2008 Ekim Anneleri

tadı nasıl?ferro sanol gibi iğrenç mi:1no2:

doktorumuzun dediğine göre tadı en güzel olanı bu :uhm:

geçmiş olsun celenimmmm , allah acil şifalar versin cemreme de sana da a.s.

yaaaaaaaaaaaaaa benim kızın halayı bende isterim ama

len ben sana kızmadımm sadece şaşırdım 2 kere üst üste burda sorunca birde özelden msj atınca noluyoruz dedim :1shok: bi daha bana bişe sorma die bişee demedimm alıngalık yapmaa ok. :jeyyar:

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

çıtııırrrr ulee seni geberdücemm leennn o avatarındakii böceğiii değiştirr leen :mymeka: yoksa gireremm buralaraa ayy çokk gıcıkk oluruum gördükçee şaka değilll yawww -tatlicadiarzu-

PppPpPPpPpPpPpPpPpPpPp:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
hahhet gıcık mı oluyo degısyıreyım ozamankaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ya bu bebişleri sabah yıkamak da iyimiş , sabah 9 da yıkadım benim edepsiz kızımı hemen uyudu hem de 3 saat , ben de evi topladım ,duşumu aldımmmm saçlarımı fönledimmmm, manikür yaptım, kahvemi yudumladım hihoyyyt ohhhhh dünya varmış .................gerçi o 3 saatlik uykunun acısını çıkarırızz akşama ya hayırlısı bakalım :))

evet sabah yıkamak bence daha iyi delikafadulden ben doğdugundan beri yalnız yıkıyorum eşim olursa yardım eder ama çoğu zaman ihtiyacım olmuyor ...şimdi yıkamak daha kolay zaten tamer oturuyor küvetine kenarlarından da tutuyor :lepi:

len çıtıır sen şu böceği değiştirene kadar ben yokum ulee -tatlicadiarzu- sonra görşürüzz ben kaçarr :bbo:

geçmiş olsun canım.. çok zor olmuştur sana..bir an önce iyileşirsiniz inşallah..:çok üzgünüm:

bende hep gündüa yıkıyorum çok da memnunum. bir kere akşam yıkadım huzursuzlandı çocuk alıştı herhalde..a.s

bu kız beni deli edecek, eline ne geçse ağzına alıyoooo ( tv kumandayı aldı elimden doğru ağzına ,elinden alınca da kıyamet kopuyo, mikrop kapacak diye korkuyorum

merhaba arkadaşlar, nasılsınz baklaım. dışarıda hava çok güzel ,ama benim oğlum uyuyor. uyanınca bir park gezintisi yaparız artık.bende o uyurken hem evi toparlayayım hemde ekim anaları ne yapıyor diye bakim dedim.ama benim oğlan bu siteye grince hep uyanıyor.inşallah yakın zamnda uyanmaz.

Hosgeldin tatlim iyidir ela nasil bizde iyiyiz halay cekiyoruz gel sende girr :teytey: :teytey:

hoşbulduk canım.. ela iyi çok şükür. halay mı :teytey:

leyloşş eşimin mayıs haziran gibi kayseriye depo açma ihtimali varmış.. çok sık gidip gelecek belkim bizde geliriz.. bir kere gelmiştim kayseriye ürgüp egittiğimizde oraya da gitmiştik. eşimin arkadaşları var orada.. o gelişimde bir şey anlamamıştım ama bakalım bu sefer biraz daha fazla kalıcaz herhalde.. :dance:

kızlar şu haberi okudunuz mu... bahtsız kadına havuzda kutup ayısı saldırdı..
kadın hayvanat bahçesinde kutup ayılarınını bulunduğu havuza düşmüş berlinde .. inanmıyorum yaa.. güler misin ağlar mısın..:1shok:

Cakilcim benim kizda ayni oyle herseyi almak tutmak ve kemirmek istiyoo masela kanapenin kosesinde oturuyoyo kanapenin kaenarini tutmak istiyo alip agzana goturmek icin onuda tutamiyo tabi bakti olmuyoo kendi fafasini egip kemiriyoo gecen de babasi cay iciyodu bardaga saldiriyo agzina tutuyoz icmek istiyoo babasi vermiyo kendi tutup cekiyo bakti bardak sicak eline sicakli degdi cekti hemen varya cok bilmis onun sicak oldugunu bildi ve bidaha tutmadi ama hala agzina almak istiyoo tuttumusta babasinin kolundan cekiyoo agzina goruruyoo

celen geşmiş olsun umarım en çabuk zamnda kızın ve sen iyileşirsiniz.of yaaaaaa şu baharı da atlatınca inşallah hastalıklar biter artık.:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

iklim ve ardanın halayında bende varımmmmmmmm:teytey::teytey::teytey::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…