slm kızlar size soracağım birkaç şey var yardımınıza ihtiyacım var anlayacağınız
dün çikolatamın kontrol ve aşısı vardı dr halen anne sütüne devam dedi.extradan elma ve havuç suyu başla günde 5 kaşıkla dedi.elmayı cam rendede kullan havucuda dedi ama havuç sert cam rendeden nasıl olacak anlayamadım siz nasıl yapıyorsunuz.
ikinciside yoğurt başlayabilirsiniz dedi hero baby yoğurt tarifini içeren birşey verdi ama yoğurt yazan şey bulamadım migrosta falan 2 nolu mama dedi öylemi olacak?
ferrosanol verdi Multitabsı bıraktık bıngıldak fazla gelişmiş zaten dişler çıktı keselim dedi.ferrosanol damlalık ama ağzına 10 damlayı damlatabilmem zor siz nasıl kullanıyorsunuz?
çok oldum ama acemilik işte sizler daha tecrübelisiniz bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
merhabalar uzuuun süredir giremiyodum kızım çokfena hastalandı 1 hafta oldu tam çok şükür daha iyiyiz üşüttük antibiyotik kullanıyoruz Rabbim başka hastalık vermesin ne zormuş
biz 6 aydan sonra emzik emmeye başladık emzikleri kalıdırıyodum kızımda elini atıp duruyodu al bakim dedim cop diye tuttu uyuturken veriryorum gece de her uyandığında emzirmiyorum artık su içirip emziğini ağzına verip uyuyo daha kolaylaştı
yürüteç konusuna gelince ben aldım günde 15 dk geçmiyo ama müthiş seviniyo zilli artık güzel gidiyo çok mutlu oluyo müziği falan da var bayılıyo günde 2 saati aşmaması gerekiyomuş farklı bi aktivite işte çok düşünmeye gerek yok zaten 2-3 ay sonra emeklemeye yürümeye başlıycaklar
gecmıs olsun cakılcım.boyle dusunme ltfen..cıddıye al,,kuzu içinn..yapılmadı yaptırmam da , uzun zamandır içime bi kor düştü zaten, benim anne tarafında ülser yaygın, baba tarafında da mide kanseri ........4 amcam mide kanseriydi 3 ü öldü( benim de midemde 2 tane polip var ve ben pek ciddiye almıyordum taa ki geçen halamın kızının mide kanseri olduğunu öğrenene kadar :çok üzgünüm: demek artık bizim nesile doğru ilerlemeye başladı bu illet ......çok psikolojim bozuldu artık ne doktor ne tahlil duymak bile istemiyorum :a015:
merhaba kızlarrr
biz bugün dışarı çıktıkkk alışveriş yaptıkkkkk delikafadulden
celen ve alexa geldiler mi :uhm:
geçmişi okuyayım geliyorummm
ben bıde bıtkısel bır karısım ıcmeye basladım.
içinde
keten tohumu
ısırgan otu
siyah üzüm cekırdeği
polen
çörek otu
bişi daa vardı ama unuttum.nse bunları cektırıp toz halıne getırttım.
her sabah 1 yemek kasıgı siçiyorum suyla beraber.faydalı olmadıgı sey yok ya hepsını arastırdım emzıreme donemınde kullanımının sakıncalı oldugu bişi yok.sadece keten tohumu cok kullanılmamalıymıs ama zaten her gun 1 yemek kasıgı alıyorum bu karısımdan ve cok az bısı almıs olyorum keten tohumundan..
bakalım..
bunu kullananan bırı 12 kılo vermiş.sutumude arttırdı baya işe yaradı yani..
vereyım sana koca popişii.delikafadulden
baktımm pancıtaya benımde ona benzer bişi valla..
benım anne tarafımdan vucut tıpım oyle yanı ne kadar zayıflasam da popom bıraz buyuk kalır.
ama kılo alınca hepten sıstı ya sınır oluyorum ne sevmesı:1closedeyes:
bısey gıyosun arakadan fırtlıo..:1closedeyes:
bır pantolon alırım kalcadan gıree belı mutlaka bolll gelır
belı tam oturan kalcadan gırmez.hep bu sorunu yasadım:1closedeyes:
meran bugun mu gıdıcekti ankaraya?:uhm:
bende yalnızım...esım edremıte gıdecek ısı var.pazar aksamı gelıcek.
bende gıdeyım mı dıye dusundum ama sımdı 2 gun ıcın cocugun duzenını bozmaya degmez dıye evde kalmayı tercıh ettım.:çok üzgünüm:
canım 5 ayına girdiğimizde banada doktor sadece anne sütü ver dedi. ama ben onu dinlemdedim çünkü ela artık yemek yemek istiyordu ben farkediyordum. doktorumun haberi yok ama ben meyve püresi yoğurt sebze çorbası muhallebi hepsini verdim hem de öğün olarak. ama emzirmeyi kesmedim. önce emzirdim sonra bunları verdim. gecede bir kere emzirmek için uyanıyoruz zaten. a.sslm kızlar size soracağım birkaç şey var yardımınıza ihtiyacım var anlayacağınız
dün çikolatamın kontrol ve aşısı vardı dr halen anne sütüne devam dedi.extradan elma ve havuç suyu başla günde 5 kaşıkla dedi.elmayı cam rendede kullan havucuda dedi ama havuç sert cam rendeden nasıl olacak anlayamadım siz nasıl yapıyorsunuz.
ikinciside yoğurt başlayabilirsiniz dedi hero baby yoğurt tarifini içeren birşey verdi ama yoğurt yazan şey bulamadım migrosta falan 2 nolu mama dedi öylemi olacak?
ferrosanol verdi Multitabsı bıraktık bıngıldak fazla gelişmiş zaten dişler çıktı keselim dedi.ferrosanol damlalık ama ağzına 10 damlayı damlatabilmem zor siz nasıl kullanıyorsunuz?
