saol canım annemin tarifine benzio ama bukadar şeker koymazdı o 1çorba kaşığı katardı...bide maya dr oetkerin var hazır kabartma tozu gibi olanlardan ondan da olur heralde dimi:uhm: benm aklımdan da poğaça geçiodu valla yapııım hem akşama yemek yapmamış olurum doyurucu olur
valla bılmıom ben hıc kuru maya ıle yapmadım??
Seker benım tarıfımde boyle ozlemcım.
ya bana su tıcker konusunda yardımcı olur musun?
Yapıyorum ama lınkı yapıstırıyorum olmuyor.tam olarak nereyı yapsıstıoduk
herturlu denedım dun ollmadı ya??
merhabalar uzuuun süredir giremiyodum kızım çokfena hastalandı 1 hafta oldu tam çok şükür daha iyiyiz üşüttük antibiyotik kullanıyoruz Rabbim başka hastalık vermesin ne zormuş
biz 6 aydan sonra emzik emmeye başladık emzikleri kalıdırıyodum kızımda elini atıp duruyodu al bakim dedim cop diye tuttu uyuturken veriryorum gece de her uyandığında emzirmiyorum artık su içirip emziğini ağzına verip uyuyo daha kolaylaştı
yürüteç konusuna gelince ben aldım günde 15 dk geçmiyo ama müthiş seviniyo zilli artık güzel gidiyo çok mutlu oluyo müziği falan da var bayılıyo günde 2 saati aşmaması gerekiyomuş farklı bi aktivite işte çok düşünmeye gerek yok zaten 2-3 ay sonra emeklemeye yürümeye başlıycaklar
iyi hafta sonlarıı.....
kuzu 6 aylık oldu bugünnnnnnn adrianında..hadı halayaaaaaaaaa:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
celen halen gelmemiş cumartesi mutlaka girerdi kocası da evde oluodu ya inş kötü bi durum yoktur.kızlar ya telefonlarımızı alalım mı özelden merak edioz sonra :çok üzgünüm:
bu arada bu sabah babamız erken gitti , ben de kızımı yalnız yıkadım ilk defa , hiç zor olmadı , hayret bişey ki kızım sakin durdu :) banyodan sonra santaferimizi içip uyuduk 2 saati geçti halen uyuyor .... çok yordum galiba temiz yıkayacam diye kaydirigubbakcemile5
geçmişin hepsini okuyamadım , gece de gelmemiş mi celen :uhm: hay allah ne oldu acaba :1shok:
tamer yürütecini kırdııı kaydirigubbakcemile3 tamda diordum tamer bu yürüteci kıracakk diyee kaydirigubbakcemile3 içinde öylee bii hopluyor kii birden atınca kendinii içinee kırıldııı kaydirigubbakcemile3 neyse eşim tamir etti ama yenisini alalım dioo sanki yenisini kırmayacak tosun kaydirigubbakcemile3
santafer demir ilacımız özlemcim damla şeklinde ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?