- Konu Sahibi Siyahhhinci
-
Sizin transferin kaçıncı günüHayırlı olsun öncelikle benimde transfer gününü saymazsak 1. Günüm ve şiddetli değil ama bel ve kasık ağrımalarım var ilk transferimde de olmuştu özellikle 5. Günün gecesi adet olacağım sanmıştım çok sancılıydı Oyğzden normal diye biliyorum bunlar bebeklerimizin bize sıkı sıkı tutunmaları inşllah
Aynen öyle ya ben evde yürüyorum ara ara kan dolaşımı olsun diye
Yeniymiş sizinde rabbim yüzümüzü güldürsün ins cümle kardesleriminDün sabah transfer oldum
İnşallah guzel sonuçlar alırsın canim bende yeni tüp bebek tedavisine başlayacağım 43 yaşımdayım ve sadece en fazla 3 yumurtam oluyor buda bizim icin az ihtimal ama rabbim nasip ederse 1 adetten bile ederHerkes için hayırlısı olsunbugün opudan sonra 3. Günüm arayacaklardı aslında ama aramadılar yaşım 41 gecen yıl tüp bebek tutmadı Ekim ayında doğal gebelik oldu gelişmedi kürtaj oldum genetik testler bi şey çıkmadı eşimle yaptırdık. Kasımda beri bi umut devam ediyorduk olmayınca haziran ayında Şişli memorialde tedaviye başladın meğerse yapısıklık olmuş önce sağlıklı embriyo bulalım dedi doktor 5 yumurta toplandı 5 i de döllendi 5. Gün 2 embriyo pgt için yeterli seviyeye gelmedi gelişimleri durdu çok moralim bozuldu ama beklemek istemedim hemen. Histeroskopi oldum yapsıklık açıldı rahime çizikler attı doktor tutunmayı arttırıyormuş 21 gün hormon tedavisinden sonra tekrar başladım bugün opunun 3. Günü aranmadım umarım bu sefer sağlıklı embriyo olur genetik için yeterli olmazsa bu sefer transfer olacak ne olur bana da dua edin
arkadşaım yeni doğum yaptı 2 embriyosu ancak 5. Güne gelebildi ikisini transfer Ettiler ikisi de tutu ve sağlıkla doğdular çok şükürİnşallah guzel sonuçlar alırsın canim bende yeni tüp bebek tedavisine başlayacağım 43 yaşımdayım ve sadece en fazla 3 yumurtam oluyor buda bizim icin az ihtimal ama rabbim nasip ederse 1 adetten bile eder
Isteyen Herkesin kucağı saglikli bebeklerle dolsun bizimde Amin
Merhaba yorumunuza çok heveslendim benimde sol tarafda ufak bir kasık ağrısı var yani tam ağrı bile denemez çekilme gibi 14 Ağustos'ta transfer oldum Pazar günü test günüm Rabbim hepimizi sevindirsinAynen canım yatıyorum bende hiç bir problem yok zaten ilk 4-5 gün belirti olmuyor olursa 5. Gün den sonra kasık ağrıları oluyor genelde ilk tüp bebeğimden biliyorum test günün 30 u mu seninde
Olmaz vurmanız lazım kesin vurun çok önemli yok mu eczanede felnKızlaaar sizce gonal f 1 gün vurmasam bir şey olur mu bizimkiler eczaneden almayı unutmuşlar. Hayır eczacı da ara bir söyle ya
Nöbetçi eczaneleri arayıp sor bence önemliKızlaaar sizce gonal f 1 gün vurmasam bir şey olur mu bizimkiler eczaneden almayı unutmuşlar. Hayır eczacı da ara bir söyle ya
Merhaba hanımlar 18 agustosta yani duntransfer oldum ve sigara icmekten kendimi alıkoyamıyorum doktorum ilaç kagıdına ve receteye estrofemi 1 ad. Yazmiş ama eczacı sabah akşam isaretlemis hangisini uygulamalıyım ? Bu arada ilk transferimi ilaçlar yüzünden düsürdüm
Doktor asistanına sordum o da öyle diyince tekrar aldık ilacı nöbetçi eczaneden akşam akşam 3000 lik olduk ama çok sağol bebeğim iyi ki yazdınız cevapladınızOlmaz vurmanız lazım kesin vurun çok önemli yok mu eczanede feln
