2008 Ekim Anneleri

merabalar sabah da girdim ama yazamadım babamız evde bugün ve polis bayramı nedeniyle akşama küçük bir davet var gitmek istemiyordum ama eşim çok ısrar etti gitcem galiba
polis bayramınız kutlu olsunn a.s. Allah güç kuvvet ve bolllca sabır versin polislerimize

vay tosunum benim be helal olsun hepsini kır kim tutar seni hem baban ne için çalışıyo sen kır onlar yenisini alsın delikafadulden

kaydirigubbakcemile3 babasıı kaçç kişi için çalışıyor bii bilsenn

gülçede içinde zıplıyor muu delikafadulden tamer içinde delüü gibi zıplıyoo olacağıı buu kaydirigubbakcemile3 parmaklarının ucuna basmasın die aşagıya ayarlamıştık ama zıplamayı öğrendii kaydirigubbakcemile3 birde sandalyeye gıcığı var geri geri gidioo yürüteçle çarpıp düşürmeye çalışıo ama kafasını eğioo akıllıı kaydirigubbakcemile3

heemm nie gitmiosun bee ne güsel olur iştee yerimseniben sana da gülçedeye de değişiklik olur :lepi:

tamere benden bir aferinnn...kır oğlum kırrrrrrrrr aaaaa baban yenisini alırdelikafadulden

merabalar sabah da girdim ama yazamadım babamız evde bugün ve polis bayramı nedeniyle akşama küçük bir davet var gitmek istemiyordum ama eşim çok ısrar etti gitcem galiba

canım polis bayramınız kutlu olsunnnnnn...git davete bende oğluşu bırakcak yer buldum gibi akşam kocişle arkadaşlarla takılcaz azcukun...hihoyyytsositososito

:roflol: iyi ki kendine bişey olmamış

kaçırılır mıııı delikafadulden delikafadulden

meran yürüteç konusunda ne düşünüyorsun, almadım ben ama aklım da kaldı valla, pek faydalı değil diyorlar ya o yüzden cesaretim yok

çakıltaşım evet haklısın gidelim anam bizdelikafaduldendelikafadulden
bu annişlerin hepsi dolaşmaya çıkmıştır bence bebişlerle hava güzelse...biz evdeyizzzz...senağlama

gidemiyorum ki, aslında benim eylül annesi olacağım taaa 3 aylık hamileyken belli oldu ama bu çılgın ekim annelerini bırakıp eylül annelerine bile gidemedim

meran yürüteç konusunda ne düşünüyorsun, almadım ben ama aklım da kaldı valla, pek faydalı değil diyorlar ya o yüzden cesaretim yok

eğer sınırlı süre içerinde kullanırsan ve gözetiminde bi sorun olacağını düşünmüyorum...mesela o gün tamer gözümün önünde olmasaydı eli sıkışabilirdi gülerek anlatamayabilirdim...yada takılabilir bir yere uzanıp bişe alıp ağzına götürebilir..aslında yürüteç daha çok tehlikeli olduğu için yasak...günde en fazla 20-30 dakikadan bişe olmaz bence çok eğlenceli onun içinde ayakta durmak kendine güvenine arttıyor ev içinde dolaşmak hoşuna gidiyor...birde ayarı var parmaklarının ucuna bascak şekilde ayarlamayacaksın tam yere basacak ayakları böyle sorun olacağını sanmıyorum a.s

bende gideyim bugün eşim erken geldii :asigim: birazdan alışverişe gitcezz çocukların ihtiyaçları hiiç bitmiyorr -tatlicadiarzu-

Yürütece güvenlik yasağı...

Kanada, güvenlik gerekçesiyle yürüteçlerin satışını, ithalini ve reklamlarını yasakladı.

Kanada tehlikeli olduğu gerekçesiyle bebeklerin yürümesine yardım eden yürüteçlerin yasaklanmasına karar verdi. Sağlık Bakanlığı yetkilileri yürüteçlerde oturan bebeklerin merdivenlerden yuvarlanma ve tehlikeli nesnelere yetişebilme riskiyle karşı karşıya oldukları için böyle bir karar alındığını söyledi.

Sağlık Bakanı Pierre Pettigrew "Aileler yürütecin tehlikeleri konusunda bilgilendirilmeli. Çocuklarımızın güvenliği her şeyden önemli" dedi. Bakanlık yürüteçlerin mağazalarda satışını, reklamını ve ithalini yasakladı, ebeveynlerden bunları kullanmamalarını istedi. Kanada bu kararla yürüteçleri yasaklayan ilk ülke oldu. Yürüteçler, oturabilen fakat henüz yürüyemeyen bebekler için dizayn edilmiş tekerlekli bir alet. Bebekler bu alet sayesinde bacaklarını kullanarak yürümeyi başarıyor. Fakat anneleri olmadan tek başına ve hızla yürüyebildikleri için bu özellikleri yürüteçleri tehlikeli bir alet haline getiriyor.

