şşşşşş günaydın len haaatunlar, ben bugün anama giidiyom, evde yokum
devlerin aşkı büyük olur, ya dağlar yerle bir olacak, ya kıyametler kopacak ya da dünya batacak yani:roflol:
yavrum bu sıpa yüzünden ayrıldıydık yav, ben çocuk odasında yatıyodum geceleri kalktığım için, e kociş de işe gidcek sabah, o yüzden o da yatak odasında yatıyodu, ama artıkın bende yatak odasına geçtim :jeyyar:
unutmadık unutmadık, ikinci bi doğumu kaldırmaz bu yürek :roflol::roflol:
benim küçük prenses bugün Atatürkün evine gidecekti okulla birlikte bakalım nasıl geçti....3 yaşındayken gittiğimizde ne kadar ağlamıştı yavrumm
Atatürk öldüü bu evde kimse yaşamayacak artıkk diee senağlama kaydirigubbakcemile3 gülermisin ağlarmısınn....gözleri şişmişti ağlamaktan yavrumun kaydirigubbakcemile3 çok hisli bi çocuk gitmeden önce söyledim kızım ağlanacak bişe yok evet atatürk öldü ama hala kalbimizde dedim....ona bile gözleri dolduu yaa kaydirigubbakcemile3
günaydıınn delikafaduldengünaydın bu aradaaa yadelikafadulden
benim küçük prenses bugün Atatürkün evine gidecekti okulla birlikte bakalım nasıl geçti....3 yaşındayken gittiğimizde ne kadar ağlamıştı yavrumm
Atatürk öldüü bu evde kimse yaşamayacak artıkk diee senağlama kaydirigubbakcemile3 gülermisin ağlarmısınn....gözleri şişmişti ağlamaktan yavrumun kaydirigubbakcemile3 çok hisli bi çocuk gitmeden önce söyledim kızım ağlanacak bişe yok evet atatürk öldü ama hala kalbimizde dedim....ona bile gözleri dolduu yaa kaydirigubbakcemile3
bende yazlıkları cıkartıyorm bugun.kışlıkkklara elvedaaaa:lepi:
daaa ıclerıne gırebılecek mıyım bılmıyorum??
hamıleyken aşdıgım kılolardan sadece 1 kg kaldı ama hamıle kalmadan once kasım-ocak arası kılo almıstım zaten onu veremıyorum bıturlu yaa.:1closedeyes:
bende bugün yazlıkları çıkarcaam :içelim: benim 5 kilo fazlam var ama birçok kıyafetim oluyoo anlamış değilim :sm_confused:
ben de çok duygusal olmasını istemiyorum ama nafile , gözyaşımı görse hemencek rengi değişiyor , üstelik daha kırkı çıkmamıştı müzik duyduğunda ağlıyordu halen öyle, cep telimi bile melodiye değil zile ayarlamak zorunda kaldım yoksa çalınca ağlıyor dudaklarını büze büze
senın gobek kısmında oldugu ıcın belkıde,,
ben basen-kalca dan cok aldım.basende kalıyor pantolon gecmıyor...
ust tarafım hep zayıftır,hep alttan alırım kıloyu ve nefret ederım..
sımdı gobecıkte var tabı hepten olmuyor..
cocugu ayrı odaya mı aldın canım??naptın??
ayy cok komık ya..
benımde bır öğrencım vardı.bıkeresınde hıkaye anlatıyorum,,hıkayede cıvcıv suya düşüyorr..bu bı basladı ağlamaya..:roflol::roflol::roflol:susuturmak mumkun değil.neysekı hıkayenın sonuda kurtuldu cıvcıv de sustuukaydirigubbakcemile3
bende hergün nesfitin içine koyuyorum keten tohumu sütü arttırır die aktar tavsiye etmişti....ama internette kimi yerde emziren anneler kullanmamalı diorr kafamçokkarıştı ama sütü arttıyor bence delikafadulden ben kilo vermekten geçtimm almasaam daha nee bende buuu haşimatoo illeti olduktan sonra diyette boşşş kii çok yiyenn abur cubur seven biri değilimm :çok üzgünüm:ben bıde bıtkısel bır karısım ıcmeye basladım.
içinde
keten tohumu
ısırgan otu
siyah üzüm cekırdeği
polen
çörek otu
bişi daa vardı ama unuttum.nse bunları cektırıp toz halıne getırttım.
her sabah 1 yemek kasıgı siçiyorum suyla beraber.faydalı olmadıgı sey yok ya hepsını arastırdım emzıreme donemınde kullanımının sakıncalı oldugu bişi yok.sadece keten tohumu cok kullanılmamalıymıs ama zaten her gun 1 yemek kasıgı alıyorum bu karısımdan ve cok az bısı almıs olyorum keten tohumundan..
bakalım..
bunu kullananan bırı 12 kılo vermiş.sutumude arttırdı baya işe yaradı yani..
ben en sevdiğim vucüt tipi genişş kalçaa üst incee delikafadulden daha ne istiyorsunn delüü Çok üzgünüm çoook benimde bacaklar ince üst tarafta var bel ve midee var anasını satıım kaydirigubbakcemile3 bu ekim 2009 annelerinden pançitaydı galiba ona bayıldıım kocaman kalçaları var maşallah diim nazar değmesinn
ben en sevdiğim vucüt tipi genişş kalçaa üst incee delikafadulden daha ne istiyorsunn delüü Çok üzgünüm çoook benimde bacaklar ince üst tarafta var bel ve midee var anasını satıım kaydirigubbakcemile3 bu ekim 2009 annelerinden pançitaydı galiba ona bayıldıım kocaman kalçaları var maşallah diim nazar değmesinn
bende hergün nesfitin içine koyuyorum keten tohumu sütü arttırır die aktar tavsiye etmişti....ama internette kimi yerde emziren anneler kullanmamalı diorr kafamçokkarıştı ama sütü arttıyor bence delikafadulden ben kilo vermekten geçtimm almasaam daha nee bende buuu haşimatoo illeti olduktan sonra diyette boşşş kii çok yiyenn abur cubur seven biri değilimm :çok üzgünüm:
vereyım sana koca popişii.delikafadulden
baktımm pancıtaya benımde ona benzer bişi valla..
benım anne tarafımdan vucut tıpım oyle yanı ne kadar zayıflasam da popom bıraz buyuk kalır.
ama kılo alınca hepten sıstı ya sınır oluyorum ne sevmesı:1closedeyes:
bısey gıyosun arakadan fırtlıo..:1closedeyes:
bır pantolon alırım kalcadan gıree belı mutlaka bolll gelır
belı tam oturan kalcadan gırmez.hep bu sorunu yasadım:1closedeyes:
bende hergün nesfitin içine koyuyorum keten tohumu sütü arttırır die aktar tavsiye etmişti....ama internette kimi yerde emziren anneler kullanmamalı diorr kafamçokkarıştı ama sütü arttıyor bence delikafadulden ben kilo vermekten geçtimm almasaam daha nee bende buuu haşimatoo illeti olduktan sonra diyette boşşş kii çok yiyenn abur cubur seven biri değilimm :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?