2008 Ekim Anneleri

bu arad biz davete gittik 45 dk dayanabildik ağla zırla geri döndük aileli gidiliyordu birsürü çocuk vardı ama kuzucumu yine de sarmadı pasta kesildi geldik azcık yiyebildim tadı damağımda kaldı kuzudan yiyemedim olsa da yesem

yok cok sukur gulce kadar uyanmiyor.ama bize kastin mi var? benimki zaten cok hareketli, bi de enerji icecegi icse valla ziplatir beni :roflol:
yusuf eymen de kesin ibolyayi hopplatir..

ya benim oglum icin 5 ay 4 hafta 2 gunluk yaziyo bu salak sey.. biz yarin 6. ayimizi bitircez. 11 ekimde dogmustuk yarin 11 nisan.. bu ne ki simdi? :1shok:

günaydın kızlarr
celen hala gelmemiş :çok üzgünüm: tel.numarasıda bi olcaydaa var olcay gelsee yaaa :çok üzgünüm:

ay evet yaa kaç gündür nerde bu kız, msnde de yok, keşke numarasını alaydım :çok üzgünüm:
ya istemeden yapılan bi hataysa yardımcı ol tabiki de, kendisi pek umursamıyosa sende umursama, zaten bunu saklamakla suç işlemiş olursun, yarın bugün senin başına patlar allah korusun, bir an önce çöz bu işi sen
ayyyyyyy kıyamam, benim sıpa da bigün bööle olurmu acaba :asigim:
yok canım biz çocuk odasında yatıyoduk eymen beyle zaten, ben yatak odasına geçtim o hala odasında :jeyyar:
ohaaa nasıl kırdı leeennn :roflol::roflol:
yavrum havuç cam rendede rendeleniyo, biraz zorluyo ama oluyo, onu temiz bi tülbentten geçir suyunu çıkar o şekilde ver, yoğurdu mamadan yapabiliyosun bi çok kereler yazdık burda zaten, 100 ml suya 4 ölçek mama koyyorum ben, serçe parmağını içine soktuğunda 7 ye kadar saycaksın parmağının dayanabileceği bi sıcaklıkta olcak, sonra bi çay kaşığı kadar yoğurdu bi fincana koyuyorum, mamadan da azar azar ekleyip ayran gibi yapıp mamaya geri koyuyorum, sarıp sarmalayıp 4 saat kadar bekletiyorum sonra dolaba atıp 2 saat kadar bekletip o şekilde veriyorum, ferro sanolu bizde hiç beğenmedik bizim doktorumuz ferrum verdi ondan çok memnunuz tadı gayet güzel
geçmişler olsun yavrum :teselli: biz de bi ara emziğe takmıtştık kafayı ama şu an emziği de istemiyo, artık böle şeylerle kandıramıyorum

yok cok sukur gulce kadar uyanmiyor.ama bize kastin mi var? benimki zaten cok hareketli, bi de enerji icecegi icse valla ziplatir beni :roflol:
yusuf eymen de kesin ibolyayi hopplatir..

ay bizim gece uykumuz yine iyi yaaaa, sadece acıktığı için mızırdanıyo, amannn bi de gece böle eziyet etse varya ben kesin fıttırırdım, zambağın işi benimkinden daha da zor, onunkisi gece de durmuyo

yoksa sen doğal yaşamı desteklemiyo musun leynnn kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ya benim oglum icin 5 ay 4 hafta 2 gunluk yaziyo bu salak sey.. biz yarin 6. ayimizi bitircez. 11 ekimde dogmustuk yarin 11 nisan.. bu ne ki simdi? :1shok:

ticker ını tekrar yap bakalım ayarı bozulmuş nolcekkk kaydirigubbakcemile3

meran nerde? ankaraya gitti mi?

yok canım kocasıylan yavrularına cici almaya gitmişler :dilcikar:

huggies yarışmasında kadının biri memelerini açmış emzirirken poz vermiş hey allahım yaaa :roflol:

:1shok: :1shok: dur hemen bakıyommmm

Slm ben geldim kocisle dugune gittik geldik arkadasinin bugun kina gecesi varmis gittik dugun cok eglenceliydi ama ben kimseyi tanimadigim icin pek tadi olmadi benim acimdan bi kosede baktim oylee bi kol basti oynuyoo zilliler bi karis topuklaa zip zip ziladilar kizlar gelin cöp gibiygi yaa bildigim kemik yani onu gorunce kilo komleksim olmadi iykide azcik kilo almisim dedim aannaam kürdan gibiiydii

ben hiç zayıf olmadım çünkü anormal bi iştahım var, hiç diyet yapmadım, yapamıyorum :1no2:.. ama zayıf olmak isterdim bence ne kadar zayıf okadar iyiii :lepi:

yavrum havuç cam rendede rendeleniyo, biraz zorluyo ama oluyo, onu temiz bi tülbentten geçir suyunu çıkar o şekilde ver, yoğurdu mamadan yapabiliyosun bi çok kereler yazdık burda zaten, 100 ml suya 4 ölçek mama koyyorum ben, serçe parmağını içine soktuğunda 7 ye kadar saycaksın parmağının dayanabileceği bi sıcaklıkta olcak, sonra bi çay kaşığı kadar yoğurdu bi fincana koyuyorum, mamadan da azar azar ekleyip ayran gibi yapıp mamaya geri koyuyorum, sarıp sarmalayıp 4 saat kadar bekletiyorum sonra dolaba atıp 2 saat kadar bekletip o şekilde veriyorum, ferro sanolu bizde hiç beğenmedik bizim doktorumuz ferrum verdi ondan çok memnunuz tadı gayet güzel

sağolun canım yaaa.son kez bişey daha soracaktım
bu dediğin yoğurdu ne tarz birşeyde mayalıyorsun?hani büyüklük olarak cam kavanoz falanmı oluyor yada bende Tupperware var ağzı kapaklı minik kase içine puding koymak için falan öyle bişeyemi yapıyım.
bu arada bu konuda bana cvp yazan 3 arkadaşımada çok tşk ediyorum iyki varsınız sağolun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…