2008 Ekim Anneleri

saol teyzesi

selam süle bizden de ii oturmalar yusuf oturtursa tabidelikafadulden
kıçın açıkta mı kaldı kız ne çok rüya görmüşsün
gelmiş celen zillisi, len ne halt ediyon kaç gündür nerdesin sen çıbık deyver bakem geberdik burda

çıbıkkkkkkkkaydirigubbakcemile3

valla benımde dandını sular gıttı dun sabah.camasırlar bıle makınede yarım kaldı bulasık mak.doldu tastı..sısnır oluyorum ya
aksam gelıcekmıs:1closedeyes:
themıs e bzıden selam solee nıye gelmıoomus hıc buralaraa:mymeka::mymeka:

saoll sekerım..evet okulıoncesi:lepi:

geberiom bacılar.antibiyotiğe baslattı doktor.onun haricinde bişi vermeiolar emziriorum die.cemrede bronşiolati baslangıcı cıktı.ptesi randevusu var.bakalım ne diyicii?cok hastayım ömrümde bööle grip gecirmedim sanırım.girmeyi cok istedim gözüm hep pc deydi ama kalkmaya mecalim yoktu.cemrede acaip balgam var atamıo kuzum.hırıl hırıl ötüo.nese ben kaçar.iboşun cayını sormaya geldiydim.şimdik onu yaptım.içicim.bakem nası olcek?

Citirr takvimine cok begendim nasil yaptinn yaa banada ogrett ama 6. Ayiniz hayirli ugurlu olsun bende halaydayim :teytey: :teytey:

gecmıs olsun tekrar..
bronsıolıt için ne kullanıosun cemreye pekı?

Ahh canim ya cok gecmis olsunn ikinizede kiyamam yaa ayni anda cok kotuu yaa off cok uzuldum yaa

hee söliim anam, yafrim hanfendü çalışiyo ya, akşam da eve gelince ecenaz sultanla ilgileniyo, ondan gelemiyomuş, fırsat bulamıyom diyo, celen zillisini msnde kıstırmışım tilfonunu almışım, o da benimkini almış, bilgilerinize sunulur,k arı geberiyomuş, cemre de bronşiolit başlangıcı olmuş, ikisi de yatak döşek yatıyolarmış

Celencim cok merak ettik gelip haber verdigin cok iyi oldu bugunde gelmeyeydin istanbul emniyetini ayaga kaldiracidikk celen kk ya ugramiyo diye

gecmıs olsun tekrar..
bronsıolıt için ne kullanıosun cemreye pekı?

saolun bacılar.suan için hiçbişi kullanmıyoruz antibiyotiğe devam dedi.baslangıc asamasında vermedi.işte ptesi belli olucak.su göğsündeki balgamı atsa rahat etcek yavrum.ben kacanzi.gidem su cayı içem..hepinizi cok ösledim ve cok öptüm..

ah canm ya çok çok geçmiş olsun inş biran önce iileşirsiniz ana kız...cemreye buhar verdirin hırıltısı çoksa bide balgamı kusup çıkarması için şurup kerem de aynen anlattığın gibi olmştu ist.da ..kustuğunda nasıl balgam çıkıodu anlatamam:çok üzgünüm:

hadı gıt canım dınlen bol bol...
ıyılesıp bomba gıbı olup gelın ıns en kısa surede.
annenı falan cagırsaydın barı gelseydı ya boyle tek basına zor oluyordur.

Ozlemcim sizde 7bucuk oluyonuz demek ayy necebuk buyuduler dimi masallah keroşaa sana soracam hep unutuyom 1nisan sakasi yapacadin ya kaynanana kereme bakici tuttuk artik sen bakma diyecedin noldu anlatmadin karinin yuregine inmedigine gore yapmadin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…