camda mayalazeynep sağlıklı cam bardakta mayalıyom ben
meran yürütecin markası ne canım
ibolya kızzzzzzzzzzzzzzzzzzz hepimizde var ne açıyon diyek o karıya heeeeee
merak ettim şimdik
bi de birinci olurmuş kaydirigubbakcemile3
Slm ben geldim kocisle dugune gittik geldik arkadasinin bugun kina gecesi varmis gittik dugun cok eglenceliydi ama ben kimseyi tanimadigim icin pek tadi olmadi benim acimdan bi kosede baktim oylee bi kol basti oynuyoo zilliler bi karis topuklaa zip zip ziladilar kizlar gelin cöp gibiygi yaa bildigim kemik yani onu gorunce kilo komleksim olmadi iykide azcik kilo almisim dedim aannaam kürdan gibiiydii
ben çıkıyom kızlarrr film izlicemmmm :1ninca:
yavrum havuç cam rendede rendeleniyo, biraz zorluyo ama oluyo, onu temiz bi tülbentten geçir suyunu çıkar o şekilde ver, yoğurdu mamadan yapabiliyosun bi çok kereler yazdık burda zaten, 100 ml suya 4 ölçek mama koyyorum ben, serçe parmağını içine soktuğunda 7 ye kadar saycaksın parmağının dayanabileceği bi sıcaklıkta olcak, sonra bi çay kaşığı kadar yoğurdu bi fincana koyuyorum, mamadan da azar azar ekleyip ayran gibi yapıp mamaya geri koyuyorum, sarıp sarmalayıp 4 saat kadar bekletiyorum sonra dolaba atıp 2 saat kadar bekletip o şekilde veriyorum, ferro sanolu bizde hiç beğenmedik bizim doktorumuz ferrum verdi ondan çok memnunuz tadı gayet güzel
sağolun canım yaaa.son kez bişey daha soracaktım
bu dediğin yoğurdu ne tarz birşeyde mayalıyorsun?hani büyüklük olarak cam kavanoz falanmı oluyor yada bende Tupperware var ağzı kapaklı minik kase içine puding koymak için falan öyle bişeyemi yapıyım.
bu arada bu konuda bana cvp yazan 3 arkadaşımada çok tşk ediyorum iyki varsınız sağolun.
pekmez veriormusun canım...pekmez alerjisi olabilir fisfisfis mustelanın kremini kullan eğer geçmezsee ...ıslak mendilde tahriş etmiş olabilir fisfisfisMeran bide hacerin fistigii pisik olmus teyzesi aksam dun sabah bi actimm kizarmis kabarmiss poposunda yok ama oysaki kaka yapinca kuvette bol suyla yikiyip hametan suruyomm acaba bu da alerji diye tahmin ettigim seyin bi parcasimi
şişko olm napıyımm :dilcikar:tamer yürüteci kırmışşşşşş :roflol: şişkoooooooo :roflol: :roflol:
ben de uzun süredir ütülemiyorum leylacım hiç de hasta olmadı eylül
kaydirigubbakcemile3 üzledikk nen Şenizkizlarr alexa kölnden bildiriyor :roflol:
sizleri cok ozledim yaa..
burasi cok sicak. arda yanaklari elma gibi geziyor. bugun iyce soydum naapayim.. yoksa cok terliyor.
gecmisi okuyamadim. hasta bebekler iyilesti mi? baska bi haber varmi?
bu arada ben oglusumun herseyini utuluyorum. cilet gibi giysin pasam :roflol:
yuhhhs kaydirigubbakcemile3huggies yarışmasında kadının biri memelerini açmış emzirirken poz vermiş hey allahım yaaa :roflol:
evleninsin 2 de çocuk yapsın kilooo alıır hiiç merak etmee leylacım kaydirigubbakcemile3Slm ben geldim kocisle dugune gittik geldik arkadasinin bugun kina gecesi varmis gittik dugun cok eglenceliydi ama ben kimseyi tanimadigim icin pek tadi olmadi benim acimdan bi kosede baktim oylee bi kol basti oynuyoo zilliler bi karis topuklaa zip zip ziladilar kizlar gelin cöp gibiygi yaa bildigim kemik yani onu gorunce kilo komleksim olmadi iykide azcik kilo almisim dedim aannaam kürdan gibiiydii
uyyhh bu nee yaa 2 kere burda 1 de özel msj göndermişsinn...bizim yürüteçten almıcan kırılıyor die herhall ondan soruorsunn kaydirigubbakcemile3 yürütecimizin markası yok kaydirigubbakcemile3camda mayalazeynep sağlıklı cam bardakta mayalıyom ben
Lee ibolya yarismadaki kadinin adi ne aratip memelerine bende bakip oy verecem pu hahahahaahha
merannn ben de ozledim..
