2008 Ekim Anneleri

en son leylayla numara alalım verelim gibilerinden konuşunca bende aldılar galiba dedim ama almamışlarr :çok üzgünüm:

Ya siz dbestle mesajlastiydinizda ya o sira bize niye demiyonuzz felan diye celenle takilmistik bizde ikimiz mesajlasak bunlra demeyek gibisinden aramizda gecti ama sakasina dediydik ay bilsem gercekten alirdim

iyi geceler hatunlar
gece yarısı kerem uyandı mama yedirdik babasıyla oynuolar
bende size bakem dedim kıllatıp yatmışınız

günaydın herkese kızım bugün huysuzluğunun zirvesinde gece boyu içimden hep yere fırlatmak geldi sabaha kadar durmadan ağladı ço da uykum vardı ne beni uyuttu ne babasını bugün hava güzel bi dışarı çıkaracaz belki kendşine gelir akşama gelirim byeeeeeee

günaydınlar
zambakcım allah sana güç kuvvet sabır versin ya gece uyumayan bebek çok zor
dün de kerem uyandı ikide bir gece yarısı kaka yaptı kabız olmuş biraz zorlandı vs ben gece uykumdan ayılamıom emzirmek bile zor gelio ya işin ilginç yanı daha küçükken kerem daha uzun uyurdu gece 1kez uyanırdı emmek için şimdi 4-5kez ya artık la havle çekerek alıom emziriom bide çalışınca zor oluo ya senağlama

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canlarrrrrrrrrrrrr len kızım gece 2,5ta kalktı 4,5ta zor bela yatırdık he
meran çokmu meşgul ettim afadersin canım ya sormam bidaha benneyaptımki
beyazzambak rabbim kuvvet versin canım ya geçcek diye düşün ne yapcan canım benim acaba bi yerimi ağrıyo CADIARZU

iyi hafta sonlarıı.....
kuzu 6 aylık oldu bugünnnnnnn adrianında..hadı halayaaaaaaaaa
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

Son düzenleme:
iyi hafta sonlarıı.....
yalnızım dostlarr yalnızım yalnızzzzzzzzzzzzsenağlama

nie yanlızzın kız kocişin nirde
biz her cumartesi yanlızız çalışıo kociş.akşam arkadaşlara gitcez oturmaya hamile arkadaş da 7aylık oğlu olcak bişey yapıp götürem diom karar veremedim kolay tarifiniz var mı kurabiye gibi çıtır sende vardır pratik

yalnızım gitti..senağlama
degıstırdım ama aglamıcemm.

mayalı pohaca var hem malzme az hemde cok pratık.
2 bardak sute 1 paket yas mayayı erit karıstıra karıstıra
sonra yarım bardak toz seker (pastane pohacası varya ondan bu oyuzden ıcınde seker var)
yarım bardak yağ koyup bır tutam da tuz ekle,yoğrurup sekıl ver ıster ıcıne bısı koy ıstersen koymakoymadanda cok guzel oluyor.ustunu yumurtala,fırına ver.
(eger zamanın kalırsa hamuru yapınca bıraz bekletebılrısın daha guzel olur.)
cok guzel oluyor vallahı hazır alınan pohacalardan..

saol canım annemin tarifine benzio ama bukadar şeker koymazdı o 1çorba kaşığı katardı...bide maya dr oetkerin var hazır kabartma tozu gibi olanlardan ondan da olur heralde dimi:uhm: benm aklımdan da poğaça geçiodu valla yapııım hem akşama yemek yapmamış olurum doyurucu olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…