beniim gööbeemm seninkindeen büyükk bi kereee :mymeka: ben sana uçarıım delikafadulden lenn annemler sıcak deyincee onlarada kızıoruum kötükedihüso ama annemlerin ev gerçekten çok serin kuzey cephe çünkü... yazınn süper alayoo :lepi: arabaylaa gelsemm süperr olurr doyaa doyaa gezeriim o zamann gamyoncuiremsu en yakın arkadaşıım evlendii yaa kimlee gezcemm been die düşüordumm leylayla gezerüük artıık :jeyyar:
YOK CANIM YAPMADIM ŞAKAYI...HER ŞAKANIN ALTINDA Bİ GERÇEK PAYI VARDIR DİE ALINIR FALAN DİYE DÜŞÜNDÜM ÇOK İNCEYİMDİR DE:asigim: KADIN ŞEVKLE BAKIO ELİNDEN GELDİĞİNCE HEVESİNİ KIRMAYIM DEDİM...HATTA BAZEN BİZ İYİCE YAŞLANMADAN 2-3SENE SONRA BİTANE DAHA YAPIN DA ONU DA BÜYÜTELİM DİO AMA BENİM GÖZÜM YEMİO :1shok:Ozlemcim sizde 7bucuk oluyonuz demek ayy necebuk buyuduler dimi masallah keroşaa sana soracam hep unutuyom 1nisan sakasi yapacadin ya kaynanana kereme bakici tuttuk artik sen bakma diyecedin noldu anlatmadin karinin yuregine inmedigine gore yapmadin mi
ortalığı topaladım, bulaşıkları yıkadım karnımı da doyurdum ama hala yerimden kaklamiiiim, sıpanın uyanmasını bekliiim, ne zaman gidcez bilmem
ibolyaa yatakta dümdüz yatmıoo demii azcık başını yükseltiorsuun
ince bi yastığı var yastğıı beline kadar getirttirip öyle yatırıyorum boynu tutulmasın diye, dhaa mı yüksek yatıriim fisfisfis
YOK CANIM YAPMADIM ŞAKAYI...HER ŞAKANIN ALTINDA Bİ GERÇEK PAYI VARDIR DİE ALINIR FALAN DİYE DÜŞÜNDÜM ÇOK İNCEYİMDİR DE:asigim: KADIN ŞEVKLE BAKIO ELİNDEN GELDİĞİNCE HEVESİNİ KIRMAYIM DEDİM...HATTA BAZEN BİZ İYİCE YAŞLANMADAN 2-3SENE SONRA BİTANE DAHA YAPIN DA ONU DA BÜYÜTELİM DİO AMA BENİM GÖZÜM YEMİO :1shok:
TEMBEL KARI NE ZAMAN GİTCEN NE ZAMAN GELCEN
bugün dedesi gelip keremi parka götürmek istiomuş sabah eşim aradı izin verion mu die...olur dedim yakın zaten hava aldırsın bende işimi yaparım
takvimde hiç 5 ay 4 hafta 2 gün olur mu , kaç gündür bununla uğraşıyorum bi türlü değişmiyo,4 hafta 2 gün nasıl olur .bizim yarın 6. ayımız doluyor.ama takvim öyle demiyo .:uhm:kafamçok.olayı çözemedim gittii.karıştı
neden olmasınn kii kaydirigubbakcemile3 4 hafta 28 gün +2 30 gün yapar yarın 6 aylık olcaksınız iştee kaydirigubbakcemile3
hayır ibolyacım mamayı oturarak içiremeyiz bu onun için geçerli değil merak etmee..çünkü benim doktora ben sormuştum geçen aylarda mamayı hala yatarak içio die o da önemli değil demiştii :sm_confused:
neden olmasınn kii kaydirigubbakcemile3 4 hafta 28 gün +2 30 gün yapar yarın 6 aylık olcaksınız iştee kaydirigubbakcemile3
valla onu düşünmüyor değildim.ama o za mn sizin takvimler niye atmıyor
klava:
atıyorr delikafadulden hem banaa nie oklava gösteriorsun kii ben naptıım naniknanik
yarın görcez bakalım bu takvimi ne olacak
o oklava takvime yarına hazırlıklı olsun diye. hiç sana oklava olur mu merancım yaaaaa.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?