polis bayramınız kutlu olsunn a.s. Allah güç kuvvet ve bolllca sabır versin polislerimizemerabalar sabah da girdim ama yazamadım babamız evde bugün ve polis bayramı nedeniyle akşama küçük bir davet var gitmek istemiyordum ama eşim çok ısrar etti gitcem galiba
vay tosunum benim be helal olsun hepsini kır kim tutar seni hem baban ne için çalışıyo sen kır onlar yenisini alsın delikafadulden
tamer yürütecini kırdııı kaydirigubbakcemile3 tamda diordum tamer bu yürüteci kıracakk diyee kaydirigubbakcemile3 içinde öylee bii hopluyor kii birden atınca kendinii içinee kırıldııı kaydirigubbakcemile3 neyse eşim tamir etti ama yenisini alalım dioo sanki yenisini kırmayacak tosun kaydirigubbakcemile3
merabalar sabah da girdim ama yazamadım babamız evde bugün ve polis bayramı nedeniyle akşama küçük bir davet var gitmek istemiyordum ama eşim çok ısrar etti gitcem galiba
tamer yürütecini kırdııı kaydirigubbakcemile3 tamda diordum tamer bu yürüteci kıracakk diyee kaydirigubbakcemile3 içinde öylee bii hopluyor kii birden atınca kendinii içinee kırıldııı kaydirigubbakcemile3 neyse eşim tamir etti ama yenisini alalım dioo sanki yenisini kırmayacak tosun kaydirigubbakcemile3
merabalar sabah da girdim ama yazamadım babamız evde bugün ve polis bayramı nedeniyle akşama küçük bir davet var gitmek istemiyordum ama eşim çok ısrar etti gitcem galiba
çakıltaşım evet haklısın gidelim anam bizdelikafaduldendelikafadulden
bu annişlerin hepsi dolaşmaya çıkmıştır bence bebişlerle hava güzelse...biz evdeyizzzz...senağlama
meran yürüteç konusunda ne düşünüyorsun, almadım ben ama aklım da kaldı valla, pek faydalı değil diyorlar ya o yüzden cesaretim yok
celen gelmemiş hala :çok üzgünüm:
leylacım hacerin kızarıklığıda yünlü tüylü şeyler giydiriyorsan ondan olabilir...özelliklede boyun bölgesi hassas olduğu için...deterjan alerjiside olabilir yıkadıktan sonra kıyafetlerini tersinden ütülüyorsun değil mi??birde ıslak mendil falan kullanma boyun bölgesine...
eğer sınırlı süre içerinde kullanırsan ve gözetiminde bi sorun olacağını düşünmüyorum...mesela o gün tamer gözümün önünde olmasaydı eli sıkışabilirdi gülerek anlatamayabilirdim...yada takılabilir bir yere uzanıp bişe alıp ağzına götürebilir..aslında yürüteç daha çok tehlikeli olduğu için yasak...günde en fazla 20-30 dakikadan bişe olmaz bence çok eğlenceli onun içinde ayakta durmak kendine güvenine arttıyor ev içinde dolaşmak hoşuna gidiyor...birde ayarı var parmaklarının ucuna bascak şekilde ayarlamayacaksın tam yere basacak ayakları böyle sorun olacağını sanmıyorum a.s
Canim yunlu seyler giydirmiyorum ama ütülemiyodum ya okadar kusmuklu bi kizki simdi hafifledi biraz gunkluk surekli kiyafet degistiriyoruz ilk baslarda ütülüyodum ama yetisemiyoom yaa ondan olabilirmiki ütüleyim ozaman hep
işte o geliyor aklıma kendine güveni artar elbette, bi de sevinci gözümün önüne geliyo alıyım diyorum sonra kararsız kalıyorum , annem de istemiyo tehlikeli oluyo diye :uhm: neyse önce araba işini halledeyim henüz almadık........... yaw 2500 liraya bebek arabası var, acaba bebeği veriyorsun gezdirip getiriyor mu bunlar :smiley-cool:
ütülesen iyi olur leylacım a.s birde yeni kıyafetlerini yıkamadan aslaa giydirmee....üzerinde tüyü kılı ipi tozu mutlaka yıkayıp ütülemek lazım :lepi: birde banyoda kullandığın şampuanı değiştir leylacım
polis bayramınız kutlu olsunn a.s. Allah güç kuvvet ve bolllca sabır versin polislerimize
kaydirigubbakcemile3 babasıı kaçç kişi için çalışıyor bii bilsenn
gülçede içinde zıplıyor muu delikafadulden tamer içinde delüü gibi zıplıyoo olacağıı buu kaydirigubbakcemile3 parmaklarının ucuna basmasın die aşagıya ayarlamıştık ama zıplamayı öğrendii kaydirigubbakcemile3 birde sandalyeye gıcığı var geri geri gidioo yürüteçle çarpıp düşürmeye çalışıo ama kafasını eğioo akıllıı kaydirigubbakcemile3
bizi seç delikafadulden bizi seçgidemiyorum ki, aslında benim eylül annesi olacağım taaa 3 aylık hamileyken belli oldu ama bu çılgın ekim annelerini bırakıp eylül annelerine bile gidemedim
geçmiş olsun ya biz de olmuştık ama geçti şükür benim kızıma hametan falan hiç fayda etmiyo nıveadan bi defa sürüyom hemen geçiyo ne güzelMeran bide hacerin fistigii pisik olmus teyzesi aksam dun sabah bi actimm kizarmis kabarmiss poposunda yok ama oysaki kaka yapinca kuvette bol suyla yikiyip hametan suruyomm acaba bu da alerji diye tahmin ettigim seyin bi parcasimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?