benim küçük prenses bugün Atatürkün evine gidecekti okulla birlikte bakalım nasıl geçti....3 yaşındayken gittiğimizde ne kadar ağlamıştı yavrumm
Atatürk öldüü bu evde kimse yaşamayacak artıkk diee senağlama kaydirigubbakcemile3 gülermisin ağlarmısınn....gözleri şişmişti ağlamaktan yavrumun kaydirigubbakcemile3 çok hisli bi çocuk gitmeden önce söyledim kızım ağlanacak bişe yok evet atatürk öldü ama hala kalbimizde dedim....ona bile gözleri dolduu yaa kaydirigubbakcemile3
kokuor malesef ama napıım hatta eşim biara kokuo falan dedi moralim bozuldu bende bırakmştım sonra tekrar başlaıdm artık bişiy demio:1no2:
yeterki zayıflayım die
kızlar şu titreşimli kemerler nasl kullanan var mı aranızda?
bide bu soğan suyu acayip akıntı yapıo rahmi temizlediği cidden doğrua.s
ne zamana kadar emzircez ya erkek çocuğu 2yaşına kadar, kız çocuğu 1.5 die duymuştum...erkek askere gidiomuş ya ondan:roflol: burda mı konuşmuştuk unuttum :uhm:
evet yaa sormaa :roflol: en son eşimle bende gittim...kuaför bana abla ya abiye kaşını alayım diorum ters ters bakıo bana dio kaydirigubbakcemile3 dua et üzerine atlamıoo dedim kaydirigubbakcemile3 oha falanda oluyorlardaa çok yapmacıklaryaa Çok üzgünüm çoook doğallıklarını o kadar kaybetmişler kiibende dedemanda oturuyordum önceden çok seviorum o tarafıı kiralar çokk düşmüş tekrar o tarafa mı gitsem die düşünüoruum ama sahilde olsuun...eşimde deniz manzaralı bi eve gidelim dio istanbulda evim deniz manzarılıydıııı senağlama ee şimdi çocuklarlada zor olur yaw taşınmak ama şeytanda gitt dioo :jeyyar:
meran bak bu s efer de oğluşumun ayaklarını koydum takvimeee
kızlar apoyu yarışmaya kattım ben:)bakmak isteyen baksın tamam mı? AguAgu.com Yeni Nesil Bebek Günlüğü ve Ailelerin buluşma noktası
selam kızlar nasılsınız kaynatmışınız bakıom da kilolardan falan
ben soğan suyuna tekrar başladım pazartesi şuan 75im bi 5 gitse süper olcak en azından ya
cuma ya mı gittiniz len kimse yok
çakıltaşım bak bencede meranın dediği çok doğru...erken teşhisle ne kadar hasta iyileşiyor.varsada böle bişey hemen tedavisini olursun.tabi Allah korusun yaa olmasında...mesela benimde teyzemler meme kanseriydi vefat etti 2 tanesi..annemde bişi yok ama hep kontrol ettirio kendini.bende öle..geçen gün gittim hatta.doğumdan sonra gitmemiştim.süt kanalları açılınca temizlenir demişti hamiş kalmadan önce şimdi gittim Allaha çok şükür bişi yok dedi.6 ayda gidiyordum 1 yılda çağırdı artık.yani risk taşımayan insan yok önemli olan erken teşhis canım...
ya şu soğan suyunu bi ben denemedim ev kokmuyor mu yaaa yaparkennn...
ya bende kokar diye istemiyorum işte.ne bileyim yaaa....bide benim mutfağım salona açık...ığğğğ iğrenç kokar...kafamçokkarıştı
ya bişi soracam.sizin bu yarışmalardan nasıl haberiniz oluyo?bana da söyleyin de kızanımı ben de sokam ayyy valla reklam işi acayip içimde kaldı.barime böle yarışmalara girem.
ya ben de 2 kilo verdim yeniden başlayım diyorum da elim değmiyo bi türlü , haftaya başlayım bari ....................bu arada ben de 75 ( ama aramızda kalsın he )
insanın korktuğu başına gelir derler ( allah korusun ) aman ne biliyim sanırım geçici bi durum benim ki , çabuk atlatırım bu psikolojiyi, insan neleri unutmuyor ki
iğrenç kokuyor , bi de sabah sabah kaynatıyordum hani aç karnına içilecek diye kaydirigubbakcemile3
hele salona çık bir mutfakta asla tavsiye etmem , balkonda kaynat dicem ama mahalleden kovulabilirsin
neden kimse yok ki bu gün :uhm:
celen :mymeka: hakettin
ben de alıp başımı gidecem başka forumlara :dilcikar:
leylacım bişi yoktur.sen eylülü görseydin.kızamık zannettim hemen doktora götürdüm.2 gün sonra geçer dedi geçti.hele boynu daha kötüydü.kızarmak değil de kabarmıştı .o da giydiklerinden kaynaklanıyomuş.orayı giysilerin boyn bölümü sürtüyomuş.ama şimdi geçti hepsi şükür.ama sen yine de ihmal etme götür.için rahatlar.
kızlar apoyu yarışmaya kattım ben:)bakmak isteyen baksın tamam mı? AguAgu.com Yeni Nesil Bebek Günlüğü ve Ailelerin buluşma noktası
tamer yürütecini kırdııı kaydirigubbakcemile3 tamda diordum tamer bu yürüteci kıracakk diyee kaydirigubbakcemile3 içinde öylee bii hopluyor kii birden atınca kendinii içinee kırıldııı kaydirigubbakcemile3 neyse eşim tamir etti ama yenisini alalım dioo sanki yenisini kırmayacak tosun kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?