15 günlük nişanlım aileme laf ediyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bununla geleceğini heba etme daha bastasin vazgeç şimdiden ailene böyle diyen biri evlendiğinde gitmene izin bile vermez

Babamın onu sevmediğinden bahsediyorduk,babam şerefsiz dedi vb bir cümle kurmuşsunuz ya ordan giriyorum konuya,nişanlınız gelse annem sana x (şerefsize eş değer bir kelime seçin,hangisini isterseniz artık)dedi diye söylese,seni sevmiyor diye anlatsa/konuşsa siz aman canım ne olacak anne tribi işte mi dersiniz yoksa görüşmek istemiyorum mu dersiniz?
Eminim görüşmek istemezsiniz.
Tamam babalar damatlarına bayılmaz genelde zira kızları kıymetli oluyor ama her ne olursa olsun gidip böyle patır patır anlatmamalıydınız nişanlınıza.
Ha nişanlınız çok mükemmel,düzgün bir insan mı diye soracak olursanız bence değil zira herkesi geçtim,6 yaşındaki peşinde abi diye dolanan çocuğa bile takmış.
Ayrilmaniz isabet olur.
Bu da size ders olsun,bir dahakine konuşmadan önce 2 kez düşünürsünüz.

Soğukluğu siz sokmussunuz araya bence öyle birşeyi nisanliniza soylemeniz doğru değil. Siz unutabilirsiniz lakin karsiniz da ki unutmaz... Ki unutmamista. Bu saatten sonra ilişkiniz dikiş tutar mı bilmem. Bence ona göre karar verin ailesine bile bahsetmiş işler iyice sarpa sarmış ne yazikki

Babanin kelimesi, senin bunu ona soylemen dogru degil ama bu mesele hic olmasaydi da nişanlı kişisi bi seyleti bahane edip huzursuzluk cikaracak, ailene mesafe koyacakti.. Hemen ayrilik lafini almis agzina.. Boyleleriyle eş, aile olunmaz..

Yahu niye babanın dediği kelimeyi adama diyorsun? Henüz aileler tanımamış ki birbirini desin ki babası şakacı adam gerçekten dememiştir...

İlk zamanlar ne dediğinizden emin olun. Bence bu çocuk ayrılmak istiyor

Şaka yapıyosunuz sanırım birde tutup bunu nişanlınıza mı anlattınız sanki büyük bir marifetmiş gibi ??? Neden gelmek istesin ki o eve ben asla gitmem.

Sende yanlis yapmissin kendi aranizda soylenen bir seyi ne diye cocuga soyluyorsunki aile arasinda her sey konusulabilir bunda ne var..
Ama gelgelelim asil soruna sen bu cocugu simdi birakmazsan ve evlenirsen en ufak bahanelerde bosanmayi dile getirecek zoru gorunce kacacak arkana bile bakmadan yol ver gitsin seven delikanli adam boyle davranmaz aileni de ailesi gibi gorur icinden gelmiyorsa bile senin icin rol yapar

Ben olsam bende sevmem nefret eder ön yargılı olurum. Her haltı anlatmaktan vazgeçin

Kendinizi değerli birşey gibi anlatmak istemişsiniz ama tok alıcıya denk gelmişsiniz.
Babasının biricik kızını almaya çalışan şerefsiz adam sizi sallamamış.
Olur böyle şeyler bu da size ders olsun, pirince giderken evdeki bulgurdan olmayın.

Adam bisey biliyormus da söylemiş o kelimeyi demek ki.
Sen de onu nasil yetiştirdin söylenecek laf mi O yani. Ikinizde suçlusunuz. Yol yakınken burak gitsin. Ailene şimdiden laf söyletme

Düşünüyorum benim sevgilimin annesi bana şerefsiz diyecek bunu da sevgilim bana yetiştirecek ama o niyetle değil falan diyecek. Yani ayrılırdım. Nişanlıysam da nişanı atardım. Ne münasebet şerefsiz ne demek.

Siz neden babanızın söylediği kelimeyi direkt söylediniz ki? Babanız istediği kadar art niyetle söylememiş olsun yine karşı tarafa anlatılmayacak bir şey bu. Nişanlınız tepkisinde haksız diyemem. Ancak ayrılmaya bahane olmuş karşı taraf için. Söylenecek şeyler ve söylenmeyecek şeylerin ayrımını yapmalısınız yoksa ailenizi de, kendinizi de, karşı tarafı da sıkıntıya sokmuş olursunuz. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Konuşmak için konuşmamak gerek işte. Bence demişsin ya mızmız çocuk diye heh işte peşinden koşmanı aileni silmeni bekliyor. Bence ayrıl. Ayrıca bir daha kimseye hakkında kötü bir şey konuşulduğunda da anlatma.

Nişanlın kaç yaşında ve zeka problemi ne derece?Sana saygı duyman ailene saygı duymayan adamdan ne gibi kocalık bekliyorsun...Ayrica ya seni öyle kabul eder susar adamlık yapar ya da kabul etmez adamlık yapar.At nişanı olgun medeni birini bul bu adamla sonun zaten yok ayyy seviyorum yapamam edemem modlarina girme sonra çok başını taşlara vurursun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…