tameri begenmeyen kiz olur mu bea???
hadi ben kactim.
tam tarifi yazsana ben de alayımmm
düzenli bişey kullanamam pek ama deneyeyim
heee benim de popom brezilya kadar vallaaa kaydirigubbakcemile3
ama ben de vücudumla barışığım heççç de umrumda değilll
ya benim oglum icin 5 ay 4 hafta 2 gunluk yaziyo bu salak sey.. biz yarin 6. ayimizi bitircez. 11 ekimde dogmustuk yarin 11 nisan.. bu ne ki simdi? :1shok:
ay evet yaa kaç gündür nerde bu kız, msnde de yok, keşke numarasını alaydım :çok üzgünüm:
ya istemeden yapılan bi hataysa yardımcı ol tabiki de, kendisi pek umursamıyosa sende umursama, zaten bunu saklamakla suç işlemiş olursun, yarın bugün senin başına patlar allah korusun, bir an önce çöz bu işi sen
ayyyyyyy kıyamam, benim sıpa da bigün bööle olurmu acaba :asigim:
yok canım biz çocuk odasında yatıyoduk eymen beyle zaten, ben yatak odasına geçtim o hala odasında :jeyyar:
ohaaa nasıl kırdı leeennn :roflol::roflol:
yavrum havuç cam rendede rendeleniyo, biraz zorluyo ama oluyo, onu temiz bi tülbentten geçir suyunu çıkar o şekilde ver, yoğurdu mamadan yapabiliyosun bi çok kereler yazdık burda zaten, 100 ml suya 4 ölçek mama koyyorum ben, serçe parmağını içine soktuğunda 7 ye kadar saycaksın parmağının dayanabileceği bi sıcaklıkta olcak, sonra bi çay kaşığı kadar yoğurdu bi fincana koyuyorum, mamadan da azar azar ekleyip ayran gibi yapıp mamaya geri koyuyorum, sarıp sarmalayıp 4 saat kadar bekletiyorum sonra dolaba atıp 2 saat kadar bekletip o şekilde veriyorum, ferro sanolu bizde hiç beğenmedik bizim doktorumuz ferrum verdi ondan çok memnunuz tadı gayet güzel
geçmişler olsun yavrum :teselli: biz de bi ara emziğe takmıtştık kafayı ama şu an emziği de istemiyo, artık böle şeylerle kandıramıyorum
ben hiç zayıf olmadım çünkü anormal bi iştahım var, hiç diyet yapmadım, yapamıyorum :1no2:.. ama zayıf olmak isterdim bence ne kadar zayıf okadar iyiii :lepi:
ben çıkıyom kızlarrr film izlicemmmm :1ninca:
ibolyaa yawruss nasııl gidiyy :jeyyar:
celen hala gelmemişş yaa :çok üzgünüm: olcay gelsee bari onda vardı tel.nuımarasııolcay gelirse mutlaka söyleyin celenin gelmediğinii arasın yaa :çok üzgünüm:
merannn ben de ozledim..
tameri begenmeyen kiz olur mu bea???
hadi ben kactim.
celen hala gelmemişş yaa :çok üzgünüm: olcay gelsee bari onda vardı tel.nuımarasııolcay gelirse mutlaka söyleyin celenin gelmediğinii arasın yaa :çok üzgünüm:
valla sımdı yazılı olan kağıdı bulamadım.bukadardı dıye hatırlıyorum.yınede bakıp teyit ederim.
keten tohumu 200 gr. olcak.
sıyah uzum cekırdeği
çörek otu
ısırgan otu
polen
bunlardanda 100 yada 150 ser gr olabbılır.ben 150 gr.aldım.zaten aktarcılar bılıyor hemen sen soleyınce devamını getırıyor.
ıklımde yarın 6 aylık inş....
ıkımızın halayı var deseneee:teytey::teytey::teytey:
telsız mı kullanıyorsun pekı?nasıl duyuyorsun?
senıde gormesek ınancaz ha:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
sence :jeyyar::jeyyar:
ay bende de yok numarası keşke alsaydım aklıma tüpürüm :mymeka: sisteme en son ne zaman girdi acaba :uhm:
ge ule bura :mymeka:
çok mu hasta acaba.??ama yınede pc acamıcak kadar değildir ya.
nette bır sorun var bence.ıns oyledır daha dogrusu..
sence :jeyyar::jeyyar:
ay bende de yok numarası keşke alsaydım aklıma tüpürüm :mymeka: sisteme en son ne zaman girdi acaba :uhm:
ge ule bura :mymeka:
çok mu hasta acaba.??ama yınede pc acamıcak kadar değildir ya.
nette bır sorun var bence.ıns oyledır daha dogrusu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?