2008 Ekim Anneleri

merhaba canım.
1)ben havucu katı meyve sıkacağında sıkıp verıyorum suyunu.
2)hero babynın 2 nolu formul mamasını alacaksın.ustunde yoğurt falan yazmıyor.sen sut yerine bu mamayı kullanarak yoğurt yapacaksın.
3)multıtabs sadece diş ve bıngıldak ıcın değilki..tum kemık gelısımı ıcın onemlı.ama doktorun keselım dedıyse dıycek bısı yok tabi..
4)ferro sanolun tadı kotu evet..sut ve sut urunlerıyle beraber alınmaması gerekıyor demırın cunku emılımını engellıyor.demırı c vıtamını ıle bırlıkte verırsen emılımını arttırıyor ve ıse yaramıs oluyor.ben meyvesıne karıstırıp verıyorum.ya da meyveden hemen once kasıgına damlatıp verıyorum ardından meyvesını yedırıyorum.onun arkasından da bol bol su ıcırıyorum.su onemlı..
yerimsenibenyerimsenibenyerimseniben

gecmıs olsun..ıklım de hastalandı ve antıbıyotık kullandık mecbur..artık boyle buyutucez napalım..
emzık almasına da sevındım rahat etmıssın..

merhaba kızlarrr
biz bugün dışarı çıktıkkk alışveriş yaptıkkkkk delikafadulden

celen ve alexa geldiler mi :uhm:

geçmişi okuyayım geliyorummm

gecmıs olsun cakılcım.boyle dusunme ltfen..cıddıye al,,kuzu içinn..
merhaba kızlarrr

mrb canım.
gelmedılerr:1no2:
nmelerr aldın anlat bkimm:dilcikar:

bende yalnızım...esım edremıte gıdecek ısı var.pazar aksamı gelıcek.
bende gıdeyım mı dıye dusundum ama sımdı 2 gun ıcın cocugun duzenını bozmaya degmez dıye evde kalmayı tercıh ettım.:çok üzgünüm:

tam tarifi yazsana ben de alayımmm
düzenli bişey kullanamam pek ama deneyeyim

heee benim de popom brezilya kadar vallaaa kaydirigubbakcemile3
ama ben de vücudumla barışığım heççç de umrumda değilll

meran bugun mu gıdıcekti ankaraya?:uhm:

14ünde gelicekler 20sinde dönceklermiş delikafadulden

allah kavuştursun.. bence iyi yapmışsın ben de eylülün düzeni bozulmasın diye gezmiyorum napalım böyle içim rahat en azından..

canım 5 ayına girdiğimizde banada doktor sadece anne sütü ver dedi. ama ben onu dinlemdedim çünkü ela artık yemek yemek istiyordu ben farkediyordum. doktorumun haberi yok ama ben meyve püresi yoğurt sebze çorbası muhallebi hepsini verdim hem de öğün olarak. ama emzirmeyi kesmedim. önce emzirdim sonra bunları verdim. gecede bir kere emzirmek için uyanıyoruz zaten. a.s
havucu biraz zorlanıyorum ama cam rendede rendeleyip tülbentte sıkıp suyunu veriyorum.
yoğurdu ise mamayla yapmıyorum ben. günlük pastörize süt alıyorum ve mayalıyorum. dün baby mixle mayaladım süper oldu. aynı baby mix gibi oldu..
multi tabs ile demir damlasını karıştırıp kaşıkla veriyorum arkasından da meyve püresi veriyorum. bu multitabsla karıştırrma işini de meran söyleişti sağolsun..a.s.
merhaba kızlarrr

bizde bugün gezdik hem de ne gezme.. artık eşm cuma günleri izin kullancak ben istedim çünkü hafta sonları her yer çok kalabalık oluyor bugün ne güzel sakindi her yer.. biraz yorukdum ama çok da rahatladım

Son düzenleme:
huuuuuuuuuuuu ne yapınız
ilk kez dün gece kızım hiçkalkmadı milupa niteden verdim ne kadar doyurduysa herüf bu gecede ver diyi sanırsam kötü düşünceleri var

moralini bozma çakıl artık endoskopi çok rahat yapılıyo 5 dakkada bitiyo zaten.. ihmal etme.. sen önlemini al tedbiri elden bırakma.. sen de araştırmışsındır biliyosundur ama hatırlatayım, madem ailenizde mide kanseri hikayesi var, sigara, alkol, közlenmiş yiyecekler, turşu, aşırı tuzlu gıdalardan sakınman iyi olabilir.. geçmiş olsun

hacer de totoş ya pişik olabilir leylacım, yıkadıktan veya sildikten sonra iyice kurula bence geçer..