Canım 10 gündür filan bende içmiyorum daha transfer olmadı ama gerçekten bu kötülüğü her şeyden önce kendine yapma. Lütfen en kısa zamanda bırakmaya çalış. Bence doktorunun ne dediği daha önemli. Nasıl ilaçlar yüzünden kaybettin ilkini senin için de sorun olmayacaksa anlatır mısınMerhaba hanımlar 18 agustosta yani duntransfer oldum ve sigara icmekten kendimi alıkoyamıyorum doktorum ilaç kagıdına ve receteye estrofemi 1 ad. Yazmiş ama eczacı sabah akşam isaretlemis hangisini uygulamalıyım ? Bu arada ilk transferimi ilaçlar
Aradım acmadılar internetten araştırma sonucumda cok degisken oldugunu gordüm kimine 3 tane kimine 6 tane bile vermislerEstrofen en önemli ilaçlardan biri, imkanınız varsa doktorunuzla iletişime geçin tekrar bir sorum derim. Sigara konusuna gelince kendinize ve bebeğinize bunu yapmayın nolur, hem tutunmasına engel olur, tutunsa da düşük riskini yükseltir.
İlaclar devamlı kullanılacakmış civi yazisi gibi yazmislar kagida gerekli bilgiyide vermediler bende bitince zarar verir vermeseydi bir kac kutu yazarlardı dedimve bıraktım bayrama denk geldigi icinde hastaneye ulasamamıstımCanım 10 gündür filan bende içmiyorum daha transfer olmadı ama gerçekten bu kötülüğü her şeyden önce kendine yapma. Lütfen en kısa zamanda bırakmaya çalış. Bence doktorunun ne dediği daha önemli. Nasıl ilaçlar yüzünden kaybettin ilkini senin için de sorun olmayacaksa anlatır mısın
Bazen bir şeyler olur ve bu olan şeylere de sebep gerekir. Sebebi bu olmuş diyelim canım geçmiş olsun. Sonuçta tutunmaya niyeti olsaydı kalırdı seninle. Çünkü bazen öyle hikayeler duyuyorum ki spiral e rağmen insanlar hamile kalabiliyor bizler de işte böyle kılı kırk yarıyoruzİlaclar devamlı kullanılacakmış civi yazisi gibi yazmislar kagida gerekli bilgiyide vermediler bende bitince zarar verir vermeseydi bir kac kutu yazarlardı dedimve bıraktım bayrama denk geldigi icinde hastaneye ulasamamıstım
İlaçlarını aksatma canım Zaten doktorunda gerekli bilgilendirmeyi yapmışKızlaaar sizce gonal f 1 gün vurmasam bir şey olur mu bizimkiler eczaneden almayı unutmuşlar. Hayır eczacı da ara bir söyle ya
Öncelikle hayırlı olsun canım kişiden kişiye değişir eczanesi doktorun yazdığı şekilde çıktı alıp yapıştırır. Doktoruna ulaş ben gğnde 3 kullanıyorum ilk tüp bebeğimde günde 2 kullanıyordum değişiyor bu ama estrofem önemli bir ilaçMerhaba hanımlar 18 agustosta yani duntransfer oldum ve sigara icmekten kendimi alıkoyamıyorum doktorum ilaç kagıdına ve receteye estrofemi 1 ad. Yazmiş ama eczacı sabah akşam isaretlemis hangisini uygulamalıyım ? Bu arada ilk transferimi ilaçlar yüzünden düsürdüm
Bence doktorum dediği gibi kullan ama iletişime geçip teyit ettir. Bende ilk transferimde günde 3kullandım ama bu transferde hiç vermediMerhaba hanımlar 18 agustosta yani duntransfer oldum ve sigara icmekten kendimi alıkoyamıyorum doktorum ilaç kagıdına ve receteye estrofemi 1 ad. Yazmiş ama eczacı sabah akşam isaretlemis hangisini uygulamalıyım ? Bu arada ilk transferimi ilaçlar yüzünden düsürdüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?