2008 Ekim Anneleri

merancım çocuklar çok hasssas oluyorlar dimi...biz ne yapcaz bakalım...ya facebookta bi video seyrettim ona benzettim şimdi.atatürk öldü biliyormusun diye.nasıl ağlıyordu yavrum ben bile ağladım onu görünce ...senağlama

ya bende kokar diye istemiyorum işte.ne bileyim yaaa....bide benim mutfağım salona açık...ığğğğ iğrenç kokar...kafamçokkarıştı

ne zamana kadar emzircez ya erkek çocuğu 2yaşına kadar, kız çocuğu 1.5 die duymuştum...erkek askere gidiomuş ya ondan:roflol: burda mı konuşmuştuk unuttum :uhm:

ayyy o zamana kadar daha çok kilo almayın sakın.ben emzirmiyorum şimdi başlayabilirim vermeye yavaş yavaş...3 ayda gitti benim sütüm keşke olsaydıda kilo almaya razıydımsenağlama

gel anam gel sen aaaaa istanbul gibisi yok :sm_cool::sm_cool::lepi:

annem geldi annem geldi...delikafadulden geçmişi okuyana kadar size laf yetiştireydim keşkeeeeeben gidiyorum.öptüm hepicinizi yanaklarınızdan(tombul yanaklarınızdan:roflol:)

ya bişi soracam.sizin bu yarışmalardan nasıl haberiniz oluyo?bana da söyleyin de kızanımı ben de sokam ayyy valla reklam işi acayip içimde kaldı.barime böle yarışmalara girem.

selam kızlar nasılsınız kaynatmışınız bakıom da kilolardan falan
ben soğan suyuna tekrar başladım pazartesi şuan 75im bi 5 gitse süper olcak en azından ya
cuma ya mı gittiniz len kimse yok

ya ben de 2 kilo verdim yeniden başlayım diyorum da elim değmiyo bi türlü , haftaya başlayım bari ....................bu arada ben de 75 ( ama aramızda kalsın he )

insanın korktuğu başına gelir derler ( allah korusun ) aman ne biliyim sanırım geçici bi durum benim ki , çabuk atlatırım bu psikolojiyi, insan neleri unutmuyor ki

ya şu soğan suyunu bi ben denemedim ev kokmuyor mu yaaa yaparkennn...

iğrenç kokuyor , bi de sabah sabah kaynatıyordum hani aç karnına içilecek diye kaydirigubbakcemile3
ya bende kokar diye istemiyorum işte.ne bileyim yaaa....bide benim mutfağım salona açık...ığğğğ iğrenç kokar...kafamçokkarıştı

hele salona çık bir mutfakta asla tavsiye etmem , balkonda kaynat dicem ama mahalleden kovulabilirsin

ya bişi soracam.sizin bu yarışmalardan nasıl haberiniz oluyo?bana da söyleyin de kızanımı ben de sokam ayyy valla reklam işi acayip içimde kaldı.barime böle yarışmalara girem.

canım bak oyunu ver anlatayım delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden bak şimdi bana böle mesajlar gelio oy verirmisin diye bakıorum öle haberim oluyor...bu kadar:sm_cool:

neden kimse yok ki bu gün :uhm:
celen :mymeka: hakettin
ben de alıp başımı gidecem başka forumlara :dilcikar:

canım benim salona açık diye yapamam zaten mutfakta aç çamı çıksın normal olsa...

insanın gerçekten korktuğu başına gelio korkma hiç Allah büyüktür.korusun bizleri...ama kontrollerini ol tamam mı?

neden kimse yok ki bu gün :uhm:
celen :mymeka: hakettin
ben de alıp başımı gidecem başka forumlara :dilcikar:

çakıltaşım evet haklısın gidelim anam bizdelikafaduldendelikafadulden
bu annişlerin hepsi dolaşmaya çıkmıştır bence bebişlerle hava güzelse...biz evdeyizzzz...senağlama

Olabilir canim ya cunki boyun bolgesinde var dedgigin gibi kabarikk daha once de 1ayliκen yanaginda vardi dr cildi hassa demisti ama gidince mutIlaka soracam
kızlar apoyu yarışmaya kattım ben:)bakmak isteyen baksın tamam mı? AguAgu.com Yeni Nesil Bebek Günlüğü ve Ailelerin buluşma noktası

Oy verecektim ama verilmedi

celen gelmemiş hala :çok üzgünüm:

leylacım hacerin kızarıklığıda yünlü tüylü şeyler giydiriyorsan ondan olabilir...özelliklede boyun bölgesi hassas olduğu için...deterjan alerjiside olabilir yıkadıktan sonra kıyafetlerini tersinden ütülüyorsun değil mi??birde ıslak mendil falan kullanma boyun bölgesine...

tamer yürütecini kırdııı kaydirigubbakcemile3 tamda diordum tamer bu yürüteci kıracakk diyee kaydirigubbakcemile3 içinde öylee bii hopluyor kii birden atınca kendinii içinee kırıldııı kaydirigubbakcemile3 neyse eşim tamir etti ama yenisini alalım dioo sanki yenisini kırmayacak tosun kaydirigubbakcemile3

merabalar sabah da girdim ama yazamadım babamız evde bugün ve polis bayramı nedeniyle akşama küçük bir davet var gitmek istemiyordum ama eşim çok ısrar etti gitcem galiba

vay tosunum benim be helal olsun hepsini kır kim tutar seni hem baban ne için çalışıyo sen kır onlar yenisini alsın delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…