Cakilcim benim kizda ayni oyle herseyi almak tutmak ve kemirmek istiyoo masela kanapenin kosesinde oturuyoyo kanapenin kaenarini tutmak istiyo alip agzana goturmek icin onuda tutamiyo tabi bakti olmuyoo kendi fafasini egip kemiriyoo gecen de babasi cay iciyodu bardaga saldiriyo agzina tutuyoz icmek istiyoo babasi vermiyo kendi tutup cekiyo bakti bardak sicak eline sicakli degdi cekti hemen varya cok bilmis onun sicak oldugunu bildi ve bidaha tutmadi ama hala agzina almak istiyoo tuttumusta babasinin kolundan cekiyoo agzina goruruyoo
Cakilcim benim kizda ayni oyle herseyi almak tutmak ve kemirmek istiyoo masela kanapenin kosesinde oturuyoyo kanapenin kaenarini tutmak istiyo alip agzana goturmek icin onuda tutamiyo tabi bakti olmuyoo kendi fafasini egip kemiriyoo gecen de babasi cay iciyodu bardaga saldiriyo agzina tutuyoz icmek istiyoo babasi vermiyo kendi tutup cekiyo bakti bardak sicak eline sicakli degdi cekti hemen varya cok bilmis onun sicak oldugunu bildi ve bidaha tutmadi ama hala agzina almak istiyoo tuttumusta babasinin kolundan cekiyoo agzina goruruyoo
hoşbulduk canım.. ela iyi çok şükür. halay mı :teytey:
leyloşş eşimin mayıs haziran gibi kayseriye depo açma ihtimali varmış.. çok sık gidip gelecek belkim bizde geliriz.. bir kere gelmiştim kayseriye ürgüp egittiğimizde oraya da gitmiştik. eşimin arkadaşları var orada.. o gelişimde bir şey anlamamıştım ama bakalım bu sefer biraz daha fazla kalıcaz herhalde.. :dance:
Yaa ins gorusme imkanimiz olurr ayy gel gel yazin o sicakta antalyada durulurmuu hic burasi guzel yazin mersinden teyzemler de hep gelirr yazi burda gecirirler gerci kayseride cok sicak oluyoo ama nem yokk esin ne is yapiyoo
Yaa ins gorusme imkanimiz olurr ayy gel gel yazin o sicakta antalyada durulurmuu hic burasi guzel yazin mersinden teyzemler de hep gelirr yazi burda gecirirler gerci kayseride cok sicak oluyoo ama nem yokk esin ne is yapiyoo
arıkann bende kayseriliyim yazın gidebülürümm delikafadulden ilk defa bu yıl kışıı antalyada geçirdim...evlendiğimden beri yılın 3-4 ayını kayseride geçirirdim...kışın 1-2 ay yazın 1-2 ay :jeyyar:
evet canım antalya yazın çok sıcak olur. biz de yazlığa gidiyoruz. burada yaylaya çıkarız yazları. orası çok serin ve güzel olur. feslikan yaylası belki duymuşsundur..
canım bizimkilerin çiçek üretimleri var. yurt içi yurt dışı çalışlıyyorlar. yazın gelirsek seni görmek isterim.. aslında eşimde öğretmen ama mesleğini yapmıyor daha doğrusu yapamıyor. aile şirketi bu. işin başına geçmesi lazımdı.. a.s
kızlarrr yürüteç alırsanız çok dikkat edin haa delikafadulden tamer sabahleyin masanın örtüsünü çekiştirordu gözümüzün önünde olmazsaa ne olurdu allah bilirr laelaelaelaelae
burada değil de kayseride buluşursak ne komik olur ama...:roflol:
kayseri sıcak oluyoo demee uçarıım üstünee haa :mymeka:
ben kendimi bildim bileli 4 mesimi de denizlide geçiriyom :roflol: len meran sana bişi dicem, haini sen geçen gün bi yazı okuttuydun bize, bbekleri yatırarak beslemeyin diye, e anam benimkisi diğer türlü almiii, çok denedim, gece uykusunda bile almii, baa bi taktik versene
yavrus biberonla mama içerken tabikide yatarak alcak....oturarak nasıl içsin yavru...ama katı gıdaları mutlaka oturarak yedirmek lazım başka alternatifi yok canımm :sm_confused:
Uc len uc koca gobemle bende sana ucarimm kayserinin merkezi sicak bu ilceleri varya oralar serin oluyoo ama tabikii oralara goree bura sicak degill gel sen yazin kayseriyi killatak
aama hatırladığım kaadarıyla senin o gnderdiğin yazıda böle bi ayrım yoktu ki, bak ben kuağıma alıyom, bağdaş kuruyom poposunu bacaklarımın arasına getirtiyom, yarı oturur gibi oluyo yani, emzirme pozisyonu gibi, o şekil verim diom almıyo, illaki yatağında yatarken emcekmiş biberonu, kaç gündür deniyom deniyom olmuyo, debelenmeye başlıyo uykusuna istemiyom böle die, katı gıdaları tabiki de oturarak vercez, ama benim o yazıan anladığım bütün gıdaları yatarak vermemek yönündeydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?