15 günlük nişanlım aileme laf ediyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizin hatanız anlatmak olmuş. Ayrılın çünkü aleni istemeyen adamla mutlu olamazsınız.

Bundan sonraki ilişkinizde de sakın ha sakın ailenizin en küçük açığını dahi anlatmayın. İleride koz olarak kullanır bu türler.
Ayrıca babanız ne olduğunu tanımadan hissetmiş. Çok üzülmeyin.

Ya ananızın babanızın söylediği, yaptığı herşeyi neden hemen hayatınızdaki kişiye yetiştiriyorsunuz?çocuk musunuz?şerefsiz kelimesini kimse hoş karşılamaz bunu ölçüp biçemiyor musunuz? Ama bu olayın dışında nişanlın sevgisiz ve saygısız birisi 6 yaşındaki çocuğa bile sevgi besleyemiyor

babanızın şerefsiz demesi inanılmaz saçma ve hatta çirkin , ama sizin de bunu nişanlınıza söylemeniz anlamsız. Bu adam şimdiden böyle problemler çıkartıyorsa ileride dahada kötü olmaması için hiçbir neden yok bence , durum baya tatsız yani sizin adınıza :/

Burada bir kadın konu açıp "nişanlamın babası/annesi bana şerefsiz demiş" deseydi topluca at nişanı derdik.
Ama konu kız babası olunca babanızın şerefsiz sözü haklı görülmüş bazılarınca.
Kusura bakmayın ama babanız hatalı, siz külliyen hatalısınız.
Ben olsam bana şerefsiz diyen nişanlımın ailesi bile olsa ve nişanlım da bunu rahat rahat bana söylese o nişanı bozardım.
Bu olay zaten aranızda soğukluk yaratır.

Yani nişanlınız kardeşiniz konusu dışında haklı.

Baban o an sinirle şerefsiz dedi diyelim sen ne demeye gidip bunu adama söylersin ki
Nişanlının ne demesini bekliyorsun "Ay çok tatlı ne kadar da kızını seven bir baba" falan mı
Babam seni sevmiyor vs bahsetmen bile gereksiz, babam üzülüyor gelin olacağım için sonra alışır de geç
Resmen ailenle nişanlının arasına dinamit koyup patlatmışsın.

Nişanlının kardeşine sarılma demesi de ayrı olay.
Neler düşünüyorsa pis zihninde,
Nişanı at kurtul bu adamdan

Ilk defa bir konuya yorum yapiyorum yazmadan gecemedim. Babanizin hatasi nekadar buyuk olsada sizi devamli ezen hatanizi yuzunuze vuran ve bence mutluda olmadiginiz sizinle sizin zorunuzla nisanlanmis biriyle nasil evlenmek istersiniz. Siz kendinizi simdiden bukadar ezdirirseniz sizi ilerde doverde soverde. Bence evde kalip evlenmemek hergun agliyip pisman olmaktan iyidir

1. si sizin ailenizle aranizda olan muhabbeti söylemeniz yanlış,
2.si yarın bir gün onun annesi sizin arkanızdan degil yüzünüze dese emin olun melek olur ,
3.sü arkana bakmadan kaç şimdiden boyleyse evlenince aileni bile goremezsin

Kaç kendini kurtar. Zaten o da ayrılmaya yer arıyor. Bu nisan evlilikle sonuçlanırsa seni çok mutsuz bir hayat bekliyor bilesin.

Bence kimse evleniyor diye kimsenin ailesini sevmek ya da görüşmek zorunda değil

Ama sizin nisanlinizda ki sorun şu ki muhtemelen bu adam en başta sizi sevmiyor . Başkasıyla birlikte oldum mahcubum bilmem ne yazmışsınız? Neden ? Ondan önce kimle beraber oldugunuz onu ne ilgilendiriyor ?
Biraz kendinize saygınız olsun .
Siz kendinize saygı duyup sevmezseniz kimse sevmez.

Ailen değil ama sen yanlış yapmışsın anlatarak. Tek sorun bu. Baban ne niyetle o kelimeyi kullandı bilemem ama hiç hoş değil böyle söylemesi. Senin bunu nişanlına yetiştirmen daha da kötü olmuş.

Eşim gelip babam sana şerefsiz dedi seni sevmiyor gibi konuşsa asla görüşmem hata sende.
Asla aile içinde ne yaşarsan yaşa, ailen eşine ne derse desin iyi ya da kötü eşine anlatma

bu ilişki nereden tutsan elinde kalır. baban ne olursa olsun şerefsiz demesi çok saçma,senin bunu güle oynaya anlatman çok saçma, nişanlının deli saçması kıskançlığı cabası.. en kötüsü de senin bir senedir tanıdığın adama en özel sırrını vermen ve onun bunu alenen kullanacak olması.. çok başın ağrıyacak benden söylemesi. olmaz güzelim bu adamla yol yakınken vazgeç bence.

teecihlerinizi basiniza kalkan ve size psikolojik siddet uygulayan insanla ite kalka nisanlanmışsiniz ne olmasini bekliyordunuz
evleneceksen senin hayatini tercihlerini birak basa kalkmayi sorgulama hakkini bile kendinde gormeyen biriyle evlen
yoksa yakinda burda cok konu acarsin

Babanızın öylesine dediği bir şeyi neden söyledinizki olabilir başta babalar kızlarını verdikleri zaman damadı hazzetmez ama kalkıp Buda karşı tarafa söylenmez oda alınıp kafasında başka şeyler kurar normal size nişanlınız annem senin için böyle dedi deseydi siz nasıl tepki verecektiniz ,bu şekilde davranması alınması normal ama ailenizle çok iyi olmasada ilişkisi sizin hatırınız için gerektiği gibi usulünce görüşmeli tabiki kestirip atması bencilce bir tutum onunda fevri hareketleri var sırf bu yüzden annesine nişan atacağım demesi saçma geldi gerçekten seven ve kaybetmekten korkan biri böyle davranmaz ,atacaksada atsın sonradan evlenince boşanmaktan iyidir çünkü anlaşılan o ki daha yolun başında zorlukları kaldıramayacak bir yapıya sahip fazla üstüne düşmeyin iş olacağına varır herşeyde bir hayır vardır böyle düşünmek lazım

adam sizden kurtulmaya çalışıyor
bırakın gitsin
ama bu kadar boşboğaz da olmayın
nefret ediyor olsa da nefretle söylesede o kelime kesinlikle söylenmez
kaşınmışsınız

Hiçbir nedeni yokken ağız bozan bir baba,
Ailesinin söylediklerini elin oğluna yetiştiren bir kadın,
6 yaşında çocuğun öpücüğünden bile rahatsız olan ruh hastası bir adam.
Rönesans tablosu gibi ailesiniz yemin ederim, fazla söze hacet yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…