2008 Ekim Anneleri

erken katmıssınızz tükkanıııı..sırnaşık şey
kımsecıklerr yokkfisfisfis
bende gıdıom
ıns. yarın celen glır cok merak edıyorum..:1no2:

Ben geldiim kactiniz mii misafirimi gonderdim mutfagi topluyodum kacmadan sizi yakalayim dedimm öldüm bittim cok yoruldumm yaa

aynennn leylaa senınde mısafırın vardı demiii
bende mutfagı topladım,salonu yarın artık supurup sılerım..

Atnen citircim bende mutfagi topadim salonu yarin yapacam ki simdi cok yoruldum haceri babannesi uyutmuss ohh bide onla ugrasmadim

Meran da burdaymiss ozledim sizii misafilreden birinin 3aylik kizi var kayinvaldesiyle oturuyo oda cok morali bozuk cocuga kasik kasik recel yediriyolar diyo soyluyorum dinlemiyolr ben gormedigim sirada yediriyolar diyo hickirinca hickirigini keser diyo limon damlatiyolar agzina diyoo uyutuyomm yatiriyom hoop gelip kucagina aliyolar sevecez diye diyo cok üzgun du yaa

sinir oluyorum böyle cahil insanlara yaaa klava: demekki kız da sakin biri ben olsam paralarım o kaynanayı kötükedihüso
allah o kızcaza sabır versin inşallah bir an önce kendi evlerine çıkarlar da bebeğini istediği gibi büyütür :Saruboceq:

kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
kıskandın mııııı :dilcikar: kaydirigubbakcemile3

hiçtebilee hiç kıskanmadımm:dilcikar::dilcikar::dilcikar:

yok canım celen gelmedi biz de merak ettik ama yokkk

bundan sonra ekim anaları merana cep nolarını bıraksın olmuyo böleeee klava:

Bende kactim hadi hepinize eyu uykular sabah uyanamiyom herufu yolcu etmeye oda kiyamiyoo gece cok kalktigimi saniyoo ama sadece 1kere kalkiyomm ehheehe olsun oyle bilsinn uykusunu alsin diye sesizce gitip gidiyomus bi kalkiyom yaniimda herif yok saat kac olmus essekten dusmuse donuyomm not yazdim aynanin onune sabah beni uyandirirmisin askim diye bendede takinti oldu onu ise ugrulalam lazim yoksa sabah gormeden gidince ona bisey olacak gibime geliyo nedense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…