şaka maka kerem de alıştı emziğe 5.5aylıktan sonra:dance:oğluşum bugün emziğiyle uyuduu sositososito
ayy ne güzell :lepi: keroş eğlenirr hihoyyyt
benim babacığımda çok sever torunlarını parka götürmeyi mest oluyoo torunlarını parka götürünce :asigim:
ben geldimmmmmm
geçmişi okucammm 14 sayfa kadarrrrr
hoşgeldin kız sen nerelerdesin
hoşbuldukkk a.s.
geçmişi okuyorum özlemcim
kerem gezmeye gidiyo heee gamyoncuiremsu
sabah biz de eylülü attık arabasına baya bi yürüdük hava çokkkk güzellll
amaa çok hamlamışımm heryerim ağrıyoooo :enbuyukkk:
geberiom bacılar.antibiyotiğe baslattı doktor.onun haricinde bişi vermeiolar emziriorum die.cemrede bronşiolati baslangıcı cıktı.ptesi randevusu var.bakalım ne diyicii?cok hastayım ömrümde bööle grip gecirmedim sanırım.girmeyi cok istedim gözüm hep pc deydi ama kalkmaya mecalim yoktu.cemrede acaip balgam var atamıo kuzum.hırıl hırıl ötüo.nese ben kaçar.iboşun cayını sormaya geldiydim.şimdik onu yaptım.içicim.bakem nası olcek?
ya evde dura dura böle oluoz işe başladığımda bende hamlıodum dönüşte otobüsle geliom 15dk yürüom inince nasıl ayaklarım ağrıodu şimdi alıştım
şimdi aldı dedesi ilk kez başbaşa geziolar bende evi çektireyim fırsat bu fırsat ...
görüşürüz canm
Cemrenin halayinda bende varimm :teytey: :teytey: :teytey: buda iklim icin :teytey: :teytey: :teytey: buda arda icin:teytey: :teytey: :teytey:
yaaaaaaaaaaaaaa benim kızın halayı bende isterim ama
he canım anlatın güzel yapıp koycam kızın yemeğini yakmadan bi bakım öptüm yağmurun halayınıda çekin ay yazıktır kızıma
takvimde yanlışlık yok yavruss yerimseniben kafan karışmış olabilir..arada olur böylee :içelim:[/QUO
evet yaa,arada şalter düşüyo kaldırmak gerk.nerden takıldıysa aklıma.
kafamçokkarıştı çok karışık yoğunluktan beyin de durdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?