kızlar apoyu yarışmaya kattım ben:)bakmak isteyen baksın tamam mı? AguAgu.com Yeni Nesil Bebek Günlüğü ve Ailelerin buluşma noktası
oy verdimmmm :lepi:

annem geldi annem geldi...delikafadulden geçmişi okuyana kadar size laf yetiştireydim keşkeeeeeben gidiyorum.öptüm hepicinizi yanaklarınızdan(tombul yanaklarınızdan:roflol:)

annen gelmiş haaaa gözün aydınnnn hihoyyyt

puhahahah kaydirigubbakcemile3 yürütece el koyacaklarmışşşş kaydirigubbakcemile3

tamer yürüteci kırmışşşşşş :roflol: şişkoooooooo :roflol: :roflol:

Canim yunlu seyler giydirmiyorum ama ütülemiyodum ya okadar kusmuklu bi kizki simdi hafifledi biraz gunkluk surekli kiyafet degistiriyoruz ilk baslarda ütülüyodum ama yetisemiyoom yaa ondan olabilirmiki ütüleyim ozaman hep

ben de uzun süredir ütülemiyorum leylacım hiç de hasta olmadı eylül

huuuuuuuuuuuu ne yapınız
ilk kez dün gece kızım hiçkalkmadı milupa niteden verdim ne kadar doyurduysa herüf bu gecede ver diyi sanırsam kötü düşünceleri var

kaydirigubbakcemile3
celenin bu " :icecream: " smiley e başka anlamlar yüklemesinden sonra milupa nite lafı geçince de başka şeyler anlıcaz heeee :jeyyar: :jeyyar: delikafadulden

celennnnnn nerdesinnnnnnnnn klava:

kizlarr alexa kölnden bildiriyor :roflol:
sizleri cok ozledim yaa..
burasi cok sicak. arda yanaklari elma gibi geziyor. bugun iyce soydum naapayim.. yoksa cok terliyor.
gecmisi okuyamadim. hasta bebekler iyilesti mi? baska onemli bi haber varmi?
bu arada ben oglusumun herseyini utuluyorum. cilet gibi giysin pasam :roflol:

dbestcim dedim ya burda paskalya tatili var. gorumceme gitcez diye. giremedim o yuzden ne kiziyon bea :çok üzgünüm:
bu arada burasi cok piss.. anasi kilikli gorumceee :bbo:

hoşgeldin şeker merak ettim vallahi.:teselli:. hiç sevmem bende ütü yapmayı ama içim rahat etmiyor ütülemeden giydirince..a.s

dbestcim dedim ya burda paskalya tatili var. gorumceme gitcez diye. giremedim o yuzden ne kiziyon bea :çok üzgünüm:
bu arada burasi cok piss.. anasi kilikli gorumceee :bbo:

nasıl pis yaaa :1shok: :1shok:

valla ben ütülemiyorum günde 5-6 kere üst değişiyor kaydirigubbakcemile3

nasıl pis yaaa :1shok: :1shok:

valla ben ütülemiyorum günde 5-6 kere üst değişiyor kaydirigubbakcemile3

ay bildigin pis dbest.. misafir cagirdi bizi, diyo ki vaktim olmadi elektrik supurgesi acmaya :mymeka: yarin kizin dogumgunu var, millet gelcek bakalim temizlicek mi? zaten su dogumgunu olayi bitsin gidelim burasi cok sicak dicem alexe.. hem bahane olur. ev cati kati cok isniyor. arda hep terliyor. bi de kizin nasi sumukleri akiyo, annesi de silmiyo ya igrenc kiz yarisini eliyle siliyo yarisini yiyo, aksam aksam sizin de midenizi kaldirdim ama durum bu..

anaaammm o mama neymis ben de alam delikafadulden.. arda habire uyandigi icin hic action yok bizde :roflol:

bize değil milupa nite extra nite olsa sökmez gecede 1 kere değil 5 defa uyansa 10 defa uyansa öpüp başıma koyacaaaam sanki beni çatlatmak için yapıyomuş gibi herkes gecede 1 kere kalktı yok 2 kere kalktı diyo yawwwwwww gwlip hepinizin bebelerine enerji içeceği içirecem sabaha kadar zıplatsınlar sizi

şaka şaka rabbim hepsine sağlık ve boooooooool uyku versin darısı başımıza ne diiiiiiimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…