len leyla kızım ne çok rüya görmüşün hee sen de bakım benim özel msjıma niye cevap yazmadın aşk olsunnnnn
kızlar ben gidiyorum, hazır sıpa uumuşken ortalığı toplamaya çalışıcim, bulaşıklara girişmeye korkuyom ses çıkartır da uyandırırım diye, en iyisi evin içini toparliim bari, daha sonra da themise gidiciiim, selamınızı iletirim, haydeben gittim beni özleyin anacım baaaaaaaayyy
iklim 6.ayını doldurmuşşşşş halayııı varmışş bugünn çekiliiiinn meran teyzesii geldii :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
leyla ozelıne bak..
kızlar ben gidiyorum, hazır sıpa uumuşken ortalığı toplamaya çalışıcim, bulaşıklara girişmeye korkuyom ses çıkartır da uyandırırım diye, en iyisi evin içini toparliim bari, daha sonra da themise gidiciiim, selamınızı iletirim, haydeben gittim beni özleyin anacım baaaaaaaayyy
maşallah tamereeee.bak meroş sana söliyim.bu oğluşundan çok çekecendelikafadulden laelaelaelaelae.hele bi yürümeye başlasın bak sen de o kilolardan eser kalacak mı
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
buda cemrenın 3 gun once cekmedığımız 6. ay halayıbenneyaptımki
Cemrenin halayinda bende varimm :teytey: :teytey: :teytey: buda iklim icin :teytey: :teytey: :teytey: buda arda icin:teytey: :teytey: :teytey:
selam kızlar nasılsınız. her şey iyidir umarım. geçmişi bi okuuyup gelem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?