bende kaçar
halasının kuzusu bitanesi masallah sana tontişim küçük cadımmmmmmmmmm benimm
teşekkür ederim canımmm...herkese merhabaaaa:sm_cool:
biz geldik oğluşumla savulun bakemÇok üzgünüm çoook
kızlar uzun bi süredir giremedim.geçen gün bişey bakmaya girdim ama cumadan beri yazmıyorum.çok özledim sizii..bizim ev "fatoş palas" a döndü mübarek bu aralar bi misafir bi misafir başımı kaşıcak vaktim olmadı.1 gün misafir öncesi temizlik,misafirin geldiği gün pasta börek yap,ertesi gün evi tekrar temizle.1 misafire 3 gün harcıyom anca yağızlakaydirigubbakcemile3
en son pnömokok aşımızı olmuştuk geçen cuma.oğluş o gece çok ateşlendi:çok üzgünüm:eşimde nöbetteydi.ilk kez ateşi çıktı çok korktum.Allahtan annem yanımdaydı.ilk defa sağlık ocağında oldu bi aşı o da ateş yaptı..herkese ateş yaptımı pnömokok merak ettim.yoksa devamını s.ocağında yaptırmasammı?:uhm:
bu arada mervecim d.günün kutlu olsun.nice mutlu sağlıklı yıllara:içelim:
denizyeşil ilk inciniz hayırlı olsun
herkes iyidir umarım ya:Saruboceq:.geçmiş çok birikmiş.bi sıkıntısı olan varsa söyleyin banada:çok üzgünüm:
çok teşekkürlerr...:teytey:iyiyki doğdun doğum günün kutlu olssususuuuuuuuuuunnnnn :) nice yıllara...:teytey::teytey::teytey:
hihoyyythihoyyytkızlar hastaneden aradılar parazite rastlanmamış bir şey yok dedi doktoru çok şükür allahım.:Saruboceq:. yalnız iki gün yine izle kakadaki mukus devam ederse yeniden bakarız dedi...allahım kimseleri evladıyla sınamasın çok zor...:Saruboceq:
sezin kızzzzzzzzzzz bize de gel bize de geldelikafadulden valla maşallah.gerçekten güzel oturuyo.bizim eylülü koysan bi o tarafa bi bu tarafa yuvarlanır durur
maşallah denizcim allahın nazarlardan saklasın ii yazılar yazıp ii insanlarla karşılaştırsın ii günlerini göstersin inşallah
bu arada biz kızını haziran annişlerinden ayşecikten tanıyoruz onun tickerında senin kız varr hehe hep maşallah dedik bakıp bakıp
doğum günün kutlu olsun nice senelere mervecim
çıtıra sorduumdan senin cevabını kayda almıyorum :dilcikar:
olur mu canım benim yaaa çıtır vardı sadece o yüzden ona sordum hemen önerdiğin filmi bulacam
dün testere 5 i izledik delikafadulden ama bazı yerlerini keserek
maşşallah apoya çok tatlı
çok sağol canım internetten bi bakim ben
umarım önemsiz bişeydir ne güzel hemen yetişebilmişsin hastaneye gözünü sevim büyükşehrin ya
sizden duyup benjamin buttonu izledim:jeyyar: çok beğendim farklı bir hikaye
zambakcım sen sade merrcimek çorbaasını denemişmiydin?
1 su bardağı mercimeği tencereye koyup üzerine dört parmak su koyuyorsun....sonra tavada tereayağını eritip içine 1 tepeleme kaşık un koyuyorsun....sonra bunu mercimekle karıştırıp 5 dakika daha kaynatıyorsun...çok kaynatma 5 dakika yeterli..biraz kıvamlı olcaktır un olduğu için...yedirirken içine biraz kimyon koy bakalım gülçe begencek mii???sizde yersiniz üstüne naneli biberli sos yapıp delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?