yürüteç aldıkkkkkk :lepi: :teytey: :teytey: :teytey:
biraz olaylı oldu ama güzel olduuuu :sm_cool:
eylül çok sevdiiii :sm_cool:
bir adım anca gitmiştir o da yanlışlıkla oluyo sanırım kaydirigubbakcemile3
daha bilmiyo adım atmayı kazık gibi dimdik dikiliyo içinde kaydirigubbakcemile3
ama ön panelinde acaip sesler müzikler çıkaran bi zımbırtısı var ona bayıldııı :dance:
araba gibi yapmışlar kontağı var çevirince aynı araba nasıl çalışıyo öyle ses çıkarıyo, kornası var, fren yapıyo, direksiyonu var üzerinde kırmızı ışıklar yanıyo ayyy sesleri çok güzel çok ilgisini çektiiii
erkek çocukları olan aileler alıyomuş ama ben kızıma aldımmm kaydirigubbakcemile3 bu oyuncak cinsiyeti konusunu hiç aklım almaz zaten kaydirigubbakcemile3 erkekler arabaylan oynucak kızlar bebeklen mi kafamçokkarıştı
hem nie olaylıı olduu onu sormayıı unutmuşumm kaydirigubbakcemile3
anlatayımmmm
eşim arabasını arkadaşına vermiş, benim arabayı almış sabahklava:
ben de bugün illa alıcam yürüteç çatlarım yoksaa kaydirigubbakcemile3 aklıma koydum mu hemen olmalıııı
neyse mağaza bize yakın yürüyerek gittim chicconun yürütecini aldım (chicco dj-liberty), ama araba yokkk, ben elimde taşırım sanıyodum ama ev okadar da yakın değil ama taksi mesafesiyle çok yakın..
neyse kasiyer kişisi taksi çağırdı eve geldim kurmaya başladım ama o da ne, sadece önde 2 tane 360 derece dönen tekerleği var, arkada da sabit 2 tane tekerlek var.. acaip zor gidicek yani çocuğun onu ittirmesi imkansızzz.. kurmayı bıraktım hemen paketine koydum, denemedik bile.. eşimi aradım olayı anlattım akşam değiştirirz dedi..
akşam gittim kraftınki ile değiştirdimmm
bu çok güzelll :teytey:
6 tane 360 derece dönen tekerleği var, daha küçük ve daha hafiffff
üstelik önündeki panel acaip ilgisini çekti araba ile ilgili tüm sesler ve ek olarak farklı müzikler var :lepi:
anlatayımmmm
eşim arabasını arkadaşına vermiş, benim arabayı almış sabahklava:
ben de bugün illa alıcam yürüteç çatlarım yoksaa kaydirigubbakcemile3 aklıma koydum mu hemen olmalıııı
neyse mağaza bize yakın yürüyerek gittim chicconun yürütecini aldım (chicco dj-liberty), ama araba yokkk, ben elimde taşırım sanıyodum ama ev okadar da yakın değil ama taksi mesafesiyle çok yakın..
neyse kasiyer kişisi taksi çağırdı eve geldim kurmaya başladım ama o da ne, sadece önde 2 tane 360 derece dönen tekerleği var, arkada da sabit 2 tane tekerlek var.. acaip zor gidicek yani çocuğun onu ittirmesi imkansızzz.. kurmayı bıraktım hemen paketine koydum, denemedik bile.. eşimi aradım olayı anlattım akşam değiştirirz dedi..
akşam gittim kraftınki ile değiştirdimmm
bu çok güzelll :teytey:
6 tane 360 derece dönen tekerleği var, daha küçük ve daha hafiffff
üstelik önündeki panel acaip ilgisini çekti araba ile ilgili tüm sesler ve ek olarak farklı müzikler var :lepi: (chicconun paneli de çok güzel hakkını yemiyeyim)
selam kızlar ben geldim
güle güle kullanın canım.. valla benimde alasım geldi ama karar veremiyorum..:uhm:
kraft oto yürüteçmiş baktım çok güzell delikafadulden dat dat dütt düütt çekilin lülü gelioo kaydirigubbakcemile3 arkasına yazı da yazmak lazım delikafadulden artık seç bunlardan birinii kaydirigubbakcemile3
-gaz fren şanzuman, manikürsüz halim duman
-sen batan güneş, ben yollarda kremşanti
-miras değil sevgilim hediye etti güzelim
-bir sana hastayım, diyete girdim yastayım
-kulağıma takarım küpe, geçemez beni hiç bir züppe
-torpidonda aseton yoksa güzelim, mühim değil ben
mazotla da silerim
-nazar etme ne olur evlen senin de olur
-Rujum biter yollar bitmez...
-makyaj çantam yanımda, içindekileri dizerim..sakın
beni geçmeyin hepinizi çizerim ...
-bir makyaj yapmaya doyamadım, bir de sana ...
-saçlarımı savururum, güneş gibi kavururum..beni
sollarsan eğer, arabanı uçururum..
anaaaa nerden buldun bu kadar lafı lenn..:1shok::roflol:
evet :lepi: acaip gezenti olurlar kapının arkasında bavulları da her daim hazırdırr delikafadulden
selam kızlar ben geldim
güle güle kullanın canım.. valla benimde alasım geldi ama karar veremiyorum..:uhm:
kraft oto yürüteçmiş baktım çok güzell delikafadulden dat dat dütt düütt çekilin lülü gelioo kaydirigubbakcemile3 arkasına yazı da yazmak lazım delikafadulden artık seç bunlardan birinii kaydirigubbakcemile3
-gaz fren şanzuman, manikürsüz halim duman
-sen batan güneş, ben yollarda kremşanti
-miras değil sevgilim hediye etti güzelim
-bir sana hastayım, diyete girdim yastayım
-kulağıma takarım küpe, geçemez beni hiç bir züppe
-torpidonda aseton yoksa güzelim, mühim değil ben
mazotla da silerim
-nazar etme ne olur evlen senin de olur
-Rujum biter yollar bitmez...
-makyaj çantam yanımda, içindekileri dizerim..sakın
beni geçmeyin hepinizi çizerim ...
-bir makyaj yapmaya doyamadım, bir de sana ...
-saçlarımı savururum, güneş gibi kavururum..beni
sollarsan eğer, arabanı uçururum..
hadi yaa. bende tam aksine evi çok severim evde hiç sıkılmam yapacak bir şey mutlaka bulurum.. bu demek oluyor ki alışkanlıklar değişecek.. ela nerde ben orada..
bende oğlumu doyurup yatırayım bugün sabah geç uyandıı haliyle daha geç uyuyorbelki gelirim delikafadulden belki gelememm :a015:
uyutta gel şeker.. :teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?