2008 Ekim Anneleri

sezin kızzzzzzzzzzz bize de gel bize de geldelikafadulden valla maşallah.gerçekten güzel oturuyo.bizim eylülü koysan bi o tarafa bi bu tarafa yuvarlanır durur

teşekkür ederim canımmm...
:teytey:iyiyki doğdun doğum günün kutlu olssususuuuuuuuuuunnnnn :) nice yıllara...:teytey::teytey::teytey:
çok teşekkürlerr...

aminnnnn...çok sevindim canım yaaa.Allahım meleklerimizi korusunnn...:Saruboceq:

maşallah denizcim allahın nazarlardan saklasın ii yazılar yazıp ii insanlarla karşılaştırsın ii günlerini göstersin inşallah

bu arada biz kızını haziran annişlerinden ayşecikten tanıyoruz onun tickerında senin kız varr hehe hep maşallah dedik bakıp bakıp

sezin kızzzzzzzzzzz bize de gel bize de geldelikafadulden valla maşallah.gerçekten güzel oturuyo.bizim eylülü koysan bi o tarafa bi bu tarafa yuvarlanır durur

evet teyzesi masallah kızım oturabilio artık desteksiz bugünde incilerimizi dizmeye basladı :) bide yürüteç le evi fır dönüyo dağıtmadığı yer kalmıyo ne buldu tutuyo alıyo atıyo dağıtıyo evi dünde ben temizlik yaparken gitmiş ciceği koparmış cadım :)

cok teşekkür ederim evet tanıyorum seni sizlerede sağlıklı bebişler olsun kucağnıza sağlıkla almak nasip etsin allahım inşallah annesi..gösterdi halası bize sezinin resmini koymuş :)

canı sağolsun sezincimin .tabi dağıtacak.ohh eylül daha kıçını kaldıramadığı için ben rahat rahat konuşuyorum.yarın bir gün ne yapacağını sezin bana gösteriyo aslında

oo herkesler kaçıyo nere gidiyonuz kızlarrr.o zaman ben buralarda biraz gezineyim bari

Son düzenleme:

TEŞEKKÜR EDERİZZZZZ...:teytey::1hug:

dbestim yarın bir gün kk dan teyseleri gelirse kendi elleriynen açtığı mantıları ikram edecek biz de afiyetinen yiyecikk

Ayy sezinin butun resimlerine bayilkdim yaa cokk tatli naslda bakiyoo oy seninm manti yapan ellerini ham yaparim bee hacerede ogretsinn bizim tembel de is yokk

teşekkür ederim merancım sebzeli mercimek debemiştim bi de sade deneyeyim bakalım

hu huuuuumirmirmirmir
celen gelmedı mı dahaa:uhm:

benımde mısafırım var bu aksam.arkadaslar caya gelıcek bırazdan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…