teyzeleri hacerde oturuyoo artıkk ama cok uzun sureli değillhihoyyythihoyyythihoyyyt
teyzeleri hacerde oturuyoo artıkk ama cok uzun sureli değillhihoyyythihoyyythihoyyyt
aferin hacereela sağa sola devrilip duruyo bakalım ne zaman oturacak bizimki..:sm_confused:
hacere koccaman bir aferinnn...apoda yana yatıo hemen ne zaman oturcek acep yaaananiknanik
selam kızlar nasılsınız vaktim yok birşey soracağım benim oğlum ne kadar aç bırakırsan bırak biberonla mamasının ancak 30 ml sini içiyor eskiden 2-3 saat aç kaldımı 120 yada en azından 90 mlsini içerdi kalan mamayı kaşıkla döke saça zor yiyoruz bu neden olabilir bir çözüm önerisi olan varmı şimdiden teşekkürler öpüldünüzkaydirigubbakcemile5
evet leylacım benimkide öyle oyun yapıyor eşek sıpası kaşıkla ek gıda vermeye başladığımdan beri biberondan nefret ediyor geri kalanının içine bisküvi ezip vermeye çalışıyorum onunda yarısını yer yiyor yüzüme tükürüyor yada kaşığa vuruyor bugün iki defa üst baş değiştirdim benimde üstümü berbat ediyor yemesi lazım benide az emiyor doktor bu ay ek olarak özel mamada verdi içine ilave ediyorum ama içmiyorki sıpam öylede mutluki mama vermede naparsan yap vallahi yaşlandım ben yacanım işthları azaldı yaa hacerde emmiyoo sinir ediyoo bende sagıp biskuvı felan ezip zorla yediriyom dün sütümü sagdım meyveli 8 tahıllı mamayla karıstırdım verıyom mıy mıy yemıyo dökecetım dur bide biraz sıvı yapıp biberona koyuyum bakalım dedim koydum verdim içmiyo oyun yapıyoo aldı elımden aman al oynada oyalan dıye verdim mutfakta yemek yapıyodum arkamı döndüm biarz gecti biberonu attı yere yerden ldım bi baktım ki kendisi hepsini içmişş ayy bi sasırdım kii biz biberon kullanmıyoz ya kendi kendine içmeyi bilmiyoo cadı içmiş bitirmiş içi bitincede atmış yeredelikafaduldendelikafadulden
Ben geldimm halasi haceri parka goturmek istedi bende gittim gezdirdik salladik kaydiraga bile bindi bu kiz disari cikinca bana hic tepki vermiyo ya daha dogrudu hic biseye tepki vermi o kadar kizim diye sesleniyom hic bakmiyoo salliyorum en ufak bi yuzunde heycan nese yada korku yok yuz ifadesi hic degismiyookucagima linca hep cirpinir sevinir kucagima aliyomm yine tepki yok niye boyle uyuz oluyoo anlamiyom disari farkli geliyoo ve incelemekten olsa gerek ama halami ogrenmedi disariyi hergun cikqariyorum zaten
Dbestt sanada kolay gelsiñ seni doyurmak mesele haa masllahh gotuur
canım işthları azaldı yaa hacerde emmiyoo sinir ediyoo bende sagıp biskuvı felan ezip zorla yediriyom dün sütümü sagdım meyveli 8 tahıllı mamayla karıstırdım verıyom mıy mıy yemıyo dökecetım dur bide biraz sıvı yapıp biberona koyuyum bakalım dedim koydum verdim içmiyo oyun yapıyoo aldı elımden aman al oynada oyalan dıye verdim mutfakta yemek yapıyodum arkamı döndüm biarz gecti biberonu attı yere yerden ldım bi baktım ki kendisi hepsini içmişş ayy bi sasırdım kii biz biberon kullanmıyoz ya kendi kendine içmeyi bilmiyoo cadı içmiş bitirmiş içi bitincede atmış yeredelikafaduldendelikafadulden
ben geldimm delikafadulden ama yorgunluktaann öleyoom kafamçokkarıştı
canım işthları azaldı yaa hacerde emmiyoo sinir ediyoo bende sagıp biskuvı felan ezip zorla yediriyom dün sütümü sagdım meyveli 8 tahıllı mamayla karıstırdım verıyom mıy mıy yemıyo dökecetım dur bide biraz sıvı yapıp biberona koyuyum bakalım dedim koydum verdim içmiyo oyun yapıyoo aldı elımden aman al oynada oyalan dıye verdim mutfakta yemek yapıyodum arkamı döndüm biarz gecti biberonu attı yere yerden ldım bi baktım ki kendisi hepsini içmişş ayy bi sasırdım kii biz biberon kullanmıyoz ya kendi kendine içmeyi bilmiyoo cadı içmiş bitirmiş içi bitincede atmış yeredelikafaduldendelikafadulden
amann leylacım çok dikkat et eline verdin ama ya genzine kaçsaydı görmeseydin Allah korusunn :Saruboceq: içmemişte olabilirdii...felaket habercisi gibi olmak istemem ama doğruu değill :çok üzgünüm:
çok bilmiş karuuuu kaydirigubbakcemile3 heralde yanındadır.. biberonu eline verip yalnız bırakmaz bence
hoşgeldinnn a.s.
ne yaptın çok mu gezdinnn :dilcikar: :dilcikar:
biz de sabah yürüyüşe çıkmıştık bacaklarım tutulmuş ağrıyooo :çok üzgünüm:
yürüteç aldıkkkkkk :lepi: :teytey: :teytey: :teytey:
biraz olaylı oldu ama güzel olduuuu :sm_cool:
eylül çok sevdiiii :sm_cool:
yok ya ne gezmesiii yazlıkları çıkardım kışlıkları kaldırdım ama çok yorucuu olduu yaa kafamçokkarıştı
heee bilirimmm
o işi geçen gün yaptım bennn
gülüü gülüü kullansınn lülüüü :lepi:
nasıll gitmeye başladı mı delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?