2008 Ekim Anneleri

eğer içinde yağ varsa sonradan koymuyorum...ama sebze haşlayınca mesela patates havuç içinde de pirinç varsa mutlaka zeytinyağı koyuyorum a.s şu ana kadarda hiç kabızlık problemimiz olmadı a.s

deniz maşallah kızına gerçekten baya hamaratmış..bakışlara baksana nasılda bilmiş bilmiş bakıyo.alıştır valla küçükten nasıl alışırsa öyle giderkaydirigubbakcemile3
bide oturmanıza bayıldım.biz henüz desteksiz oturamıyoruz nedense:çok üzgünüm:illa bi yere yaslancak beyfendi

geçmiş olsun çıtırcım.şimdi nasıl kardeşina.s.umarım iyidir

çankaya ankaranın bir ilçesi, aynı zamanda çankaya semti de var.. biz çankayaya bağlı başka bi semtte oturuyoz..

bende de ıkıyo sanırım en son merana rep vermişiz başka birine vermeden tekrar ona veremiyoz sanırımmm

domatesi dün öğlen yedirmiştim acaba o mu ki..:uhm:

domates mi :1shok: erken değil mi daha...

ben de tereyağı vermiyorum.. çorbalarına 1 kaşık zeytnyağı koyuyorum..

merancım eklediğin link için teşekkürler..

mutfağa gidiyommm zambakkkkk delikafadulden kaydirigubbakcemile3

ne demekk canımm..bazen aklıma gelioda yazmayıı unutuoom bee kafamçokkarıştı

benim kuzular çok rahat uyuyorlar ya geceleyin bunda lavantanıında etkisi var galiba...lavanta kolonyası kullanıoruz aklınızda olsuun çocukların odasına lavanta kolonyası kullanabilirsiniz özellikle gece sık uyanan çocuklar için lavanta yağı msjı çok iyi gelio umarım işe yarar bi deneyin yaw a.s

bu arada ben hiiö sevmem lavanta kokusunu kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…