18 Ağustos ve sonrası transfer olacaklar birlikte bekleyelim ❤️

Sizin transferin kaçıncı günü

İnşallah guzel sonuçlar alırsın canim bende yeni tüp bebek tedavisine başlayacağım 43 yaşımdayım ve sadece en fazla 3 yumurtam oluyor buda bizim icin az ihtimal ama rabbim nasip ederse 1 adetten bile eder
Isteyen Herkesin kucağı saglikli bebeklerle dolsun bizimde Amin

Sağlık
arkadşaım yeni doğum yaptı 2 embriyosu ancak 5. Güne gelebildi ikisini transfer Ettiler ikisi de tutu ve sağlıkla doğdular çok şükür

Kızlar bir şey soracağım, progestan fitil kullanıyor musunuz? ben günde 3 kere kullanıyorum bugün 16.00da kullandım ama şimdi tuvalete çıktığımda dış zarı açılmıştı ama olduğu gibi düştü ilk defa başıma geldi. Gerçi hemşire böyle bir şey yaşarsam tekrar fitili koymamı söylemişti

Kızlaaar sizce gonal f 1 gün vurmasam bir şey olur mu bizimkiler eczaneden almayı unutmuşlar. Hayır eczacı da ara bir söyle ya

Aynen canım yatıyorum bende hiç bir problem yok zaten ilk 4-5 gün belirti olmuyor olursa 5. Gün den sonra kasık ağrıları oluyor genelde ilk tüp bebeğimden biliyorum test günün 30 u mu seninde
Merhaba yorumunuza çok heveslendim benimde sol tarafda ufak bir kasık ağrısı var yani tam ağrı bile denemez çekilme gibi 14 Ağustos'ta transfer oldum Pazar günü test günüm Rabbim hepimizi sevindirsin

Merhaba hanımlar 18 agustosta yani dun transfer oldum ve sigara icmekten kendimi alıkoyamıyorum doktorum ilaç kagıdına ve receteye estrofemi 1 ad. Yazmiş ama eczacı sabah akşam isaretlemis hangisini uygulamalıyım ? Bu arada ilk transferimi ilaçlar yüzünden düsürdüm

Estrofen en önemli ilaçlardan biri, imkanınız varsa doktorunuzla iletişime geçin tekrar bir sorum derim. Sigara konusuna gelince kendinize ve bebeğinize bunu yapmayın nolur, hem tutunmasına engel olur, tutunsa da düşük riskini yükseltir.

Canım 10 gündür filan bende içmiyorum daha transfer olmadı ama gerçekten bu kötülüğü her şeyden önce kendine yapma. Lütfen en kısa zamanda bırakmaya çalış. Bence doktorunun ne dediği daha önemli. Nasıl ilaçlar yüzünden kaybettin ilkini senin için de sorun olmayacaksa anlatır mısın

Aradım acmadılar internetten araştırma sonucumda cok degisken oldugunu gordüm kimine 3 tane kimine 6 tane bile vermisler

İlaclar devamlı kullanılacakmış civi yazisi gibi yazmislar kagida gerekli bilgiyide vermediler bende bitince zarar verir vermeseydi bir kac kutu yazarlardı dedimve bıraktım bayrama denk geldigi icinde hastaneye ulasamamıstım

Bazen bir şeyler olur ve bu olan şeylere de sebep gerekir. Sebebi bu olmuş diyelim canım geçmiş olsun. Sonuçta tutunmaya niyeti olsaydı kalırdı seninle. Çünkü bazen öyle hikayeler duyuyorum ki spiral e rağmen insanlar hamile kalabiliyor bizler de işte böyle kılı kırk yarıyoruz

Kızlaaar sizce gonal f 1 gün vurmasam bir şey olur mu bizimkiler eczaneden almayı unutmuşlar. Hayır eczacı da ara bir söyle ya
İlaçlarını aksatma canım Zaten doktorunda gerekli bilgilendirmeyi yapmış
Öncelikle hayırlı olsun canım kişiden kişiye değişir eczanesi doktorun yazdığı şekilde çıktı alıp yapıştırır. Doktoruna ulaş ben gğnde 3 kullanıyorum ilk tüp bebeğimde günde 2 kullanıyordum değişiyor bu ama estrofem önemli bir ilaç

Bence doktorum dediği gibi kullan ama iletişime geçip teyit ettir. Bende ilk transferimde günde 3kullandım ama bu transferde hiç vermedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…