• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 gün sonra evleniyorum ve ne yapacağımı bilmiyorum

hala neyi düşünüyorsun acaba bi mesajla falan paraları aldığını yazdırın gidin bi dava açın müge öyle yapıyor dolandırılanlara
ayrıca evde huzur falan olmazsa o kurduğun hayaller olmaz onu da bi söyleyelimde
nasıl adamlara güvenip hem telefon şifresi hem banka şifresi verebiliyorsunuz onu hiç aklım almıyor benim eşim bilmez ya banka şifremi ne gerek var bilmesine

Öncelikle hepinize iyi akşamlar. Biraz belirsizliklerin içindeyim ve bu durumdan çıkamıyorum, başka fikirlere ihtiyacım var. Cevaplayan herkese şimdiden teşekkür ederim :)
Ben şu an nişanlıyım ve bir buçuk sene oldu. 2 hafta sonra da evleniyorum. Ama nişanlım benim bilmediğim ve benim üzerime yaptığı çok fazla hatayı yeni öğreniyorum - daha doğrusu 1 ay oldu- Nişanlım ocak ayı sonunda askerden geldi ve gitmeden önce bir arabası vardı onu satarak gitti. O parayla önce beyaz eşyalar alındı sonra para fon hesabı dediği bir bankaya yatırdı ve ben fazla sorgulamadım. İzne geldiğinde koltukları hallettik. Ailesi de emekli insanlar olduğu için fazla zorlamadan o sattığı araba parasıyla halletmeye çalıştık. (Arabayı 200 bine sattı.) Askerden geldikten bir buçuk ay sonra o paranın bittiğini söyledi ve bana şaka gibi geldi. Gelir gelmez de çalışmaya başlamadı, 1 ay kadar ev işleriyle uğraştığı için başlayamadı. Benden kredi çekmemi istedi. önce 40 bin ile başladık sonra geri ödemeli 110 bine çıktık. Çekilen her kredi 1 ay sonra bitiyor. Sorduğumda ise borçlar var onları ödedim şunu yaptım diye geçiştirip duruyordu, telefonuna bakmama bile izin vermiyordu normalde kurcalayan bir insan değildim. Neyse öğrendiğim bir uygulamaya alım satım yaparak 400 bin yatırmış hala da inanamıyorum. Benden 200 bin çekilmiş ve telefonumu alıp ben dersteyken biriktirdiğimiz parayı bile alıp yatırmış. Ailesinden de 110 bin lira. Olan bana oldu sanırım. Ne yapmalıyım, bu durumda bana tavsiyeleriniz ne olur ?
Böyle insanlar sakız parası gibi görüp kaybetmeye umursamıyor. Bu yoldan dönün Başınız çok yanar.

Adam dolandırıcı evladım ne evlenmesi?
Aranızda “yaşanmışlık, aşk kalp” falan yokmuş, tertemiz soymak var.

Ailenize hemen tüm detaylarıyla söyleyin, zihinleri tertemiz açılır merak etmeyin. Sakın olduğundan hafif anlatmayın tutarlarıyla tam söyleyin.

Ailesi elbette takıyla ödenir der, sonuçta o borçları ödeyecek bir enayi lazım, kendi üstlerine yük gelmemesi için herşeyi söyleyebilirler.

Nişanlınız altını hesabınızdan çeker bir o kadar daha da borç yapar.

Bu arada bu yapılanın dolandırıcılık olduğunu ve adli cezası olduğunun farkındayız değil mi?

Hemen avukatla görüşüyoruz, krediler için cayma hakkını araştırıyorsunuz, önerilerinden şaşmıyorsunuz.

Yoksa aşkım 🥰 bebeğim modunda dolaşırsanız adam kahkaha atarak tüm borçları size takar ve yeni kurban bulur. Uyanık olun.

