• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 gün sonra evleniyorum ve ne yapacağımı bilmiyorum

Ailesi arkasında olmayan biri nasıl böyle bi olayda kavga çıkarmaz. Ben olsam dünya aleme rezil ederim.
Bizim bi tanıdık hamile kalınca oturma odasında ki sıfır eşyaları satıp çocuk odası yapmış. Eşinin ailesi de bunu duyunca ortalık karıştı boşanmaya dayandı iş. Kıçı kırık bi oda için kızın burnundan getirdiler.
Ama biz kadınlar onuda ödiyim bunuda ödiyim. Kocan arkanda durur evlen evlen

Ailesi arkasında olmayan biri nasıl böyle bi olayda kavga çıkarmaz. Ben olsam dünya aleme rezil ederim.
Bizim bi tanıdık hamile kalınca oturma odasında ki sıfır eşyaları satıp çocuk odası yapmış. Eşinin ailesi de bunu duyunca ortalık karıştı boşanmaya dayandı iş. Kıçı kırık bi oda için kızın burnundan getirdiler.
Ama biz kadınlar onuda ödiyim bunuda ödiyim. Kocan arkanda durur evlen evlen
Hahaha. Gerçekten salağız. Öyle görünmek istiyoruz. Biz bir şeyler güzel olsun isterken karşı tarafta bunu görmeyince insanın içi acıyor.

Nereye ne harcadığına karışamıyorum, aramızda bir şey kalmadı gibi ama zorluyoruz.
“Aramızda bir şey kalmadı gibi ama zorluyoruz” diyorsun evlilik ilişkinizi düzeltmez daha kötü olur. Yol yakınken vazgeç senden habersiz üzerine açtığı borçları biran önce ödet, zorluk çıkarırsa da dava aç.

Ve ailesinin tek söylediği takılarını alacağız diyor borçlar kapanır diyor.
Mesele sadece borçları kapatmak degil ki o borclar kapansa nolur yenileri gelir maalesef ardı arkası kesilmez bir çok arkadaşın dediği gibi kurtar kendini yoksa hersey daha kötü olacak sorumsuz biriyle ömür geçmez

“Aramızda bir şey kalmadı gibi ama zorluyoruz” diyorsun evlilik ilişkinizi düzeltmez daha kötü olur. Yol yakınken vazgeç senden habersiz üzerine açtığı borçları biran önce ödet, zorluk çıkarırsa da dava aç.
Bunu teklif ettim öde bitirelim uzatmayalım dedim ama hiç oralı olmadı.

Hahaha. Gerçekten salağız. Öyle görünmek istiyoruz. Biz bir şeyler güzel olsun isterken karşı tarafta bunu görmeyince insanın içi acıyor.
Kadınların adı çıkmış paragöz diye. Fırsatını bulsalar cebinde ki son kuruşa kadar alır bu erkekler
Salyaları akıyor çalışan kadın görünce

Back
X