tadı nasıl?ferro sanol gibi iğrenç mi:1no2:
geberiom bacılar.antibiyotiğe baslattı doktor.onun haricinde bişi vermeiolar emziriorum die.cemrede bronşiolati baslangıcı cıktı.ptesi randevusu var.bakalım ne diyicii?cok hastayım ömrümde bööle grip gecirmedim sanırım.girmeyi cok istedim gözüm hep pc deydi ama kalkmaya mecalim yoktu.cemrede acaip balgam var atamıo kuzum.hırıl hırıl ötüo.nese ben kaçar.iboşun cayını sormaya geldiydim.şimdik onu yaptım.içicim.bakem nası olcek?
selam kızlar nasılsınız. her şey iyidir umarım. geçmişi bi okuuyup gelem..
yaaaaaaaaaaaaaa benim kızın halayı bende isterim ama
yaaaaaaaaaaaaaa benim kızın halayı bende isterim ama
çıtııırrrr ulee seni geberdücemm leennn o avatarındakii böceğiii değiştirr leen :mymeka: yoksa gireremm buralaraa ayy çokk gıcıkk oluruum gördükçee şaka değilll yawww -tatlicadiarzu-
PppPpPPpPpPpPpPpPpPpPp:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
hahhet gıcık mı oluyo degısyıreyım ozamankaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ya bu bebişleri sabah yıkamak da iyimiş , sabah 9 da yıkadım benim edepsiz kızımı hemen uyudu hem de 3 saat , ben de evi topladım ,duşumu aldımmmm saçlarımı fönledimmmm, manikür yaptım, kahvemi yudumladım hihoyyyt ohhhhh dünya varmış .................gerçi o 3 saatlik uykunun acısını çıkarırızz akşama ya hayırlısı bakalım :))
geçmiş olsun canım.. çok zor olmuştur sana..bir an önce iyileşirsiniz inşallah..:çok üzgünüm:geberiom bacılar.antibiyotiğe baslattı doktor.onun haricinde bişi vermeiolar emziriorum die.cemrede bronşiolati baslangıcı cıktı.ptesi randevusu var.bakalım ne diyicii?cok hastayım ömrümde bööle grip gecirmedim sanırım.girmeyi cok istedim gözüm hep pc deydi ama kalkmaya mecalim yoktu.cemrede acaip balgam var atamıo kuzum.hırıl hırıl ötüo.nese ben kaçar.iboşun cayını sormaya geldiydim.şimdik onu yaptım.içicim.bakem nası olcek?
ya bu bebişleri sabah yıkamak da iyimiş , sabah 9 da yıkadım benim edepsiz kızımı hemen uyudu hem de 3 saat , ben de evi topladım ,duşumu aldımmmm saçlarımı fönledimmmm, manikür yaptım, kahvemi yudumladım hihoyyyt ohhhhh dünya varmış .................gerçi o 3 saatlik uykunun acısını çıkarırızz akşama ya hayırlısı bakalım :))
Hosgeldin tatlim iyidir ela nasil bizde iyiyiz halay cekiyoruz gel sende girr :teytey: :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?