Öncelikle hepinize iyi akşamlar. Biraz belirsizliklerin içindeyim ve bu durumdan çıkamıyorum, başka fikirlere ihtiyacım var. Cevaplayan herkese şimdiden teşekkür ederim :)
Ben şu an nişanlıyım ve bir buçuk sene oldu. 2 hafta sonra da evleniyorum. Ama nişanlım benim bilmediğim ve benim üzerime yaptığı çok fazla hatayı yeni öğreniyorum - daha doğrusu 1 ay oldu- Nişanlım ocak ayı sonunda askerden geldi ve gitmeden önce bir arabası vardı onu satarak gitti. O parayla önce beyaz eşyalar alındı sonra para fon hesabı dediği bir bankaya yatırdı ve ben fazla sorgulamadım. İzne geldiğinde koltukları hallettik. Ailesi de emekli insanlar olduğu için fazla zorlamadan o sattığı araba parasıyla halletmeye çalıştık. (Arabayı 200 bine sattı.) Askerden geldikten bir buçuk ay sonra o paranın bittiğini söyledi ve bana şaka gibi geldi. Gelir gelmez de çalışmaya başlamadı, 1 ay kadar ev işleriyle uğraştığı için başlayamadı. Benden kredi çekmemi istedi. önce 40 bin ile başladık sonra geri ödemeli 110 bine çıktık. Çekilen her kredi 1 ay sonra bitiyor. Sorduğumda ise borçlar var onları ödedim şunu yaptım diye geçiştirip duruyordu, telefonuna bakmama bile izin vermiyordu normalde kurcalayan bir insan değildim. Neyse öğrendiğim bir uygulamaya alım satım yaparak 400 bin yatırmış hala da inanamıyorum. Benden 200 bin çekilmiş ve telefonumu alıp ben dersteyken biriktirdiğimiz parayı bile alıp yatırmış. Ailesinden de 110 bin lira. Olan bana oldu sanırım. Ne yapmalıyım, bu durumda bana tavsiyeleriniz ne olur ?
Ailen en fazla bir iki ay dırdır eder bağırır çağırır sonra susar. Ama evlendikten sonra bu aile seni geri almaz arkanda da durmaz. Gerek var mı yok ! Bir ton boşanma işlemi sonra 1 yıl dolmadan anlaşmalı da boşanma olmuyor. Çekişmeli en ucuz avukat 25 bin anlaşmalı 10 binden başlıyor. Onca borcun içinde bunu mu düşüneceksin. Üzerine çekilen krediyide ailesi illa biliyordur eve alınan eşyaları satsinlar odesinler gerekirse.

Senin para gitti mi şimdi?

Litfen aileni al karşına otur tek tek anlat herşeyi.Daha şimdiden evleneceği kadını dolandırmaya arkadan iş çevirmeye başladıysa ileride olacakları düşünemiyorum.yarin obür gün kucağında cocugunla boşanırsan daha mi iyi olur.Aklini başına al lütfen.Hayatını bitirme.

Ben şu an nişanlıyım ve bir buçuk sene oldu. 2 hafta sonra da evleniyorum. Ama nişanlım benim bilmediğim ve benim üzerime yaptığı çok fazla hatayı yeni öğreniyorum - daha doğrusu 1 ay oldu- Nişanlım ocak ayı sonunda askerden geldi ve gitmeden önce bir arabası vardı onu satarak gitti. O parayla önce beyaz eşyalar alındı sonra para fon hesabı dediği bir bankaya yatırdı ve ben fazla sorgulamadım. İzne geldiğinde koltukları hallettik. Ailesi de emekli insanlar olduğu için fazla zorlamadan o sattığı araba parasıyla halletmeye çalıştık. (Arabayı 200 bine sattı.) Askerden geldikten bir buçuk ay sonra o paranın bittiğini söyledi ve bana şaka gibi geldi. Gelir gelmez de çalışmaya başlamadı, 1 ay kadar ev işleriyle uğraştığı için başlayamadı. Benden kredi çekmemi istedi. önce 40 bin ile başladık sonra geri ödemeli 110 bine çıktık. Çekilen her kredi 1 ay sonra bitiyor. Sorduğumda ise borçlar var onları ödedim şunu yaptım diye geçiştirip duruyordu, telefonuna bakmama bile izin vermiyordu normalde kurcalayan bir insan değildim. Neyse öğrendiğim bir uygulamaya alım satım yaparak 400 bin yatırmış hala da inanamıyorum. Benden 200 bin çekilmiş ve telefonumu alıp ben dersteyken biriktirdiğimiz parayı bile alıp yatırmış. Ailesinden de 110 bin lira. Olan bana oldu sanırım. Ne yapmalıyım, bu durumda bana tavsiyeleriniz ne olur

Evlenirseniz bu kredi ödeme işiniz hiç bitmez bunu bilin.Bu adam bu işi iyi öğrenmiş ve dolandırıcı.Siz daha hala aileme söyleyemedim diyorsunuz.O zaman evlenin tüm hayat boyu hep kredi ödemeye hazırlanın.Ne diyelim kendi düşen ağlamaz.

