2008 Ekim Anneleri

seni çok korkuttu cadıı...ama kan mı domates mii anlamamakta acemilikten oluyo galiba kaydirigubbakcemile3 kuaföre nereye gidiosun

acemilik çok kötü gerçekten. taksiye bir binişim var görmelisin. elim ayağıma dolandı. çok panik oldum ben yaa. zaten paniktim iyice arttı eladan sonra.

biz mayısta taşındık bu tarafa daha önce meltemde oturuyorduk. benim okulda o tarafta. kuaförüm oradaydı. buradaad tesadüfi girdim bir yere ama memnunum. bücürük var ya yol üzeri onu biraz geçince çiğdem salih. bunlar karı koca çalışıyorlar. adam süper saç kesiy o fönü fian da iyi. kadında ağda da iyi. tecrübeyle sabittir.
ibolya o ne çok alıntı bacım başım döndü valla. ayrıca sağol canım. iyiyiz şimdi..:Saruboceq:

heee sağol anam, tutmayın beni ben yatak odasına gidiiiim :jeyyar::roflol::roflol: neyse şekerim hayde ben gittim bye

koşş len koşş kaydirigubbakcemile3 dikkat et gözünün önüne bak düşmee :roflol: kadının gözünü aşk bürümüşşş :roflol: olm siznde ortanızz yok haa :roflol:

o zaman iyi geceler sana ne diyelim.. allah muhabbetinizi arttırsın.:jeyyar:

slm arkadaşlar.
ibolya heberine devindim. çayı inşallah şimdi seyretmeyeceksiniz ay pardonnnn içmeyeceksiniz diyecektim.zati ben anlamıyom yatakları niye ayırıyonuzeskilerin bi sözü vardır ; yatağa dargın girmeyin deye.çok da doğru hane .neyse
benim kocişde filim hastası, gece yarısından sonra film seyrediyoz. bitene kadar 3-4 oluyo oyüzden gece batuhanı emzirmek problem değil de sabahları çok zor oluyogamyoncuiremsu

selam canım.. valla beni öldürsen ben o saatte film izleyemem. uykuyu çok seviyorum ben a.s

hee temem biliorum orayı ama daha önce gitmedimm :lepi: ya ben memnun değilim kuaförümdenn kaşlarımı alan kız çok iyi onun için gidiorum ama o da başka bi yere gitcekmiş dokuma tarafınaa o yüzden doğru düzgün birini bulmam lazım :çok üzgünüm:
eşim dedemanda bi yere gidio hem bayan hem erkek ama orasıda çokk gıcık ne kadar tiki kızz var hepsi ordaa ayy çok sinir yarım saat tahammül edemiyorum...eşimde dio buraya hep metroseksüel erkekler gelio die..ben zorla oraya gönderiyrum eşimi cilt bakımı falan güzel yapıolar die...erkeklere taktıkları önlükler pembeeee kaydirigubbakcemile3 eşim gıcık oluyoo ama benim hatrıma gidioo :roflol:

git bi dene benim kuaförü. o bayanda hamile 8 aylık ama bi görsen hiç belli değil. iyi insanlar. dedemanıda tahmin edebiiyorum oha falan da oluyordur onlar..kaydirigubbakcemile3

hoşgeldiinn
evet dargın yatağa girmiyorlar iştee ayrı yatırolar kaydirigubbakcemile3 eskilerin sözünü dinlemiş oluyorlar böylecee lülülülülülü bizde çocukları uyuttuk bilgisayarlarımız aldık eşim ders çalışıo bende çene çalıorum iştee delikafadulden

pembe önlük mü meran orayı kaçırmışım..kaydirigubbakcemile3 adama eziyet etme yazık yahu..kaydirigubbakcemile3

git bi dene benim kuaförü. o bayanda hamile 8 aylık ama bi görsen hiç belli değil. iyi insanlar. dedemanıda tahmin edebiiyorum oha falan da oluyordur onlar..kaydirigubbakcemile3

evet yaa sormaa :roflol: en son eşimle bende gittim...kuaför bana abla ya abiye kaşını alayım diorum ters ters bakıo bana dio kaydirigubbakcemile3 dua et üzerine atlamıoo dedim kaydirigubbakcemile3 oha falanda oluyorlardaa çok yapmacıklaryaa Çok üzgünüm çoook doğallıklarını o kadar kaybetmişler kii bende dedemanda oturuyordum önceden çok seviorum o tarafıı kiralar çokk düşmüş tekrar o tarafa mı gitsem die düşünüoruum ama sahilde olsuun...eşimde deniz manzaralı bi eve gidelim dio istanbulda evim deniz manzarılıydıııı senağlama ee şimdi çocuklarlada zor olur yaw taşınmak ama şeytanda gitt dioo :jeyyar:

selam canım.. valla beni öldürsen ben o saatte film izleyemem. uykuyu çok seviyorum ben a.s

5 yıldır evliyiz ve en erken yattığımız saat 2 .ilk yıllar çok zor glemişti.ben çünkü en falza gece yarısında fln yatardım , ama şimdi çok değişti yatma saati.
batuhan yeni doğduğunda erken yatarım fln diyordum ama nerde. bize soruyorlar işte nasıl uykular fln , geçen eşim cevap veriyor; batuhan uyanacak diye biz uyumuyoruz. diyor.:içelim:

ne dersi ki bu saatte.
ben üvs. de okurken noluyodu biliyo musunuz.?
finaller gelip çatardı bend eevde ders çalışırdım.her sene final zamanı bizim mahallede karı koca dilenci geçerdi hemide manilerini bağıra bağıra söyleleyerk.ve aynı o karı koca her sene sanki benim finalleri bekler gibi tam o günlerde gelirlerdi. ben ders çalışırken.olur da bu kadar olur yaniiiiiiiii

işiyle ilgili bir kursa gidior 1 aydır.... onun sınavına çalışıor kaydirigubbakcemile3
seninki de komikk haa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

meran bak bu s efer de oğluşumun ayaklarını koydum takvimeee

Son düzenleme:

abowww iboşa bak heleee :jeyyar:
koşa koşa gitmişşşşş kaydirigubbakcemile3 korungaçı unutmasa bari kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…