saol teyzesiçakıl maşallah nasıl yıkadın kız tek başına ben yıkayamam valla
çıtır be ticker çook hoş olmuş e içindeki hoş anm ondan sen okulöncesi öğretmenisin demi bende kızzzzzzzz
kerem 7,5 aylıkmı oluy aman yesinler prensi
selam süle bizden de ii oturmalar yusuf oturtursa tabidelikafaduldengünaydın millet, bugün themise bebek görmeye gidiciim, daireden kızlar da gidiceklermiş o bahaneyle bende gidiim dedim, bu sıpa sabahtan beri doğru dürüst uyumadı, bi de hırçınlaştı uyuyamayınca, balkna çıkardım hava aldırdım, sonra zor bela uyuttum, inşallah 1 saat filen uyur, sözde daha giyinip çıkcaz, evler dandini, çamaşırlar bi yerde bulaşıklar yığılıyo, bi de ortalığı topluyum da öyle gidiyim diye plan yaptıydım hiçbiri tutmadı, çıtır 6. ayınız hayırlı uğurlu olsun ule, celen zillisi de hala niye gelmedi yaa bak iyce kurtlandım ben, naapsak ki
kıçın açıkta mı kaldı kız ne çok rüya görmüşsünSabah girip gunaydin dedim ciktim geri yattim dolu ruya gordum yaa once hacer yerde oturuyomus ve birden emeklemeye baslamis ama ne emekleme evi bi anda fir dondu ben soktayim hemen kamerayi alip cekmek istiyom bu arada oda nasnin altina giriyo orda cikiyo mutfaga dolabi acip icindekileri dokuyoo onu birakip oteki odaya firildak gibi geziyo ama biturlu videoya alamadim sorun cikti hep neyse ins o gunleride gorecez sonraa kk da killlatiyok olcay geliyoo hepimiz ayni anda olcayy nerdesin hemen celeni ara celen yok diyok bende hemen bi bakiyim bi gelisme varmi dedim ama ikiside gelmemis
gelmiş celen zillisi, len ne halt ediyon kaç gündür nerdesin sen çıbık deyver bakem geberdik burda
günaydın millet, bugün themise bebek görmeye gidiciim, daireden kızlar da gidiceklermiş o bahaneyle bende gidiim dedim, bu sıpa sabahtan beri doğru dürüst uyumadı, bi de hırçınlaştı uyuyamayınca, balkna çıkardım hava aldırdım, sonra zor bela uyuttum, inşallah 1 saat filen uyur, sözde daha giyinip çıkcaz, evler dandini, çamaşırlar bi yerde bulaşıklar yığılıyo, bi de ortalığı topluyum da öyle gidiyim diye plan yaptıydım hiçbiri tutmadı, çıtır 6. ayınız hayırlı uğurlu olsun ule, celen zillisi de hala niye gelmedi yaa bak iyce kurtlandım ben, naapsak ki
çakıl maşallah nasıl yıkadın kız tek başına ben yıkayamam valla
çıtır be ticker çook hoş olmuş e içindeki hoş anm ondan sen okulöncesi öğretmenisin demi bende kızzzzzzzz
kerem 7,5 aylıkmı oluy aman yesinler prensi
çııtır takvimin süper olmuş
yeni ayınız da kutlu olsun:teytey::teytey:
geberiom bacılar.antibiyotiğe baslattı doktor.onun haricinde bişi vermeiolar emziriorum die.cemrede bronşiolati baslangıcı cıktı.ptesi randevusu var.bakalım ne diyicii?cok hastayım ömrümde bööle grip gecirmedim sanırım.girmeyi cok istedim gözüm hep pc deydi ama kalkmaya mecalim yoktu.cemrede acaip balgam var atamıo kuzum.hırıl hırıl ötüo.nese ben kaçar.iboşun cayını sormaya geldiydim.şimdik onu yaptım.içicim.bakem nası olcek?
Citirr takvimine cok begendim nasil yaptinn yaa banada ogrett ama 6. Ayiniz hayirli ugurlu olsun bende halaydayim :teytey: :teytey:
geberiom bacılar.antibiyotiğe baslattı doktor.onun haricinde bişi vermeiolar emziriorum die.cemrede bronşiolati baslangıcı cıktı.ptesi randevusu var.bakalım ne diyicii?cok hastayım ömrümde bööle grip gecirmedim sanırım.girmeyi cok istedim gözüm hep pc deydi ama kalkmaya mecalim yoktu.cemrede acaip balgam var atamıo kuzum.hırıl hırıl ötüo.nese ben kaçar.iboşun cayını sormaya geldiydim.şimdik onu yaptım.içicim.bakem nası olcek?
valla benımde dandını sular gıttı dun sabah.camasırlar bıle makınede yarım kaldı bulasık mak.doldu tastı..sısnır oluyorum ya
aksam gelıcekmıs:1closedeyes:
themıs e bzıden selam solee nıye gelmıoomus hıc buralaraa:mymeka::mymeka:
saoll sekerım..evet okulıoncesi:lepi:
gecmıs olsun tekrar..
bronsıolıt için ne kullanıosun cemreye pekı?
saolun bacılar.suan için hiçbişi kullanmıyoruz antibiyotiğe devam dedi.baslangıc asamasında vermedi.işte ptesi belli olucak.su göğsündeki balgamı atsa rahat etcek yavrum.ben kacanzi.gidem su cayı içem..hepinizi cok ösledim ve cok öptüm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?