2008 Ekim Anneleri

merancım aklıma ne geldi bak sen cemreyi alacaktın ya hani tamerde cemrede iştahlı diye ama bak bi daha düşün tamere yiyen değil yapan lazım kaydirigubbakcemile3
bak sezin mantı bilenem yapıyo bi düşün hı yerimseniben

kaydirigubbakcemile3 biz zaten hep beraber yaşamayı düşünüoz kaydirigubbakcemile3 celenle ben yaparız onlara yemek kaydirigubbakcemile3 cemreden vazgeçmem oğluma çok yakışıo azcık cadı ama olsun kaydirigubbakcemile3

3 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir

3 misafirr var lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü

celen gelmedi mi daha.. allah allah merak ettim bende şmdi.:uhm:

evet yok halaa...ben telefon nuramasını leyla aldı die biliorduum almamışlar birbirlerinin numaralarınıı kötükedihüso bu telefon numaraları işine el atcam...çokk merak edioo insan yaa :çok üzgünüm:

ay harbiden dalga mı geçiyonuz len siz tamerle, koskoca delikanlı o, hııııı görmüüüm bi daha :mymeka:kaydirigubbakcemile3 ay bu arada yeni fotosu ne güzelmiş onun, yirim o çin prensini benkaydirigubbakcemile3:asigim:

ben de dün krem şanti çırpçaktım mikserle, önce yavvaş yavaş çalıştırdım, sese alışınca sürekli çalıştırdım yoksa korkcaktı o da, önce sese alıştır, birden ses gelince korkabiliyolar
bi de bikaç gündür babba benzeri bişeyler diyordu ama konduramıyordum önce mamma dicek diye :dilcikar: bugün iyice baba demeye başladı :dilcikar: :asigim: çok sevimli oluyiiiii :asigim:

şşşş dbest lülü emziğe üfürüyo mu, len benimkisi bu aralar emziğe üfürüyo, balon şişiriyomuş gibi kaydirigubbakcemile3 bi de üfürürken tarz deiştiriyo başkabişiler yapmaya çalışıyo, ağzında biberon varken büüüü dio başka şeyler diyo, ay bi de biz çok güzel kahkahalar atmaya başladık değişik surat ifadeleri takınıyorum, mesela gözlerimi pörtletip dilimi çıkartıorum gülüyo, böh diorum gülüyo, lülülülü diorum gülüyo, karşıdayken birden üzerine doğru yanaşıp hömmmm diorum gülüyo, bide yürütecine elma portakal armut falnakoyuyorum onları kemircem diye debeleniyo, eline alıyo havaya kaldırıyo, tabi düşürüyo o ayrı, sonra fındık naylonumuz var onu alıyo çığlık çığlığa kavga ediyo onla, aşkım benim yaaaaa, kaydirigubbakcemile3 :asigim:
aaaaaaaaa
bırlıkte guzel vakıt gecırırızz......
ona lafım yok..
ama uykusu cok degerlı adamın ya:dilcikar:
ben kocamı çok seviyorum artık :asigim: artık karar aldık ilk tanıştığımız zamanlardeki gibi davranıiciz birbirimize :asigim:
ayyy cok oyalanımm hadı işii bıtırınce gelirim byyyy

şşşş senin gız ne datlu olmuş len, yir onu iboş deeezesi cokacimcoook
abbavvvvv ilk dişiniz hayırlı olsun ule, diş çıkarmadan önce hiç huysuzluk olmadı mı yaf, :uhm:
bugün benim doğum günümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm........hihoyyyt

abavvv dooom günü çocuğu senmisin bugün, hepi bört dey du yuuuuuuuuuu kaydirigubbakcemile3
pisikopatmısınız siz olm yaaa ne testeresi, ben testere 1i izliiim dedim yarım saatini zor izledim geberiyodum nerdeyse, bööle içlerime bişiyler saplanmaya başladı kapattım, hala daha beklii öle, çalıştığım iştenmidir nedir bööle şeyler boğuyo beni :çok üzgünüm:
geçmişler olsin yafrim bişey yok dediklerine göre rahat olabilirsin, belkim üşütmüş de olabilü :uhm:

naaapıyo len o :roflol::roflol::roflol:
ibolyaaa nettünn yaww delikafadulden yusuf paşam nasıll

ay ben bugün gezmeye gittim koca gündüz uyumadı desem yeridir, gezmeye gittiğim yerde de 3-4 tane çock vardı bağırış çağırış, normalde huzursuzluk çıkartması gerekiyodu ama bi ona bakiyo bi ötekine, yere yatırdım battaniyesinin üzerine, bende yanına oturdum, abbavvv karılar bağırış çağırış kakara kikiri, benimkisi bi ona bi ötekine derken saatlerce hiç sesini çıkarmadın öylece yattı, hayret ettim vallaa :1shok:

evet haklısın. inşallah hastalık filan yoktur.:Saruboceq:

yok iyi şükür.. şu domates ne iş açtı başıma yahukötükedihüso.. bugün kuaföre gidip saçımı kestirecektim. keyfim kaçtı onada gidemedim-tatlicadiarzu-

seni çok korkuttu cadıı...ama kan mı domates mii anlamamakta acemilikten oluyo galiba kaydirigubbakcemile3 kuaföre nereye gidiosun

neyse yafriler ben gidiiim, alıntıları yaptım bugünki görevimi yerine getirdim :roflol: biraz önce de yazduydum gocacuğumlan ilk tanıştığımız zamanlardaki gibi oluciz, aşgumuzu yeniden yaşıyciüz, bu sebepledir ki pcye pek gelmeme kararı aldım, mümkün mertebe gündüzleri takılıiciiim, gocacumlan çay içecük, filim izleyecük, bi de artıkın aynı yatakta yatacuk :jeyyar: :roflol: neeeyse beni özleyin anacım baaaaaaaaayyyy

wauuwww kaydirigubbakcemile3 nazar değmesinn iboşuum çok sevindim walla delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…