Şeker kız takma kafani bununla geçmis olsun oluyo zaman zaman bizlerede demekki oruc tutarken sabir da ölçülüyorKızlar herkese iyi geceleer.
İftara 2 saat falan kala ben çok kötü oluyorum cidden vaya kötü bi insan oluyorum yaa ilk kez bu yıl böyle oldu sinir oldum kendime yok kere kalp de kırdım
Geçti şükür de iyiyim.
İftar:
1 kase tarhana çorba
Avuç içi kadar haşlanmış brokoli (sade)
1 hırma
Şimdi de biraz kiraz 4-5 çilek yedim meyve tabağı yaptım.
Menülere genel olarak baktım gayet güzel görünüyor herkes çoook hafif beslenmiş çok sevindim.
@hippotalamus tartının yüzünü güldürmesine çook sevindim menülerine dikkat ediyorsun hak ettin :)
Gözün doydu yemesen hep aklında kalcaktı iyi yaptın cumaya hiç eser kalmaz o pattisten :)Şeker kız takma kafani bununla geçmis olsun oluyo zaman zaman bizlerede demekki oruc tutarken sabir da ölçülüyoriftarin cok hafifcikmis.. ben yediğim ufakta olsa patateaten sonra pişmanlık yaşadım ama canimin istegini bastırdım bi daha uzun bir süre patates kizartmasina tövbe
Insallah canim ya hedefe bu kadar yaklasmisken artilara cikarsam uzulurumGözün doydu yemesen hep aklında kalcaktı iyi yaptın cumaya hiç eser kalmaz o pattisten :)
Afiyet olsun ankacimmm ohh kahvalti gibi guzel bi sey var mi yaaaa :)Selam kızlar. Ben bu gün yemek yapamadım menemen yaptım. 2 dilim ekmekle onu yedim üzerine bol bol çay su. Sahur yapamadığım için sadece akşam yemeği yazıyorum bir kaç gündür...
Spor şimdilik yok ama yapacağım
Gül receline bayilirim bende afiyet olsun canim :) menün ekmekler disinda bence çok güzel..Slm kızlar
Menüm sabah 8
1 kk peynir
5 zeytin
2 çay kaşığı gül receli
1 fincan çay
1 dilim kepekli ekmek
Öğle ayran ve 1 paket altınbsşak
Akşam
Zeytinyağlı fasulye
1 dilim kepek ekmeği
1 kase yoğurt
Su : 4 litre
2 fincan form çay
Spor yapamadım ayak tabanlarım ağtıyo (bugün çarşı alışveriş koşturması sayarsak olabilir mi bilmiyorum )
Sade yedim canım sabah iş var millete karşı nasıl yiyeyimmmmSarımsak mahveder bütün gün...
Valla bence de çok faydalı işkembe çorbasını da çok severim kanım tavan zaten belki de böyle şeyler yedigimdenAfiyt olsun canım daha bugün Karatayı dinledim çok faydalı diyor ben görmeye tahammül edemiyorum o ayrı. Ama flonjn dediği gibi susatmasın iftarda mı yesen? Hiç de anlamam ama sarımsaklı falan olduğunu biliyorum bi.
Vay beee değişim mükemmelEki Görüntüle 2008080 Kızlar size koca göbüşümle iyi geceler diyim. Yarın buraya geldiğinizde motivasyon olur belki.Soldaki foto daha 2.3 kilo falan vermiş halimdi65.9 ken çekmemişim soldaki 55.9 ken. Şuan artıdayım ama yarın baya spor yapıcam gider..
Oruç değildim kiCanimmmm nescafe susatmazmi seni
Allah kabul etsin canım tatlı uykularGeldi sahur vaktiii
Güm de güm güm
Kalkayim yiyeyim yumurtayiiiiii
Güm de güm güm
iyi sahurlar oruçlu arkadaslara
Tutmayanlara da tatli uykular
Sağol canım at at inciyi çıkdırtalımSade yedim canım sabah iş var millete karşı nasıl yiyeyimmmm
Valla bence de çok faydalı işkembe çorbasını da çok severim kanım tavan zaten belki de böyle şeyler yedigimden
Vay beee değişim mükemmeltam bir kum saatisin
benim de var 77 kilo halim bi ara sırfinciakis için atacam
Oruç değildim kiama bugün inşallah bozulmazsa orucum
Kiyamam kiz ona onun başlangıç kilosu benle aynı diye :)Sağol canım at at inciyi çıkdırtalım
Kıy kıy kıyalım onaKiyamam kiz ona onun başlangıç kilosu benle aynı diye :)
Hahahahhaha hahahahha1 kase paça 1 litre su içince ben böyle
Ay ben de bayılıyorum görünce alıyorum dayanamıyorum
Bence illa sevep aramamak lazım anka bazen oluyor vücut korumaya alıyor bir anda gider cumaya eksi çıkarsın canım. Sebepsiz yere de duraklıyor bazenKızlar benim kilom değişmiyor. Neden acaba takıldı kaldı. Yediklerim ortada. Hani önceden olsa hazırlarken atıştırdığımdan derdim şimdi orucum atıştırma da yok. Neden böyle oldu acaba
Hangi tartı eylülüm? İkisiyle de denedin mi? Hiiiç bozma moral cumaya gider çoktan.Kizlar gunaydinn yaa bu kadar hafuf beslenirken niye artidatin benn sabit bile degilim yaa
6 ogun mu beslenmeliyim ki canim sıkıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?