Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Şeker kız takma kafani bununla geçmis olsun oluyo zaman zaman bizlerede demekki oruc tutarken sabir da ölçülüyor iftarin cok hafifcikmis.. ben yediğim ufakta olsa patateaten sonra pişmanlık yaşadım ama canimin istegini bastırdım bi daha uzun bir süre patates kizartmasina tövbe

Gözün doydu yemesen hep aklında kalcaktı iyi yaptın cumaya hiç eser kalmaz o pattisten :)

Kizlar hemen hemen tüm yazilnlari okudum sayilir ama burda net beni mahvetti alinti yapamiyorum yazamiyorum salal salak kirk saat yükleyemiyor ya az kaldi evime gidince rahat rahat gircem nete, bende dunki menümü yazayim ;
Sahur; 1 haslanmis yumurta 1 lt su ( sahurlarim hep ayni )
Iftar firinda zeytinyağlı patates kizartmasi ( amakimseye tavsiye etmiyorum zeytinyagli da olsa firindada olsa mhvetti beni ) domates, çay, peynir,

Afiyet olsun ankacimmm ohh kahvalti gibi guzel bi sey var mi yaaaa :)

Gül receline bayilirim bende afiyet olsun canim :) menün ekmekler disinda bence çok güzel..

Sarımsak mahveder bütün gün...
Sade yedim canım sabah iş var millete karşı nasıl yiyeyimmmm
Valla bence de çok faydalı işkembe çorbasını da çok severim kanım tavan zaten belki de böyle şeyler yedigimden
Vay beee değişim mükemmel tam bir kum saatisin
benim de var 77 kilo halim bi ara sırf inciakis için atacam
Canimmmm nescafe susatmazmi seni
Oruç değildim ki ama bugün inşallah bozulmazsa orucum

Sağol canım at at inciyi çıkdırtalım

Kiyamam kiz ona onun başlangıç kilosu benle aynı diye :)
Kıy kıy kıyalım ona inciye acımak yooook
1 kase paça 1 litre su içince ben böyle
Hahahahhaha hahahahha
@MiuLego değişim harika. Bu arada ben acayip Garfield ve minion hastasıyım Pijamalarına bayıldım
Ay ben de bayılıyorum görünce alıyorum dayanamıyorum
Kızlar benim kilom değişmiyor. Neden acaba takıldı kaldı. Yediklerim ortada. Hani önceden olsa hazırlarken atıştırdığımdan derdim şimdi orucum atıştırma da yok. Neden böyle oldu acaba
Bence illa sevep aramamak lazım anka bazen oluyor vücut korumaya alıyor bir anda gider cumaya eksi çıkarsın canım. Sebepsiz yere de duraklıyor bazen

Kızlar öğlen işyerinde tost yapacaktım kendime tb ekmeğine. Sonra dedim ablam poğaça yapmıştı onu alayım yanına da kahvaltılık alayım öğle yemeği onu yiyim. Poğaça avuç içi kadar. Ablama söyledim gözleri doldu ağlayacaktı ya sevinçten onun yaptığı bişeyi yiyicem diye kıyamam

Kizlar gunaydinn yaa bu kadar hafuf beslenirken niye artidatin benn sabit bile degilim yaa

6 ogun mu beslenmeliyim ki canim sıkıldı
Hangi tartı eylülüm? İkisiyle de denedin mi? Hiiiç bozma moral cumaya gider çoktan.

Bu hafta biraz dengesiz beslendin ondandır vücut 1-2 güne toparlıyor sakın takma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…