Vajinal progesteron kullanıyorsanız ondandır o akıntı benimde aynı su gibi birden akıntım oluyorBenim transfer günü hiç bir değere bakılmadı. Önceki iki kontrolde e2 ye bakıldı ona göre ilaçlar ayarlandı bu kadar. Transfer günü de sadece serum yağıldı o da bağışıklık baskılayıcı. Bu kadarT+3 oldum günler geçmiyor evde hiç geçmiyormul bazen benim su gibi akıntı geliyor sizde de oluyor mu? Sabah kalkınca özellikle bildiğiniz renksiz su gibi
5.gün çift embriyo glue de yaptıkKaçıncı gün embriyosu ne zaman test yapacaksınız belirtiniz var mı
Benimde az bi regl ağrısı dışında belirtim yok bakalım nasipBen de aynı gün oldum. Çok bi belirtim yok regl ağrısı dışında sizin yine varmış ya epeyy genelde normalim ben
Embriyo glue siz mi istiyorsunuz Merkez kendi mi yapıyor hiç bir transferimde yapılmadı merak ediyorum5.gün çift embriyo glue de yaptık
Evet kullanıyorum, korkarak gidiyorum lavaboya bir şey oldu sanıpVajinal progesteron kullanıyorsanız ondandır o akıntı benimde aynı su gibi birden akıntım oluyor
Benim tek glue yapıldı5.gün çift embriyo glue de yaptık
Ben adet olcak gibi hissediyorum hiç umutlu değilimGünaydın kızlae nasılsınız neler hissediyorsunuz ben yinr aynıyım
Bende ilk transferlerimde öyleydim kanama mı diye koşarak giderdim bakmaya ama bu beşinci olunca artık alıştım akıntıyla kanamayı ayırt edebiliyorumEvet kullanıyorum, korkarak gidiyorum lavaboya bir şey oldu sanıp
Valla bende test yaptırmak istemiyorum olumsuz da düşünmüyorum ama sınav sonucu stresi gibi bişey o sonucu beklemekBen adet olcak gibi hissediyorum hiç umutlu değilim
Adet geç gelir muhtemelen olsa bile ilaçlardan kaynaklı o yüzden hiç panik olma şimdidenEvet kullanıyorum, korkarak gidiyorum lavaboya bir şey oldu sanıp
Evet benim günüm yaklaştı yani bir iki güne adet günüm sonuç günümle aynı ve suan adet ağrısı oluyor karnımda zaten en basından beri hiç hissim yoktu bakalım nasip artıkValla bende test yaptırmak istemiyorum olumsuz da düşünmüyorum ama sınav sonucu stresi gibi bişey o sonucu beklemek
İnşallah bu kez güzel haberler alırsınızBende ilk transferlerimde öyleydim kanama mı diye koşarak giderdim bakmaya ama bu beşinci olunca artık alıştım akıntıyla kanamayı ayırt edebiliyorum
Evet özel bi solüsyonda bekletiyorlar sanırımKızlae gulue yöntemi me oluyor emriyoyu yapıştırıyorlar mı
Bana öyle dediler özel bir sıvıda bekletiyoruz. Demek o mu oluyormuşEvet özel bi solüsyonda bekletiyorlar sanırım
sıvı ekliyolarlar daha kolay yapışsın, tutunsun diyeBana öyle dediler özel bir sıvıda bekletiyoruz. Demek o mu oluyormuş
Benim de bugün sabah uyandığımdan beri bel ağrım var gerçekten çok rahatsız edici bir de sabahın 7sinde uyandım allahım nasıl açım nasıl açım karnım burkuldu resmenBen de aynısını düşündüm. Benim hiçbir zaman adet öncesi bu şekilde bir bel ağrım olmazdi. Adete birkaç gün kala alt karında tipik adet sancısı olurdu. Bu bel ağrısı mahvetti beni ya. Progesteronu da geçen haftadan salidan beridir kullanıyorum ama ağrı transferin ikinci gününde başladı
Çok modumu düşürdü ama bu ağrı
Aynı zamanda olmuşuzzBen de 24 kasımda donmuş 5. Gün embriyosu ile transfer oldum kızlar selamlar herkese pozitif sonuçlar dilerim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?