çok oldum ama acemilik işte sizler daha tecrübelisiniz bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
merhaba kızlarrr
biz bugün dışarı çıktıkkk alışveriş yaptıkkkkk delikafadulden
celen ve alexa geldiler mi :uhm:
geçmişi okuyayım geliyorummm
yapılmadı yaptırmam da , uzun zamandır içime bi kor düştü zaten, benim anne tarafında ülser yaygın, baba tarafında da mide kanseri ........4 amcam mide kanseriydi 3 ü öldü( benim de midemde 2 tane polip var ve ben pek ciddiye almıyordum taa ki geçen halamın kızının mide kanseri olduğunu öğrenene kadar :çok üzgünüm: demek artık bizim nesile doğru ilerlemeye başladı bu illet ......çok psikolojim bozuldu artık ne doktor ne tahlil duymak bile istemiyorum :a015:
Kizlar hacerin boynunda felan kizariklar var ya daha oncede dedim ya bisey alerjimi yapiyo acaba diye hoduk kocami aradim gel dr gidelim diye gozumuz aydin benim hodukte doktara gitmeyi ertleyen hodukler katagorisine girdi onceden dedigim an gelir giderdik bugun bahaneler uydurdu yok cuma namazina gidecekmis yok cok isi varmis cunki ona gore alerji degil pisik benden iyi biliyo sanki uyuzz isikik derlerya hani ayni oyle kucuk kuck kirmizi nokta nokta yikiyorum kirem suruyprum geciyo tekrak cikiyo
oy verdimmmm :lepi:kızlar apoyu yarışmaya kattım ben:)bakmak isteyen baksın tamam mı? AguAgu.com Yeni Nesil Bebek Günlüğü ve Ailelerin buluşma noktası
annem geldi annem geldi...delikafadulden geçmişi okuyana kadar size laf yetiştireydim keşkeeeeeben gidiyorum.öptüm hepicinizi yanaklarınızdan(tombul yanaklarınızdan:roflol:)
Yürütece güvenlik yasağı...
Kanada, güvenlik gerekçesiyle yürüteçlerin satışını, ithalini ve reklamlarını yasakladı.
Kanada tehlikeli olduğu gerekçesiyle bebeklerin yürümesine yardım eden yürüteçlerin yasaklanmasına karar verdi. Sağlık Bakanlığı yetkilileri yürüteçlerde oturan bebeklerin merdivenlerden yuvarlanma ve tehlikeli nesnelere yetişebilme riskiyle karşı karşıya oldukları için böyle bir karar alındığını söyledi.
Sağlık Bakanı Pierre Pettigrew "Aileler yürütecin tehlikeleri konusunda bilgilendirilmeli. Çocuklarımızın güvenliği her şeyden önemli" dedi. Bakanlık yürüteçlerin mağazalarda satışını, reklamını ve ithalini yasakladı, ebeveynlerden bunları kullanmamalarını istedi. Kanada bu kararla yürüteçleri yasaklayan ilk ülke oldu. Yürüteçler, oturabilen fakat henüz yürüyemeyen bebekler için dizayn edilmiş tekerlekli bir alet. Bebekler bu alet sayesinde bacaklarını kullanarak yürümeyi başarıyor. Fakat anneleri olmadan tek başına ve hızla yürüyebildikleri için bu özellikleri yürüteçleri tehlikeli bir alet haline getiriyor.
Bakanlık yetkilileri 1990 ve 2000 yılları arasında 1935 yürüteç kazası rapor ettiklerini açıkladı. Kazaların çoğunu yürüteç yüzünden merdiverlerden ya da havuza düşen bebekler oluşturuyor. Yetkililer aileleri sokak satıcıları ve internetten satış konusunda da uyardı. Yasağa uymayan aileler ilk etapta uyarılacak ve yürüteçlerine el konulucak. İkinci kez yasağa uymadığı belirlenen aileler ise para cezasına çarptırılacak..
......(alıntıdır)
Canim yunlu seyler giydirmiyorum ama ütülemiyodum ya okadar kusmuklu bi kizki simdi hafifledi biraz gunkluk surekli kiyafet degistiriyoruz ilk baslarda ütülüyodum ama yetisemiyoom yaa ondan olabilirmiki ütüleyim ozaman hep
huuuuuuuuuuuu ne yapınız
ilk kez dün gece kızım hiçkalkmadı milupa niteden verdim ne kadar doyurduysa herüf bu gecede ver diyi sanırsam kötü düşünceleri var
kizlarr alexa kölnden bildiriyor :roflol:
sizleri cok ozledim yaa..
burasi cok sicak. arda yanaklari elma gibi geziyor. bugun iyce soydum naapayim.. yoksa cok terliyor.
gecmisi okuyamadim. hasta bebekler iyilesti mi? baska onemli bi haber varmi?
bu arada ben oglusumun herseyini utuluyorum. cilet gibi giysin pasam :roflol:
dbestcim dedim ya burda paskalya tatili var. gorumceme gitcez diye. giremedim o yuzden ne kiziyon bea :çok üzgünüm:
bu arada burasi cok piss.. anasi kilikli gorumceee:bbo:
nasıl pis yaaa :1shok: :1shok:
valla ben ütülemiyorum günde 5-6 kere üst değişiyor kaydirigubbakcemile3
anaaammm o mama neymis ben de alam delikafadulden.. arda habire uyandigi icin hic action yok bizde :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?