2008 Ekim Anneleri

cemre bronşiolit başlangıcı olmuşş haa geçmiş olsuunn kuzumaa yaa :çok üzgünüm: sende iyileşemedin halaa yaa :çok üzgünüm:

len leyla kızım ne çok rüya görmüşün hee sen de bakım benim özel msjıma niye cevap yazmadın aşk olsunnnnn

Ayy canimm kusura bakma yaa unuttum gece actim pc yi okudum sende yoktun du gelince diyim dedim unuttum haa bennim resimlerde buyuktu ve bende atamiyodum meran bu yolu ogretti simdi mesaj yazdigimiz yer varya orda gelismis duzen var ona tikliyon asagì inip eklenti ekleye tikliyonn karsina ayri bi pencere cikacak orda gozat var pcden resim secipp yükle diyonn biraz bekliyince yukleniyoo zaten sonra mesaj yazdigimizyer varya oraya yazmak istedigin yaziyi yaziyonn cevapla diyip gonderiyonn umarim anlatabilmisimdir aslinda cok basit

iklim 6.ayını doldurmuşşşşş halayııı varmışş bugünn çekiliiiinn meran teyzesii geldii :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

kızlar ben gidiyorum, hazır sıpa uumuşken ortalığı toplamaya çalışıcim, bulaşıklara girişmeye korkuyom ses çıkartır da uyandırırım diye, en iyisi evin içini toparliim bari, daha sonra da themise gidiciiim, selamınızı iletirim, haydeben gittim beni özleyin anacım baaaaaaaayyy

slm söyle themisin kızıyla benim oğluş aynı gün doğdularr :dance:

iklim 6.ayını doldurmuşşşşş halayııı varmışş bugünn çekiliiiinn meran teyzesii geldii :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

buda cemrenın 3 gun once cekmedığımız 6. ay halayıbenneyaptımki

hadıı ıyı oturmalarr ıyı eglenceler canum

maşallah tamereeee.bak meroş sana söliyim.bu oğluşundan çok çekecendelikafadulden laelaelaelaelae.hele bi yürümeye başlasın bak sen de o kilolardan eser kalacak mı

yapmaa be çok çekecen demee kaydirigubbakcemile3 ama yürümeye başlasın dişti falan verir oğluşum kilolaarıı demi teyzesii Şeniz

Cemrenin halayinda bende varimm :teytey: :teytey: :teytey: buda iklim icin :teytey: :teytey: :teytey: buda arda icin:teytey: :teytey: :teytey:

çıtııırrrr ulee seni geberdücemm leennn o avatarındakii böceğiii değiştirr leen :mymeka: yoksa gireremm buralaraa ayy çokk gıcıkk oluruum gördükçee şaka değilll yawww -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…