2008 Ekim Anneleri

2-3 gün içinde keşfedip evi talan edecekk delikafadulden

bugünn aksilik gibi eşimde geç gelcekk kafamçokkarıştı bende çok yorulduum o da çok yorgun gelcekk bugünn offff

hem nie olaylıı olduu onu sormayıı unutmuşumm kaydirigubbakcemile3

anlatayımmmm

eşim arabasını arkadaşına vermiş, benim arabayı almış sabah klava:
ben de bugün illa alıcam yürüteç çatlarım yoksaa kaydirigubbakcemile3 aklıma koydum mu hemen olmalıııı

neyse mağaza bize yakın yürüyerek gittim chicconun yürütecini aldım (chicco dj-liberty), ama araba yokkk, ben elimde taşırım sanıyodum ama ev okadar da yakın değil ama taksi mesafesiyle çok yakın..
neyse kasiyer kişisi taksi çağırdı eve geldim kurmaya başladım ama o da ne, sadece önde 2 tane 360 derece dönen tekerleği var, arkada da sabit 2 tane tekerlek var.. acaip zor gidicek yani çocuğun onu ittirmesi imkansızzz.. kurmayı bıraktım hemen paketine koydum, denemedik bile.. eşimi aradım olayı anlattım akşam değiştirirz dedi..

akşam gittim kraftınki ile değiştirdimmm

bu çok güzelll :teytey:
6 tane 360 derece dönen tekerleği var, daha küçük ve daha hafiffff
üstelik önündeki panel acaip ilgisini çekti araba ile ilgili tüm sesler ve ek olarak farklı müzikler var :lepi: (chicconun paneli de çok güzel hakkını yemiyeyim)

Son düzenleme:

tipikk yay iştee :lepi: bende aklıma koyduğumuu hemen yapmam lazımm hiiç bekleyemem delikafadulden

selam kızlar ben geldim

güle güle kullanın canım.. valla benimde alasım geldi ama karar veremiyorum..:uhm:

kraft oto yürüteçmiş baktım çok güzell delikafadulden dat dat dütt düütt çekilin lülü gelioo kaydirigubbakcemile3 arkasına yazı da yazmak lazım delikafadulden artık seç bunlardan birinii kaydirigubbakcemile3

-gaz fren şanzuman, manikürsüz halim duman

-sen batan güneş, ben yollarda kremşanti

-miras değil sevgilim hediye etti güzelim

-bir sana hastayım, diyete girdim yastayım

-kulağıma takarım küpe, geçemez beni hiç bir züppe

-torpidonda aseton yoksa güzelim, mühim değil ben
mazotla da silerim

-nazar etme ne olur evlen senin de olur

-Rujum biter yollar bitmez...

-makyaj çantam yanımda, içindekileri dizerim..sakın
beni geçmeyin hepinizi çizerim ...

-bir makyaj yapmaya doyamadım, bir de sana ...
-saçlarımı savururum, güneş gibi kavururum..beni
sollarsan eğer, arabanı uçururum..

anaaaa nerden buldun bu kadar lafı lenn..:1shok::roflol:

evet :lepi: acaip gezenti olurlar kapının arkasında bavulları da her daim hazırdırr delikafadulden

hadi yaa. bende tam aksine evi çok severim evde hiç sıkılmam yapacak bir şey mutlaka bulurum.. bu demek oluyor ki alışkanlıklar değişecek.. ela nerde ben orada..

selam kızlar ben geldim

güle güle kullanın canım.. valla benimde alasım geldi ama karar veremiyorum..:uhm:

teşekkürler canım alacaksan kraftınkini tavsiye ederim biz çok beğendikk

puhahaha çok yaratıcısınnnn :roflol: :roflol: :roflol:

hadi yaa. bende tam aksine evi çok severim evde hiç sıkılmam yapacak bir şey mutlaka bulurum.. bu demek oluyor ki alışkanlıklar değişecek.. ela nerde ben orada..

oooff çok severim gezmeyi çookk :sm_cool: çocuklar olmasaa takarım sırtama çantamıı gezerim bee delikafadulden ama şimdi bende evi seviorum ama şimdiliikk :jeyyar:

bende oğlumu doyurup yatırayım bugün sabah geç uyandıı haliyle daha geç uyuyor belki gelirim delikafadulden belki gelememm :a015:

len bende bunuu yazdırayım arabanın arkasınaa kaydirigubbakcemile3 kulağıma takarım küpe, geçemez beni hiç bir züppe :lepi: koçişte benii fursuun küpe müpee noluyozz diee lülülülülülü

tv de testere 3 var.:1shok:. eşim onu izliyor. ayyyyy hiç sevmem korku filmini... hele de testereyi..kötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…