2008 Ekim Anneleri

cocugu ayrı odaya mı aldın canım??naptın??

ayy cok komık ya..
benımde bır öğrencım vardı.bıkeresınde hıkaye anlatıyorum,,hıkayede cıvcıv suya düşüyorr..bu bı basladı ağlamaya..:roflol::roflol::roflol:susuturmak mumkun değil.neysekı hıkayenın sonuda kurtuldu cıvcıv de sustuukaydirigubbakcemile3

bende yazlıkları cıkartıyorm bugun.kışlıkkklara elvedaaaa:lepi:
daaa ıclerıne gırebılecek mıyım bılmıyorum??
hamıleyken aşdıgım kılolardan sadece 1 kg kaldı ama hamıle kalmadan once kasım-ocak arası kılo almıstım zaten onu veremıyorum bıturlu yaa.:1closedeyes:

günaydın bu aradaaa yadelikafadulden
günaydıınn delikafadulden

ayy cok komık ya..
benımde bır öğrencım vardı.bıkeresınde hıkaye anlatıyorum,,hıkayede cıvcıv suya düşüyorr..bu bı basladı ağlamaya..:roflol::roflol::roflol:susuturmak mumkun değil.neysekı hıkayenın sonuda kurtuldu cıvcıv de sustuukaydirigubbakcemile3
[/QUOTE]

nisanda öyle yaw bu kadar hassas ve düşünceli olması ilerde onu çok etkileyecek biliyorum keşke böyle bu kadar hassas olmasaydıı :çok üzgünüm:

oyyyy canım benimmmm televizyonda bi bacaksız ağlamıştı anne atatürk ölmüş diye o geldi aklıma :)

bende bugün yazlıkları çıkarcaam :içelim: benim 5 kilo fazlam var ama birçok kıyafetim oluyoo anlamış değilim :sm_confused:

ben de çok duygusal olmasını istemiyorum ama nafile , gözyaşımı görse hemencek rengi değişiyor , üstelik daha kırkı çıkmamıştı müzik duyduğunda ağlıyordu halen öyle, cep telimi bile melodiye değil zile ayarlamak zorunda kaldım yoksa çalınca ağlıyor dudaklarını büze büze

bende bugün yazlıkları çıkarcaam :içelim: benim 5 kilo fazlam var ama birçok kıyafetim oluyoo anlamış değilim :sm_confused:

senın gobek kısmında oldugu ıcın belkıde,,
ben basen-kalca dan cok aldım.basende kalıyor pantolon gecmıyor...
ust tarafım hep zayıftır,hep alttan alırım kıloyu ve nefret ederım..
sımdı gobecıkte var tabı hepten olmuyor..

şimdiden belli oluyor ya kaydirigubbakcemile3 tamerin nisan kadar hassas olacağını sanmıyorum...babanesi boşnakça ninni söylediğinde bile dudaklarını büzerdi,tamer o ninniye gülüooo kaydirigubbakcemile3

ben en sevdiğim vucüt tipi genişş kalçaa üst incee delikafadulden daha ne istiyorsunn delüü Çok üzgünüm çoook benimde bacaklar ince üst tarafta var bel ve midee var anasını satıım kaydirigubbakcemile3 bu ekim 2009 annelerinden pançitaydı galiba ona bayıldıım kocaman kalçaları var maşallah diim nazar değmesinn

ben bıde bıtkısel bır karısım ıcmeye basladım.
içinde
keten tohumu
ısırgan otu
siyah üzüm cekırdeği
polen
çörek otu
bişi daa vardı ama unuttum.nse bunları cektırıp toz halıne getırttım.
her sabah 1 yemek kasıgı siçiyorum suyla beraber.faydalı olmadıgı sey yok ya hepsını arastırdım emzıreme donemınde kullanımının sakıncalı oldugu bişi yok.sadece keten tohumu cok kullanılmamalıymıs ama zaten her gun 1 yemek kasıgı alıyorum bu karısımdan ve cok az bısı almıs olyorum keten tohumundan..
bakalım..
bunu kullananan bırı 12 kılo vermiş.sutumude arttırdı baya işe yaradı yani..

