aksam: 1.5 kepçe çorba
3 kaşık yum ıspanak
3 kaşık makarna
Salata
Ara türk.kahvesi 2 dilim bitter
Yeşil çay içecem inşallah
Bugün başım çok ağrıdi ve niyeyse hep ac hissettim
Demekki ben iftardan sonra onun ıçin göçtümPatatesin zarari olmaz diye biliyordum ama hic masum degilmis firinda patates 254 kaloriymis
Dondurma da cok canim cekti yao yuzden yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?