bize değil milupa nite extra nite olsa sökmez gecede 1 kere değil 5 defa uyansa 10 defa uyansa öpüp başıma koyacaaaam sanki beni çatlatmak için yapıyomuş gibi herkes gecede 1 kere kalktı yok 2 kere kalktı diyo yawwwwwww gwlip hepinizin bebelerine enerji içeceği içirecem sabaha kadar zıplatsınlar sizi
şaka şaka rabbim hepsine sağlık ve boooooooool uyku versin darısı başımıza ne diiiiiiimm
günaydın kızlarr
celen hala gelmemiş :çok üzgünüm: tel.numarasıda bi olcaydaa var olcay gelsee yaaa :çok üzgünüm:
haklısın canım, kendisiyle de konuştum bunları söyledim elbette ama işte söz konusu işten çıkartılma riski olunca bulaşmak istemiyo insan , gerçi yapacak bişey yok bu olayı yukardan gizleyip yanlışa ortak olamam kesinlikle...... işte biraz yumuşatabilirsek ne ala
benim küçük prenses bugün Atatürkün evine gidecekti okulla birlikte bakalım nasıl geçti....3 yaşındayken gittiğimizde ne kadar ağlamıştı yavrumm
Atatürk öldüü bu evde kimse yaşamayacak artıkk diee senağlama kaydirigubbakcemile3 gülermisin ağlarmısınn....gözleri şişmişti ağlamaktan yavrumun kaydirigubbakcemile3 çok hisli bi çocuk gitmeden önce söyledim kızım ağlanacak bişe yok evet atatürk öldü ama hala kalbimizde dedim....ona bile gözleri dolduu yaa kaydirigubbakcemile3
cocugu ayrı odaya mı aldın canım??naptın??
ayy cok komık ya..
benımde bır öğrencım vardı.bıkeresınde hıkaye anlatıyorum,,hıkayede cıvcıv suya düşüyorr..bu bı basladı ağlamaya..:roflol::roflol::roflol:susuturmak mumkun değil.neysekı hıkayenın sonuda kurtuldu cıvcıv de sustuukaydirigubbakcemile3
tamer yürütecini kırdııı kaydirigubbakcemile3 tamda diordum tamer bu yürüteci kıracakk diyee kaydirigubbakcemile3 içinde öylee bii hopluyor kii birden atınca kendinii içinee kırıldııı kaydirigubbakcemile3 neyse eşim tamir etti ama yenisini alalım dioo sanki yenisini kırmayacak tosun kaydirigubbakcemile3
slm kızlar size soracağım birkaç şey var yardımınıza ihtiyacım var anlayacağınız
dün çikolatamın kontrol ve aşısı vardı dr halen anne sütüne devam dedi.extradan elma ve havuç suyu başla günde 5 kaşıkla dedi.elmayı cam rendede kullan havucuda dedi ama havuç sert cam rendeden nasıl olacak anlayamadım siz nasıl yapıyorsunuz.
ikinciside yoğurt başlayabilirsiniz dedi hero baby yoğurt tarifini içeren birşey verdi ama yoğurt yazan şey bulamadım migrosta falan 2 nolu mama dedi öylemi olacak?
ferrosanol verdi Multitabsı bıraktık bıngıldak fazla gelişmiş zaten dişler çıktı keselim dedi.ferrosanol damlalık ama ağzına 10 damlayı damlatabilmem zor siz nasıl kullanıyorsunuz?
çok oldum ama acemilik işte sizler daha tecrübelisiniz bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
merhabalar uzuuun süredir giremiyodum kızım çokfena hastalandı 1 hafta oldu tam çok şükür daha iyiyiz üşüttük antibiyotik kullanıyoruz Rabbim başka hastalık vermesin ne zormuş
biz 6 aydan sonra emzik emmeye başladık emzikleri kalıdırıyodum kızımda elini atıp duruyodu al bakim dedim cop diye tuttu uyuturken veriryorum gece de her uyandığında emzirmiyorum artık su içirip emziğini ağzına verip uyuyo daha kolaylaştı
yürüteç konusuna gelince ben aldım günde 15 dk geçmiyo ama müthiş seviniyo zilli artık güzel gidiyo çok mutlu oluyo müziği falan da var bayılıyo günde 2 saati aşmaması gerekiyomuş farklı bi aktivite işte çok düşünmeye gerek yok zaten 2-3 ay sonra emeklemeye yürümeye başlıycaklar
yok cok sukur gulce kadar uyanmiyor.ama bize kastin mi var? benimki zaten cok hareketli, bi de enerji icecegi icse valla ziplatir beni :roflol:
yusuf eymen de kesin ibolyayi hopplatir..
ay bildigin pis dbest.. misafir cagirdi bizi, diyo ki vaktim olmadi elektrik supurgesi acmaya :mymeka: yarin kizin dogumgunu var, millet gelcek bakalim temizlicek mi? zaten su dogumgunu olayi bitsin gidelim burasi cok sicak dicem alexe.. hem bahane olur. ev cati kati cok isniyor. arda hep terliyor. bi de kizin nasi sumukleri akiyo, annesi de silmiyo ya igrenckiz yarisini eliyle siliyo yarisini yiyo, aksam aksam sizin de midenizi kaldirdim ama durum bu..
ya benim oglum icin 5 ay 4 hafta 2 gunluk yaziyo bu salak sey.. biz yarin 6. ayimizi bitircez. 11 ekimde dogmustuk yarin 11 nisan.. bu ne ki simdi? :1shok:
meran nerde? ankaraya gitti mi?
huggies yarışmasında kadının biri memelerini açmış emzirirken poz vermiş hey allahım yaaa :roflol:
huggies yarışmasında kadının biri memelerini açmış emzirirken poz vermiş hey allahım yaaa :roflol:
Slm ben geldim kocisle dugune gittik geldik arkadasinin bugun kina gecesi varmis gittik dugun cok eglenceliydi ama ben kimseyi tanimadigim icin pek tadi olmadi benim acimdan bi kosede baktim oylee bi kol basti oynuyoo zilliler bi karis topuklaa zip zip ziladilar kizlar gelin cöp gibiygi yaa bildigim kemik yani onu gorunce kilo komleksim olmadi iykide azcik kilo almisim dedim aannaam kürdan gibiiydii
ben çıkıyom kızlarrr film izlicemmmm :1ninca:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?