evet ya belki de bilmeden oğluşla bana çok büyük bi iyilik yaptın.Şenizben tesdüflere inanmam.herşeyin bi sebebi vardır..gerçekten zararlı olduğunu bilmiyodum.aynen yazıda söylediği gibi oğluş mama yediği süre içinde hep kalkmaya çalışıyo,boğazına kaçıyo,ağlıyo..ben de ellerini tutuyodum parmaklarını ağzı doluyken emmeye çalışmasın diyeeeesenağlama..çocuk sürekli huysuz yerken.demekki yiyemiyomuş yavrum yaaasenağlamasenağlama
çorbalara zeytinyağı koymuyomusunuz peki?ben başka bişey koymuyorum.sadece hakiki z.yağı
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-listeleri/251789-emziren-anne-monusu.html
ben bukadarr cok hyesemm kac kg olurum acepp:1shok:
agoll teyzesiiiiiileylaaa hacerin resimlerine bayıldımmmmm delikafadulden
çok güzellll yaaa maşallahhhh
sağol canım ateşi yok. sabah kayısı muz vermiştim ilk defa. onunla alakalı olabilr mi..:uhm:
moralıım cokk bozukbenneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımki
az önce haber geldi.
kardeşim kafasını carpmıs dun.carpınca başı dönmus sonra dunden beri bas ağrısı gecmemiş.
bugün gıtmıs dr.a doktorlardan bırı ödem var demiş bırı bişey yok demiş..senağlama
su saat oldu ağrısı gecmemiş.sımdı unv hastanesıne gıtmiş.haber beklıyorumsenağlama
agoll teyzesiiiiii
ayy canım gecmişş olsu sevındım kotu bişy cıkmdıgına
hihoyyythihoyyytkızlar hastaneden aradılar parazite rastlanmamış bir şey yok dedi doktoru çok şükür allahım.:Saruboceq:. yalnız iki gün yine izle kakadaki mukus devam ederse yeniden bakarız dedi...allahım kimseleri evladıyla sınamasın çok zor...:Saruboceq:
hoşbuldum canım.inşaallah düzelir valla bu ara bende pek iyi değilim bu mevsim geçişleri beni mahvediyor. feyzada bir yandan-tatlicadiarzu-aman sağlık olsun demii:lepi:
:1shok:nerde oturuyorsun sen bacım çankayadamı:uhm:
saol merancımm onemlı bılgıler...
ben yatırarak beslemıyorum.:enbuyukkk:
rep verıcektım sana ama ben ne zamandır rep veremıom kımseye.ne zaman vermek ıstesem.
.............kullanıcının mesajını degerlendırmek ıcın baska kullanıcılarında meajını degerlendırmenız gerekmektedır dıo.anlamadım..
domatesi dün öğlen yedirmiştim acaba o mu ki..:uhm:
evet ya belki de bilmeden oğluşla bana çok büyük bi iyilik yaptın.Şenizben tesdüflere inanmam.herşeyin bi sebebi vardır..gerçekten zararlı olduğunu bilmiyodum.aynen yazıda söylediği gibi oğluş mama yediği süre içinde hep kalkmaya çalışıyo,boğazına kaçıyo,ağlıyo..ben de ellerini tutuyodum parmaklarını ağzı doluyken emmeye çalışmasın diyeeeesenağlama..çocuk sürekli huysuz yerken.demekki yiyemiyomuş yavrum yaaasenağlamasenağlama
çorbalara zeytinyağı koymuyomusunuz peki?ben başka bişey koymuyorum.sadece hakiki z.yağı
çankaya ankaranın bir ilçesi, aynı zamanda çankaya semti de var.. biz çankayaya bağlı başka bi semtte oturuyoz..
bende de ıkıyo sanırım en son merana rep vermişiz başka birine vermeden tekrar ona veremiyoz sanırımmm
domates mi :1shok: erken değil mi daha...
ben de tereyağı vermiyorum.. çorbalarına 1 kaşık zeytnyağı koyuyorum..
merancım eklediğin link için teşekkürler..
mutfağa gidiyommm zambakkkkk delikafadulden kaydirigubbakcemile3
çok mutluyum çok mutluyummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?