2008 Ekim Anneleri

şşşşşş günaydın len haaatunlar, ben bugün anama giidiyom, evde yokum
koşş len koşş kaydirigubbakcemile3 dikkat et gözünün önüne bak düşmee :roflol: kadının gözünü aşk bürümüşşş :roflol: olm siznde ortanızz yok haa :roflol:
devlerin aşkı büyük olur, ya dağlar yerle bir olacak, ya kıyametler kopacak ya da dünya batacak yani:roflol:

yavrum bu sıpa yüzünden ayrıldıydık yav, ben çocuk odasında yatıyodum geceleri kalktığım için, e kociş de işe gidcek sabah, o yüzden o da yatak odasında yatıyodu, ama artıkın bende yatak odasına geçtim :jeyyar:
abowww iboşa bak heleee :jeyyar:
koşa koşa gitmişşşşş kaydirigubbakcemile3 korungaçı unutmasa bari kaydirigubbakcemile3

unutmadık unutmadık, ikinci bi doğumu kaldırmaz bu yürek :roflol::roflol:

ibolya yakın zamanda müjdeyi verirsin artık bize :)
demek gidiyon diye geldin yoksa sabah sabah damlamazdın sen buraya

yine terkedilmiş burası, celen de gelmiyo çatlatacak meraktan..............

ay allah korusun len sus ağzından yel alsın, aaaa delimidir nedir sen beni kalpten götürtecenmi ayol :mymeka:

korkma korkma bişey olmaz tedbiri elden bırakma diye dedim :uhm: hani pek bi hararetli kaçmışın gece burdan ya ondan aklıma geliverdi işte yerimseniben

korkma korkma bişey olmaz tedbiri elden bırakma diye dedim :uhm: hani pek bi hararetli kaçmışın gece burdan ya ondan aklıma geliverdi işte yerimseniben

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 yafrim ben ööle üstüne ceketini atınca hamile kalan karılardan diiilim, 8 senede bi denk getirebiliyom :roflol: neyse şeker ben yola düşüyüm artıkın, hayde sonra görüşürük, üptüm cicişŞeniz

:a015:

günaydın kızlarr
celen hala gelmemiş :çok üzgünüm: tel.numarasıda bi olcaydaa var olcay gelsee yaaa :çok üzgünüm:

merannnn günaydınnn ...................vedayı bitirdim şimdi ama çok ağladım çokkkkkk
haftaya umuta başlarım ( öğle arası gidip alacam hemen ) 3. ne zaman çıkacak acep

meran bu işe bi dur de artık sen , hamişken destina devamsızlıkları takip ederdi , şimdi de sen sabah yoklamalarını al , mazeret bildirmeden gelmeyenlere de ceza verelim ....................
celen ile cemre inşallah iyi olmuşlardır da geziyorlardır :Saruboceq:

yok yavruss o kadar takip edemem :çok üzgünüm: birde celeni ve cemreyii hasta oldukları için daha çok merak ettik :çok üzgünüm: artık herkesin işi gücüü çocuk çocuk yoğun olabiliorlar

benim işler sarpa sardı , personellerimden bi tanesi hesapta açık verdi işin içinden çıkamıyorum , başkana nasıl anlatacağımı düşünüyorum , söylemeden halledilseeeee gizli iş yapmayı hiç sevmiyorum , söyleyince işten çıkartılırsa yazık ( gerçi kendine acımayana acımamak lazım ama yine de içim elvermiyor ) ....................anlayacağın uykusuzluktan bayılacam, derdim az gibi bi de bu işler insanı yıpratıyor

bence çokta anlayışlı davranmamak lazım dikkatini iyice işine vermelii sende onu saklıcam die gerilmemelisin yanii kötükedihüso ben biraz despotum bu konularda hayatta bir iştee çalışamam..herkes işini düzenli yapacak kardeşiimm af yokk kaydirigubbakcemile3

haklısın canım, kendisiyle de konuştum bunları söyledim elbette ama işte söz konusu işten çıkartılma riski olunca bulaşmak istemiyo insan , gerçi yapacak bişey yok bu olayı yukardan gizleyip yanlışa ortak olamam kesinlikle...... işte biraz yumuşatabilirsek ne ala

Yaa bende kitap okumayi cok severim ama hic okuyomiyorum bu bahsettiginiz kitabi cok merak ettim ins en kisa zaman da alip okurum ayse kulinin kitabimi bu veda onun bizde köprü kitabi var ama okumadim

benim küçük prenses bugün Atatürkün evine gidecekti okulla birlikte bakalım nasıl geçti....3 yaşındayken gittiğimizde ne kadar ağlamıştı yavrumm
Atatürk öldüü bu evde kimse yaşamayacak artıkk diee senağlama kaydirigubbakcemile3 gülermisin ağlarmısınn....gözleri şişmişti ağlamaktan yavrumun kaydirigubbakcemile3 çok hisli bi çocuk gitmeden önce söyledim kızım ağlanacak bişe yok evet atatürk öldü ama hala kalbimizde dedim....ona bile gözleri dolduu yaa kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…