2008 Ekim Anneleri

teyzeleri hacerde oturuyoo artıkk ama cok uzun sureli değillhihoyyythihoyyythihoyyyt

Eklentiler

• $DSC00020.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 28
  • $DSC00010.webp
    50,8 KB · Görüntüleme: 33
Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
leyla21
halilooo ile başbaşa kaldımmm

selam kızlar nasılsınız vaktim yok birşey soracağım benim oğlum ne kadar aç bırakırsan bırak biberonla mamasının ancak 30 ml sini içiyor eskiden 2-3 saat aç kaldımı 120 yada en azından 90 mlsini içerdi kalan mamayı kaşıkla döke saça zor yiyoruz bu neden olabilir bir çözüm önerisi olan varmı şimdiden teşekkürler öpüldünüzkaydirigubbakcemile5

aferin hacere ela sağa sola devrilip duruyo bakalım ne zaman oturacak bizimki..:sm_confused:

hacere koccaman bir aferinnn...apoda yana yatıo hemen ne zaman oturcek acep yaaananiknanik

sagolu teyzeleri aslında hacer arkasına bişey koysan bile oturamıyodu dün bi koydum oturdu ayy cok saşırdımm bende bugun koyuyorum biraz durup düşüyoo daha tam oturabilmesi için zaman var herhalde

canım işthları azaldı yaa hacerde emmiyoo sinir ediyoo bende sagıp biskuvı felan ezip zorla yediriyom dün sütümü sagdım meyveli 8 tahıllı mamayla karıstırdım verıyom mıy mıy yemıyo dökecetım dur bide biraz sıvı yapıp biberona koyuyum bakalım dedim koydum verdim içmiyo oyun yapıyoo aldı elımden aman al oynada oyalan dıye verdim mutfakta yemek yapıyodum arkamı döndüm biarz gecti biberonu attı yere yerden ldım bi baktım ki kendisi hepsini içmişş ayy bi sasırdım kii biz biberon kullanmıyoz ya kendi kendine içmeyi bilmiyoo cadı içmiş bitirmiş içi bitincede atmış yeredelikafaduldendelikafadulden

evet leylacım benimkide öyle oyun yapıyor eşek sıpası kaşıkla ek gıda vermeye başladığımdan beri biberondan nefret ediyor geri kalanının içine bisküvi ezip vermeye çalışıyorum onunda yarısını yer yiyor yüzüme tükürüyor yada kaşığa vuruyor bugün iki defa üst baş değiştirdim benimde üstümü berbat ediyor yemesi lazım benide az emiyor doktor bu ay ek olarak özel mamada verdi içine ilave ediyorum ama içmiyorki sıpam öylede mutluki mama vermede naparsan yap vallahi yaşlandım ben ya

annesi daha hiçbişey bilmiyorlarr öğrenecek çok şey varrrr hihoyyyt

Dbestt sanada kolay gelsiñ seni doyurmak mesele haa masllahh gotuur

heee vallaha öyleeee açımm ben aççççç cokacimcoook

nispet mi yapıyon leynnn :dilcikar: biz biberon da almıyozzz hatta anne ısrar edince deli gibi ağlıyozzzz delikafadulden

hacerin resimleri çok güzel leylacımmmm
eylül de 10 gündür böyle oturuyor ve ben 2 haftaya kalmaz oturur diyordum ama yokk :sm_confused: hala tam anlamıyla oturuyo diyemem bi süre sonra devriliyo kaydirigubbakcemile3 :asigim:

herkessssssssssss nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee delikafadulden

amann leylacım çok dikkat et eline verdin ama ya genzine kaçsaydı görmeseydin Allah korusunn :Saruboceq: içmemişte olabilirdii...felaket habercisi gibi olmak istemem ama doğruu değill :çok üzgünüm:

amann leylacım çok dikkat et eline verdin ama ya genzine kaçsaydı görmeseydin Allah korusunn :Saruboceq: içmemişte olabilirdii...felaket habercisi gibi olmak istemem ama doğruu değill :çok üzgünüm:

çok bilmiş karuuuu kaydirigubbakcemile3 heralde yanındadır.. biberonu eline verip yalnız bırakmaz bence

yürüteç aldıkkkkkk :lepi: :teytey: :teytey: :teytey:

biraz olaylı oldu ama güzel olduuuu :sm_cool:

eylül çok sevdiiii :sm_cool:

hoşgeldinnn a.s.

ne yaptın çok mu gezdinnn :dilcikar: :dilcikar:

biz de sabah yürüyüşe çıkmıştık bacaklarım tutulmuş ağrıyooo :çok üzgünüm:

yok ya ne gezmesiii yazlıkları çıkardım kışlıkları kaldırdım ama çok yorucuu olduu yaa kafamçokkarıştı

gülüü gülüü kullansınn lülüüü :lepi:
nasıll gitmeye başladı mı delikafadulden

bir adım anca gitmiştir o da yanlışlıkla oluyo sanırım kaydirigubbakcemile3
daha bilmiyo adım atmayı kazık gibi dimdik dikiliyo içinde kaydirigubbakcemile3
ama ön panelinde acaip sesler müzikler çıkaran bi zımbırtısı var ona bayıldııı :dance:

araba gibi yapmışlar kontağı var çevirince aynı araba nasıl çalışıyo öyle ses çıkarıyo, kornası var, fren yapıyo, direksiyonu var üzerinde kırmızı ışıklar yanıyo ayyy sesleri çok güzel çok ilgisini çektiiii

erkek çocukları olan aileler alıyomuş ama ben kızıma aldımmm kaydirigubbakcemile3 bu oyuncak cinsiyeti konusunu hiç aklım almaz zaten kaydirigubbakcemile3 erkekler arabaylan oynucak kızlar bebeklen mi kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…