Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

İyi akşamlar kızlar ne olur kusura bakmayın kilo bildirimi falan unutmuşum zaten gıremezdım hatırlasam bile ablam la ilgili sıkıntılar var aile olarak çok sıkıntılı bir dönem gecıyoruz bu ara ne olur dua edin Rabbim feraha cıkarsın

Ay öyle biber yemek isterdim ben de. Çok acı amaa. Karabiberi de faydası varmış kilo verme yönünden, karabiber kullanıyorum ama azıcık. O da acı malum
Kızmızı biber var ya baharat değil normal o da hızlandırıyormuş. Dur araştırayım ben hızlandıran şeyleri bi :işsiz:

Kim ulan anka:kk77:yemekse yicem çok açım

Ya yok uymuyorlar ki, hani kim uyuyor:KK43:
Fikir üretelim ama hepberaber sen ben olmaz olamaz. Fkirbirliği lazım.
Benim 2. Fikrim de çoğu takımda olduğu gibi spor geuplaro puanlamaso vs ama spora da vaktim olmuyor diyor çoğu kimse. Ben bilemedim. Boşverelim bu takkmı canlandıracak fikir şeysini.. üzüldüm.

O gazla var ya sen cumaya iyi eksi gelirsin her gören dese keşke nasıl zayıflamışsın maşallah diye. Kıskanç fitne gözlüler hariç :63:

Güzel güzel krizi de iyi geçirdin şükür. Yalancının yapancısı pizza yapmışsın ahahahhahaha

Demek ki aldığın kaloriden daha az kalori yakıyorsun umutcum. Bence sebebi bu. Ama sen kaçamaklar da yapmadın mı zaten. Mesela saf protein günleri yap 1-2 gün art arda. Belki karbonhidratı az istiyor vücudun.. ya da salladım yumurta yeme belki onu istemiyor ya da ekmek bunları sallıyorum. Deniyomusun vücudunu? Ne iyi geliyor ne kötü geliyor? Yeşil çay iç bolca, pul biberi eksik etme yemeklerinden metabolizman yavaş belki hızlandıralım daha da araştıralım hızlandırıcı şeyleri.. zorlıcaz, az veriyorum diye bırakırsak işte şimdiye kadar olan pişmanlık olcak hep..

Veren nasıl veriyor ulan sen neden veremicekmişsin alla alla:halay:
Psikolojim çok bozuk miu canım inan. Aağlayabilirim ki bugün tartıdaya çıktığımda tartıyı duvara fırlatacaktım.
Gözüm doldu. Çok gerginim çook!
Hatta sizi de zor durumda bırakıyorum
Rica etsem beni listeden çıkarın. Takımı negatif etkiliyorum .
Bildirim yapmadı dersiniz olmaz mı?

İyi akşamlar kızlar ne olur kusura bakmayın kilo bildirimi falan unutmuşum zaten gıremezdım hatırlasam bile ablam la ilgili sıkıntılar var aile olarak çok sıkıntılı bir dönem gecıyoruz bu ara ne olur dua edin Rabbim feraha cıkarsın
Allah yardımcınız olsun tez zamanda feraha çıkarson inşallah bursacım. Sağlam kalmaya çalış Allah büyük bir yerden kapı açar yol gösterir yardım eder. Dua et bolca.

İnşallah biran önce atlatırsınız canım :dua:

Ba yıl dım ay çok iyi gidiyorsun gülbe maşallah kız. Keşşşşkkkkeee benim menüm olsaaaa kıskandımmmmmm. Spor da yakıyor :)

Ekmek karpuz makarna!!!!
Bak işte ben bunu diyorum takıldıysa kilon o direnci kırmak için bunları yemeyeceksin! Bu kadar basit hem kilom takıldı de hem de vücuduna doymana etkisi sofor olan şeyler ye.

Spor var mı? Yok!
Su çok mu? Az!

Tabi takılır. Ekmek karpuz makarna çok mu gerekli yani
Bunlar normal diyet listelerinde olan şeyler ama. Küçücük porsiyonlar. Bunlara rağmen günlük 250 Gr almam gerekirken 100 Gr almışım. Kasların bu kadarcigina ihtiyacı var diye düşünüyorum. Sporu da minnak uyuyunca yapacağım, sallıyorum suan.

Psikolojim çok bozuk miu canım inan. Aağlayabilirim ki bugün tartıdaya çıktığımda tartıyı duvara fırlatacaktım.
Heee oldu:sinirli:
Bidaha de bakayım:sinirli:
De de bidaha de listeden bıdı bıd bıd gibi şeyler:sinirli:

Hayır asla dibimizden ayrılmıyorsun. Hepimizin morali bazen bozuluyor. Yarıyolda bırakıp gitmek yok! Biz o yüzden takımdayız destek için. Bak en azından kilo almıyorsun ve verdin de. Pes etmek yok. Vereceğiz ya. Gerekirse bana sabahtan hergün ne yemeyi düşündüğünü söyle. Beraber planlama yapalım günün menüsğnde. Bak valla ben de bırakırım diyet falan ha:KK11:

Bunlar normal diyet listelerinde olan şeyler ama. Küçücük porsiyonlar. Bunlara rağmen günlük 250 Gr almam gerekirken 100 Gr almışım. Kasların bu kadarcigina ihtiyacı var diye düşünüyorum. Sporu da minnak uyuyunca yapacağım, sallıyorum suan.
Sen ama larına devam et flo tamam. Demekki yanlış giden bişey var çok doğruysa neden artı geliyor o zaman yahu. Ya karbonhidrata ihtiyacı varsa makarna ve ekmekten mi var? Karpuzda ne var faydalı? Sen diyettesin yani alman vermen gereken miktarı kim söyledi? Diyet listeleri kişiye özeldir hangi diyet listesinde var?

Heee oldu:sinirli:
Bidaha de bakayım:sinirli:
De de bidaha de listeden bıdı bıd bıd gibi şeyler:sinirli:

Hayır asla dibimizden ayrılmıyorsun. Hepimizin morali bazen bozuluyor. Yarıyolda bırakıp gitmek yok! Biz o yüzden takımdayız destek için. Bak en azından kilo almıyorsun ve verdin de. Pes etmek yok. Vereceğiz ya. Gerekirse bana sabahtan hergün ne yemeyi düşündüğünü söyle. Beraber planlama yapalım günün menüsğnde. Bak valla ben de bırakırım diyet falan ha:KK11:
Canımsın . Sağol . Ama bu bir anda verdiğim karar değil. Sabahtan beri düşünüyorum tatlım

Hey hey hey. Bugünlük negatif kotası doldu canım. Öyle şey olur mu? Sen ilaç alıyor musun?

Back
X