merancım aklıma ne geldi bak sen cemreyi alacaktın ya hani tamerde cemrede iştahlı diye ama bak bi daha düşün tamere yiyen değil yapan lazım kaydirigubbakcemile3
bak sezin mantı bilenem yapıyo bi düşün hı yerimseniben
selam kızlar ben geldim.. ceee deyip gitçem ama..:jeyyar:
ii aman gitt :dilcikar:
kurtlar vadisi bitene kadar buradayım şeker ama sonrası için söz veremem..:jeyyar::asigim:
ela nasıl huzursuzluğu ateşi falan yok demii :uhm:
celen gelmedi mi daha.. allah allah merak ettim bende şmdi.:uhm:
tamerde çok ilginç bişe var bugünlerde...mesela çok dikkatini çekecek birşeyi uzatıyoruz iki eliyle birlikte uzanıyor onu almaya bizde tam o anda çekiyoruz...sonra tekrar uzatıyoruz bu uzandığı şeyi elimizde tam o uzanırken 1-2 kere daha çekiyoruz..sonra tamer al diyoruz sabit tutuyoruz tamer kesinliklee uzanmıyor..dikkatini başka birşeye veriyor aslaa ama asla almıyor...siz benimle dalga mı geçiorsunuz almam diyor sankii a.s
kızlar sızınkılerde yuksek seslere ağlıyor mu?*
ıklım bazen elkt. supurge sesıne ağlıyor,bazen ağlamıyor..
gecen gun kuaföre gıttıgımde fön sesıne ağladı(bıde bebekler sever derler:dilcikar:)
caddede calısma var iş mak. sesıne bazn ağlıyor??
dedıım gıbı bugunde blendıra ağladı??:uhm:
bi de bikaç gündür babba benzeri bişeyler diyordu ama konduramıyordum önce mamma dicek diye :dilcikar: bugün iyice baba demeye başladı :dilcikar: :asigim: çok sevimli oluyiiiii :asigim:
ben kocamı çok seviyorum artık :asigim: artık karar aldık ilk tanıştığımız zamanlardeki gibi davranıiciz birbirimize :asigim:aaaaaaaaa
bırlıkte guzel vakıt gecırırızz......
ona lafım yok..
ama uykusu cok degerlı adamın ya:dilcikar:
ayyy cok oyalanımm hadı işii bıtırınce gelirim byyyy
kızlaaaaaarrr bugün uyanınca cok güzel bi sürprizle karşılaştım... kızım diş çıkardııı :) alt ön dişinden biri cıktı :) ilk ben gördüğüm için kızıma hediye alcam. darısı sizlere..
bugün benim doğum günümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm........hihoyyyt
AA EVT BEN ONU unutmusum slumdog mıllıonerı ben de ck begendım..
hatta gordugum en ıyı fılmlerden bırı..
testerete serısıne bende bayılıommdelikafadulden
ama kız kocasıyla bıraz rahtlasın dıy ızlıcek.daha cok gerılmesın..:roflol:
öyle yapıyordum şeker etrafımdakiler aaa bu ne böyle çok pimpşriklisin filan dediler. çocuğun mikrobada ihtiyacı varmış filan.. ne bilim bende yapmadım.. ama yine ed hazır su kullanıyorum ..a.s
ama geceden ısıtıp bekletmek iyi fikir bende öyle yapçam artık..a.s
ibolyaaa nettünn yaww delikafadulden yusuf paşam nasıll
evet yok halaa...ben telefon nuramasını leyla aldı die biliorduum almamışlar birbirlerinin numaralarınıı kötükedihüso bu telefon numaraları işine el atcam...çokk merak edioo insan yaa :çok üzgünüm:
yok iyi şükür.. şu domates ne iş açtı başıma yahukötükedihüso.. bugün kuaföre gidip saçımı kestirecektim. keyfim kaçtı onada gidemedim-tatlicadiarzu-
evet haklısın. inşallah hastalık filan yoktur.:Saruboceq:
neyse yafriler ben gidiiim, alıntıları yaptım bugünki görevimi yerine getirdim :roflol: biraz önce de yazduydum gocacuğumlan ilk tanıştığımız zamanlardaki gibi oluciz, aşgumuzu yeniden yaşıyciüz, bu sebepledir ki pcye pek gelmeme kararı aldım, mümkün mertebe gündüzleri takılıiciiim, gocacumlan çay içecük, filim izleyecük, bi de artıkın aynı yatakta yatacuk :jeyyar: :roflol: neeeyse beni özleyin anacım baaaaaaaaayyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?