Hırsız, yalancı, dolandırıcı. Allah bilir daha neler vardır. Kendine böyle birini mi layık görüyorsun? Hayır evlenene kadar kendini saklayıp sonradan ortaya çıksa kader derim ama şimdiden belli yani.
Arkadaşım nişanlı. Nişanlısı ağzının içine bakıyor. Çocuğun ödü patlıyor kız birşeyi beğenmeyecek diye. Kızın 3 katı maaşı var. Lojmanı var arabası var. Ona rağmen temkinli. Bilemedim kendine neden değer vermiyorsun?

Köprüden önce son çıkış.
Sana bir uyarı değil mi bunlar ? Ya 2 hafta sonra ogrenseydin herşey çok daha zor olacaktı.
Eşyaları, evi ve şimdilik hayallerini bir kenara bırak. Yakın zamanda nişan atmış biri olarak söylüyorum şuan ne kadar zor gelse de emin ol ilerde hep iyi ki diyeceksin .

Kuzenim benim adıma yazmıştı evet :) Benim de girmem gerekiyordu gibi düşündüm. Arkama bakıp kaçamıyorum. Aile fazlasıyla eski kafalı
Ömür boyu çek o zaman
Sen çalışıp kredi ödeyeceksin
O çalışmayıp senin paranı yiyecek:))
Etrafımızda o kadar var ki senin gibi kadınlar maalesef
Geçmiş olsun

Çekeli 2 ay oldu. Aydan aya öderiz diye anlaştık ama yok ben ödüyorum bana yıktı hepsini. Kendimi yırtıyorum ödeyebilmek için.
Borç yiğidin kamçısıdır demişler ödersin. Nasılsa belli yapışmışsın bırakmıyorsun adamı.

Bir üye hesaplamıştı ilk konuda, maaşının tek kuruşuna dokunmazsan bilmem kac senede ödeniyordu...

Ben şu an nişanlıyım ve bir buçuk sene oldu. 2 hafta sonra da evleniyorum. Ama nişanlım benim bilmediğim ve benim üzerime yaptığı çok fazla hatayı yeni öğreniyorum - daha doğrusu 1 ay oldu- Nişanlım ocak ayı sonunda askerden geldi ve gitmeden önce bir arabası vardı onu satarak gitti. O parayla önce beyaz eşyalar alındı sonra para fon hesabı dediği bir bankaya yatırdı ve ben fazla sorgulamadım. İzne geldiğinde koltukları hallettik. Ailesi de emekli insanlar olduğu için fazla zorlamadan o sattığı araba parasıyla halletmeye çalıştık. (Arabayı 200 bine sattı.) Askerden geldikten bir buçuk ay sonra o paran ın bittiğini söyledi ve bana şaka gibi geldi. Gelir gelmez de çalışmaya başlamadı, 1 ay kadar ev işleriyle uğraştığı için başlayamadı. Benden kredi çekmemi istedi. önce 40 bin ile başladık sonra geri ödemeli 110 bine çıktık. Çekilen her kredi 1 ay sonra bitiyor. Sorduğumda ise borçlar var onları ödedim şunu yaptım diye geçiştirip duruyordu, telefonuna bakmama bile izin vermiyordu normalde kurcalayan bir insan değildim. Neyse öğrendiğim bir uygulamaya alım satım yaparak 400 bin yatırmış hala da inanamıyorum. Benden 200 bin çekilmiş ve telefonumu alıp ben dersteyken biriktirdiğimiz parayı bile alıp yatırmış. Ailesinden de 110 bin lira. Olan bana oldu sanırım. Ne yapmalıyım, bu durumda bana tavsiyeleriniz ne olur ?
Evlenme tavsiye olarak, 400 bin nereye yatrmis

Back
X