Ayy kiyamam belki bugun aglamamistirr bayiliyomm bu kizaa yaa hele gecen demistin ya tamere abla dedirtmeye calisiyo diye cok akilli yaa

Pu hahahaa yaa cok tatlii yå

bende hergün nesfitin içine koyuyorum keten tohumu sütü arttırır die aktar tavsiye etmişti....ama internette kimi yerde emziren anneler kullanmamalı diorr kafamçokkarıştı ama sütü arttıyor bence delikafadulden ben kilo vermekten geçtimm almasaam daha nee bende buuu haşimatoo illeti olduktan sonra diyette boşşş kii çok yiyenn abur cubur seven biri değilimm :çok üzgünüm:

vereyım sana koca popişii.delikafadulden
baktımm pancıtaya benımde ona benzer bişi valla..
benım anne tarafımdan vucut tıpım oyle yanı ne kadar zayıflasam da popom bıraz buyuk kalır.
ama kılo alınca hepten sıstı ya sınır oluyorum ne sevmesı:1closedeyes:
bısey gıyosun arakadan fırtlıo..:1closedeyes:
bır pantolon alırım kalcadan gıree belı mutlaka bolll gelır
belı tam oturan kalcadan gırmez.hep bu sorunu yasadım:1closedeyes:

evet bende baktim onaa ve hatta yazdimm pek zekzuusin diyee

MUTSUZ EVLİLİĞİN NEDENİ BULUNMUŞ kaydirigubbakcemile3

ABD'de yapılan bir araştırma, mutsuz evliliklerin suçlusunun çocuklar olduğunu gösterdi.

Denver ve Teksas üniversitelerinde görevli psikologların 8 yıl boyunca 220 çift üzerinde yaptığı, İngiliz Daily Mail gazetesinde yayımlanan araştırma, her 10 çiftten 9'unun, ilk çocuk dünyaya geldiğinde "evliliklerinden duydukları memnuniyette" bir düşüş yaşadığını ortaya koydu.

Araştırmada, çocuk sahibi olmayan çiftlerin evliliklerinde de zaman içinde mutsuzluk yaşandığına dikkat çekilirken, bir bebek sahibi olmanın, özellikle çocuğun doğumundan hemen sonra yeni düzene uyum sağlama dönemlerinde, evlilikteki bu bozulmayı çabuklaştırdığı belirtildi.

Sonuçları Personality and Social Psychology dergisinde yayımlanan araştırmada, evlenmeden önce birlikte yaşayanların bu sorunu daha kötü yaşadıkları gözlendi.

Araştırmada ayrıca düşük gelir seviyesine sahip kişilerin, evliliklerinden memnun olmamaya daha eğilimli oldukları, öte yandan bazı zengin çiftlerin ilk çocukları doğduktan sonra ilişkilerinin daha da güçlendiğini gördükleri kaydedildi.

Uzun süredir evli olan çiftlerde, daha kısa süredir evli olanlara göre bir bebek sahibi olduktan sonra yaşanan sorunlarının daha az olduğu görülürken, araştırmacılar, bulguların, çocuksuz kalmanın nedeni olarak görülmemesi konusunda ısrarcı olduklarını açıkladılar.

evet ama bı sıtede yazılmıs buyuk harflerle ama ben ayrıntılı bı acıklama bulamadım.
aktarda tavsıye ettıyse bişi olmaz heralde.
zaten 1 kasık gunde..

ver lenn kocaman kocaman kalçalarr uyyhh bayılırıım benn kaydirigubbakcemile3 erkek sanıpp atmasınlar lann benii :roflol:

deme yaaa aklıma getirdin yine kendime acıdım heee, senelerce diyet yap gram vereme , millet yaz gelince top top dondurmaları götürsün sen 15 de bi ye ama ha gayret kilo al senağlama artık salladım valla diyeti filan :içelim:

bence sarsıntıda olan ilişkilerin daha da kotuye gıtmesıne neden olacağı doğru.:enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…