ver lenn kocaman kocaman kalçalarr uyyhh bayılırıım benn kaydirigubbakcemile3 erkek sanıpp atmasınlar lann benii :roflol:
deme yaaa aklıma getirdin yine kendime acıdım heee, senelerce diyet yap gram vereme , millet yaz gelince top top dondurmaları götürsün sen 15 de bi ye ama ha gayret kilo al senağlama artık salladım valla diyeti filan :içelim:
su içsem yarıo derlerdi de gülüp geçerdimm beeben çok zayıftım ama o zaman haşimato ile tanışmamıştıkk kötükedihüso nisanın doğumundan sonra çıktı ortaya :çok üzgünüm: ben çok yiyen biri olmadığım için kesin gözüyle bakıordum doğumdan sonra zayıflarım die hatta kayınvalidem sen çok yemezsin nie veremedin kilolarını deyince kii nisanda sütünde olmamıştı bende spora gittim ama deli gibi spor yapmama rağmenn 62 kiloya kadar düşebildim sonra doktora gittik haşimato dedi ama ben sallamadıım ilaçlaarımı bile düzenli kullanmadımm sürekli stres gözünden kavga akıo derler ya aynen öyle bi tip olmuştum..sonra endokrinciye gittim ama ciddi ciddi anlatıncaa ben kendime ne yapıormuşum dediim....hiiç ciddiye almadım ama bu hastalığı öyle değilmişşş.....ilaçlarımı kullandım o sinir stres durumları geçti doktorum sen bu kilonda kalırsan çok çok iyi demişti....nisandan sonra bir düşüğüm oldu muhtemelen haşimatodan dolayı oldu.haşimatolularda düşük olayına sık rastlanırmış...sonra tamere hamile kaldım ama sorunsuz olduu çok şükür...
şimdi kiloyu dert edip dünyayı dar edemem hem kendime hem kocama hemde çocuklarıma...relax takılıyorum böyle daha iyi bazen 1 gram veremiyorum diorum araştırdım selenyum alıyorlarmışşş haşimatolulara doktora gitcem tekrardan kan testi yaptırcam hemde selenyum olayını öğreneyim.bana hiç selenyum eksikliği için test yapılmamıştıı...sana yapıldı mı canım
yapılmadı yaptırmam da , uzun zamandır içime bi kor düştü zaten, benim anne tarafında ülser yaygın, baba tarafında da mide kanseri ........4 amcam mide kanseriydi 3 ü öldü( benim de midemde 2 tane polip var ve ben pek ciddiye almıyordum taa ki geçen halamın kızının mide kanseri olduğunu öğrenene kadar :çok üzgünüm: demek artık bizim nesile doğru ilerlemeye başladı bu illet ......çok psikolojim bozuldu artık ne doktor ne tahlil duymak bile istemiyorum :a015:
eylülcüm dert ediom da noluo sofraya oturunca gayet güsel yiyom buarada soğan suyu ile yememden hiç kısmadan 2kilo verdm 10günde bide kısabilsem boğazımı valla 4kilo giderdi kesin
kaydirigubbakcemile3 ayyy çok alemsin özloş ya.kiloları valla dert eden yok gibi.bebişler emmeyi bi bıraksın bak bakalım ekim analarını kim tutabiliyo:ecrin_bebek:
oy verdim canım çok tatlıkızlar apoyu yarışmaya kattım ben:)bakmak isteyen baksın tamam mı? AguAgu.com Yeni Nesil Bebek Günlüğü ve Ailelerin buluşma noktası
ya geçmişi okuyamadım herkes iyi dimi kimsede bişi yok dimi:1no2:çakıltaşım bak bencede meranın dediği çok doğru...erken teşhisle ne kadar hasta iyileşiyor.varsada böle bişey hemen tedavisini olursun.tabi Allah korusun yaa olmasında...mesela benimde teyzemler meme kanseriydi vefat etti 2 tanesi..annemde bişi yok ama hep kontrol ettirio kendini.bende öle..geçen gün gittim hatta.doğumdan sonra gitmemiştim.süt kanalları açılınca temizlenir demişti hamiş kalmadan önce şimdi gittim Allaha çok şükür bişi yok dedi.6 ayda gidiyordum 1 yılda çağırdı artık.yani risk taşımayan insan yok önemli olan erken teşhis canım...
bende emmeden bi keseyim görün siz diyorum ama,,,,,,,,,,,,kaydirigubbakcemile3 ayyy çok alemsin özloş ya.kiloları valla dert eden yok gibi.bebişler emmeyi bi bıraksın bak bakalım ekim analarını kim tutabiliyo:ecrin_bebek:
ya şu soğan suyunu bi ben denemedim ev kokmuyor mu yaaa yaparkennn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?