Bakanlık yetkilileri 1990 ve 2000 yılları arasında 1935 yürüteç kazası rapor ettiklerini açıkladı. Kazaların çoğunu yürüteç yüzünden merdiverlerden ya da havuza düşen bebekler oluşturuyor. Yetkililer aileleri sokak satıcıları ve internetten satış konusunda da uyardı. Yasağa uymayan aileler ilk etapta uyarılacak ve yürüteçlerine el konulucak. ıkinci kez yasağa uymadığı belirlenen aileler ise para cezasına çarptırılacak..
......(alıntıdır)

Canim yunlu seyler giydirmiyorum ama ütülemiyodum ya okadar kusmuklu bi kizki simdi hafifledi biraz gunkluk surekli kiyafet degistiriyoruz ilk baslarda ütülüyodum ama yetisemiyoom yaa ondan olabilirmiki ütüleyim ozaman hep

işte o geliyor aklıma kendine güveni artar elbette, bi de sevinci gözümün önüne geliyo alıyım diyorum sonra kararsız kalıyorum , annem de istemiyo tehlikeli oluyo diye :uhm: neyse önce araba işini halledeyim henüz almadık........... yaw 2500 liraya bebek arabası var, acaba bebeği veriyorsun gezdirip getiriyor mu bunlar :smiley-cool:

Ben yurutece cok heveslendim ama zararli diye almadim ama onun icinde yurumesinide cok istiyom belki alirim hic olmazssa yanimda durur biraz dolanir felan

Canim yunlu seyler giydirmiyorum ama ütülemiyodum ya okadar kusmuklu bi kizki simdi hafifledi biraz gunkluk surekli kiyafet degistiriyoruz ilk baslarda ütülüyodum ama yetisemiyoom yaa ondan olabilirmiki ütüleyim ozaman hep

ütülesen iyi olur leylacım a.s birde yeni kıyafetlerini yıkamadan aslaa giydirmee....üzerinde tüyü kılı ipi tozu mutlaka yıkayıp ütülemek lazım :lepi: birde banyoda kullandığın şampuanı değiştir leylacım

ama çok dikkat etmek lazım gerçekten tehlike yürüteçç....Allah korusun yaa :Saruboceq:
yuh 2500 liraya bebek arabasına ne gerek var kii Çok üzgünüm çoook kaç beygir die sorcaan kaydirigubbakcemile3 mübarek araba kaydirigubbakcemile3 motoru vitesi direksiyonu kornası falan var herhaldee kaydirigubbakcemile3

ben 2500 liralık bebek arabasından diğerlerinden ekstra olarak bebeğe masal anlatmasını, hatta mümkünse geçtiği yerler hakkında bilgi vermesini, iklim şartlarına göre soğuksa ısıtmasını sıcaksa serinletmesini, altını değiştirmesini ve karnı acıkınca doyurmasını , ağlayınca susturmasını, uyku saati gelince sallayıp uyutmasını , vs. vs. beklerim eğer bunları yapıyorsa fiyata pek de itiraz edemiyeceğim hihoyyyt

Yeni alinani yikamadan hayatta giydirmem ki onu satan biri olaraktan o kiyafetlerin basindan neler gectigini en iyi ben bilirim o yuzden icim rahat ama ütülemedigim icin rahat degil bidaha ütülerim bende 3 4 aylik olunca artik buyudu hemde yetisemiyom diye üyülemediydim

Meran bide hacerin fistigii pisik olmus teyzesi aksam dun sabah bi actimm kizarmis kabarmiss poposunda yok ama oysaki kaka yapinca kuvette bol suyla yikiyip hametan suruyomm acaba bu da alerji diye tahmin ettigim seyin bi parcasimi

gülçe zıplamaktan çok heyecanlanınca yavrum benim ellerini çok hızlı hızlı yürütece vuruyo acıcak diye korkuyom ama yürütecini şimdilik seviyo
gidemiyorum ki, aslında benim eylül annesi olacağım taaa 3 aylık hamileyken belli oldu ama bu çılgın ekim annelerini bırakıp eylül annelerine bile gidemedim
bizi seç delikafadulden bizi seç
Meran bide hacerin fistigii pisik olmus teyzesi aksam dun sabah bi actimm kizarmis kabarmiss poposunda yok ama oysaki kaka yapinca kuvette bol suyla yikiyip hametan suruyomm acaba bu da alerji diye tahmin ettigim seyin bi parcasimi
geçmiş olsun ya biz de olmuştık ama geçti şükür benim kızıma hametan falan hiç fayda etmiyo nıveadan bi defa sürüyom hemen geçiyo ne güzel

slm kızlar size soracağım birkaç şey var yardımınıza ihtiyacım var anlayacağınız
dün çikolatamın kontrol ve aşısı vardı dr halen anne sütüne devam dedi.extradan elma ve havuç suyu başla günde 5 kaşıkla dedi.elmayı cam rendede kullan havucuda dedi ama havuç sert cam rendeden nasıl olacak anlayamadım siz nasıl yapıyorsunuz.
ikinciside yoğurt başlayabilirsiniz dedi hero baby yoğurt tarifini içeren birşey verdi ama yoğurt yazan şey bulamadım migrosta falan 2 nolu mama dedi öylemi olacak?
ferrosanol verdi Multitabsı bıraktık bıngıldak fazla gelişmiş zaten dişler çıktı keselim dedi.ferrosanol damlalık ama ağzına 10 damlayı damlatabilmem zor siz nasıl kullanıyorsunuz?
çok oldum ama acemilik işte sizler daha tecrübelisiniz bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

merhabalar uzuuun süredir giremiyodum kızım çokfena hastalandı 1 hafta oldu tam çok şükür daha iyiyiz üşüttük antibiyotik kullanıyoruz Rabbim başka hastalık vermesin ne zormuş
biz 6 aydan sonra emzik emmeye başladık emzikleri kalıdırıyodum kızımda elini atıp duruyodu al bakim dedim cop diye tuttu uyuturken veriryorum gece de her uyandığında emzirmiyorum artık su içirip emziğini ağzına verip uyuyo daha kolaylaştı
yürüteç konusuna gelince ben aldım günde 15 dk geçmiyo ama müthiş seviniyo zilli artık güzel gidiyo çok mutlu oluyo müziği falan da var bayılıyo günde 2 saati aşmaması gerekiyomuş farklı bi aktivite işte çok düşünmeye gerek yok zaten 2-3 ay sonra emeklemeye yürümeye başlıycaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…