2008 Ekim Anneleri

ibolya kızzzzzzzzzzzzzzzzzzz hepimizde var ne açıyon diyek o karıya heeeeee
merak ettim şimdik

:roflol::roflol::roflol:
bi de birinci olurmuş kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol:
ay kürdan gibi de çekilmez be, elledinmi löp et gelmesi laazım :jeyyar:kaydirigubbakcemile3
ben çıkıyom kızlarrr film izlicemmmm :1ninca:

ne filimi len :jeyyar:
vala ben süt saklama kabı almıştım onunla yapıyorum, ölçekli bi kap zaten

Meran bide hacerin fistigii pisik olmus teyzesi aksam dun sabah bi actimm kizarmis kabarmiss poposunda yok ama oysaki kaka yapinca kuvette bol suyla yikiyip hametan suruyomm acaba bu da alerji diye tahmin ettigim seyin bi parcasimi
pekmez veriormusun canım...pekmez alerjisi olabilir fisfisfis mustelanın kremini kullan eğer geçmezsee ...ıslak mendilde tahriş etmiş olabilir fisfisfis
tamer yürüteci kırmışşşşşş :roflol: şişkoooooooo :roflol: :roflol:

ben de uzun süredir ütülemiyorum leylacım hiç de hasta olmadı eylül
şişko olm napıyımm :dilcikar:
ben ütülerim yaa içim rahat etmezz walla napım :çok üzgünüm:
kaydirigubbakcemile3 üzledikk nen Şeniz
benim oğlumda cilet gibi giysinn kızlar beğenmezz yoksaa kaydirigubbakcemile3
huggies yarışmasında kadının biri memelerini açmış emzirirken poz vermiş hey allahım yaaa :roflol:
yuhhhs kaydirigubbakcemile3
evleninsin 2 de çocuk yapsın kilooo alıır hiiç merak etmee leylacım kaydirigubbakcemile3
meran yürütecin markası ne canım

camda mayalazeynep sağlıklı cam bardakta mayalıyom ben
meran yürütecin markası ne canım
uyyhh bu nee yaa 2 kere burda 1 de özel msj göndermişsinn...bizim yürüteçten almıcan kırılıyor die herhall ondan soruorsunn kaydirigubbakcemile3 yürütecimizin markası yok kaydirigubbakcemile3

celen hala gelmemişş yaa :çok üzgünüm: olcay gelsee bari onda vardı tel.nuımarasıı olcay gelirse mutlaka söyleyin celenin gelmediğinii arasın yaa :çok üzgünüm:

tam tarifi yazsana ben de alayımmm
düzenli bişey kullanamam pek ama deneyeyim

heee benim de popom brezilya kadar vallaaa kaydirigubbakcemile3
ama ben de vücudumla barışığım heççç de umrumda değilll

valla sımdı yazılı olan kağıdı bulamadım.bukadardı dıye hatırlıyorum.yınede bakıp teyit ederim.
keten tohumu 200 gr. olcak.
sıyah uzum cekırdeği
çörek otu
ısırgan otu
polen
bunlardanda 100 yada 150 ser gr olabbılır.ben 150 gr.aldım.zaten aktarcılar bılıyor hemen sen soleyınce devamını getırıyor.

ya benim oglum icin 5 ay 4 hafta 2 gunluk yaziyo bu salak sey.. biz yarin 6. ayimizi bitircez. 11 ekimde dogmustuk yarin 11 nisan.. bu ne ki simdi? :1shok:

ıklımde yarın 6 aylık inş....
ıkımızın halayı var deseneee:teytey::teytey::teytey:

telsız mı kullanıyorsun pekı?nasıl duyuyorsun?

ben hiç zayıf olmadım çünkü anormal bi iştahım var, hiç diyet yapmadım, yapamıyorum :1no2:.. ama zayıf olmak isterdim bence ne kadar zayıf okadar iyiii :lepi:

ben çıkıyom kızlarrr film izlicemmmm :1ninca:

senıde gormesek ınancaz ha:dilcikar::dilcikar::dilcikar:

ibolyaa yawruss nasııl gidiyy :jeyyar:

sence :jeyyar::jeyyar:
celen hala gelmemişş yaa :çok üzgünüm: olcay gelsee bari onda vardı tel.nuımarasıı olcay gelirse mutlaka söyleyin celenin gelmediğinii arasın yaa :çok üzgünüm:

ay bende de yok numarası keşke alsaydım aklıma tüpürüm :mymeka: sisteme en son ne zaman girdi acaba :uhm:
merannn ben de ozledim..
tameri begenmeyen kiz olur mu bea???
hadi ben kactim.

ge ule bura :mymeka:

aksı gıbı ıkısıde yok..cok merak edııyorum valla ya:çok üzgünüm:

yok odalar karşılıklı zaten, kapıları aralık bırakıorum

çok mu hasta acaba.??ama yınede pc acamıcak kadar değildir ya.
nette bır sorun var bence.ıns oyledır daha dogrusu..

sence :jeyyar::jeyyar:

ay bende de yok numarası keşke alsaydım aklıma tüpürüm :mymeka: sisteme en son ne zaman girdi acaba :uhm:

ge ule bura :mymeka:

en son leylayla numara alalım verelim gibilerinden konuşunca bende aldılar galiba dedim ama almamışlarr :çok üzgünüm:

ben gittim yavrular, iyi geceler öptüm sizi en güzel yerlerinizden :jeyyar: beni özleyin anacım baaaaaaaaaaayyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…