2008 Ekim Anneleri

celen halen gelmemiş cumartesi mutlaka girerdi kocası da evde oluodu ya inş kötü bi durum yoktur.kızlar ya telefonlarımızı alalım mı özelden merak edioz sonra :çok üzgünüm:

valla bılmıom ben hıc kuru maya ıle yapmadım??
seker benım tarıfımde boyle ozlemcım.

ya bana su tıcker konusunda yardımcı olur musun?
yapıyorum ama lınkı yapıstırıyorum olmuyor.tam olarak nereyı yapsıstıoduk
herturlu denedım dun ollmadı ya??

canm tickeri oluşturduktan sonra en altta ki linki kopyalıosun sonu png ile biten image url kısmı

geçmiş olsun canım , emzik hayat kurtaranımız .) benim kız da dişliklerle savaşıp ağlıyor sinirinden o zaman emzik imdada yetişiyor , dişlerini kaşımak için kullanıyoruz ..

iyi hafta sonlarıı.....
kuzu 6 aylık oldu bugünnnnnnn adrianında..hadı halayaaaaaaaaa
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

hayırlı olsun yarı yaşınız :teytey:

celen halen gelmemiş cumartesi mutlaka girerdi kocası da evde oluodu ya inş kötü bi durum yoktur.kızlar ya telefonlarımızı alalım mı özelden merak edioz sonra :çok üzgünüm:

geçmişin hepsini okuyamadım , gece de gelmemiş mi celen :uhm: hay allah ne oldu acaba :1shok:

bu arada bu sabah babamız erken gitti , ben de kızımı yalnız yıkadım ilk defa , hiç zor olmadı , hayret bişey ki kızım sakin durdu :) banyodan sonra santaferimizi içip uyuduk 2 saati geçti halen uyuyor .... çok yordum galiba temiz yıkayacam diye kaydirigubbakcemile5

canm kerem uyandı onunla ilgileniodum bu siteden yapmadım hiç bi bakıım

Son düzenleme:

şurup mu o:uhm:

geçmişin hepsini okuyamadım , gece de gelmemiş mi celen :uhm: hay allah ne oldu acaba :1shok:

gelmemiş sanrm ben de çok okuyamadm geçmişi:çok üzgünüm:

maşallah tamereeee.bak meroş sana söliyim.bu oğluşundan çok çekecendelikafadulden laelaelaelaelae.hele bi yürümeye başlasın bak sen de o kilolardan eser kalacak mı

Sabah girip gunaydin dedim ciktim geri yattim dolu ruya gordum yaa once hacer yerde oturuyomus ve birden emeklemeye baslamis ama ne emekleme evi bi anda fir dondu ben soktayim hemen kamerayi alip cekmek istiyom bu arada oda nasnin altina giriyo orda cikiyo mutfaga dolabi acip icindekileri dokuyoo onu birakip oteki odaya firildak gibi geziyo ama biturlu videoya alamadim sorun cikti hep neyse ins o gunleride gorecez sonraa kk da killlatiyok olcay geliyoo hepimiz ayni anda olcayy nerdesin hemen celeni ara celen yok diyok bende hemen bi bakiyim bi gelisme varmi dedim ama ikiside gelmemis

günaydın millet, bugün themise bebek görmeye gidiciim, daireden kızlar da gidiceklermiş o bahaneyle bende gidiim dedim, bu sıpa sabahtan beri doğru dürüst uyumadı, bi de hırçınlaştı uyuyamayınca, balkna çıkardım hava aldırdım, sonra zor bela uyuttum, inşallah 1 saat filen uyur, sözde daha giyinip çıkcaz, evler dandini, çamaşırlar bi yerde bulaşıklar yığılıyo, bi de ortalığı topluyum da öyle gidiyim diye plan yaptıydım hiçbiri tutmadı, çıtır 6. ayınız hayırlı uğurlu olsun ule, celen zillisi de hala niye gelmedi yaa bak iyce kurtlandım ben, naapsak ki

çakıl maşallah nasıl yıkadın kız tek başına ben yıkayamam valla
çıtır be ticker çook hoş olmuş e içindeki hoş anm ondan sen okulöncesi öğretmenisin demi bende kızzzzzzzz
kerem 7,5 aylıkmı oluy aman yesinler prensi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…