2008 Ekim Anneleri

ben okudum o yazıyı ve de almaktan vazgeçtim.. siz ne diyorsunuz yazılanlara..:bbo:

ben en çok güvenlik açısından sorun olabileceğini düşünüyorum ev kazaları kii bu çok önemli..birde yürüteç ayarlanarak parmaklarının ucuna basması önlenmeli ağırlık kalçalar ve parmak uçlarında olmamalıı...çocuk bacağını bükebilmeli yürütecin içinde istediğinde kalkabilmelii....birde içinde çok fazla bırakılmamalıı...aslında anneye rahatlık gibi görünsede öyle değil tamerin yürüteçte olması beni daha çok oyalıyor çünkü oda oda peşindeyim....yanii bunlar yapılırsa zararı olacağını düşünmüyorum...çocuklar ayaklarını keşfediyorlar onunla gezip etraflarını tanıyorlar kendilerine güvenleri gelişiyor bencee a.s

evet merancım ben de böyle düşünüyorum
yükseklik ayarı çok önemli.. parmak ucuna basarsa tabi ki öyle alışır..

ibolyaaaaaaaa
yusufun odasını da ayırmışsınnnn
kocana da çok aşıkmışsınnn ammannnn sabahlar olmasınnnn :jeyyar: :jeyyar:

evet merancım ben de böyle düşünüyorum
yükseklik ayarı çok önemli.. parmak ucuna basarsa tabi ki öyle alışır..

ulee tamer yürütecini nasıl kırdı işte ayakları yere iyice basıncaa içindee zıplama fırsatı bulup kırdııı kaydirigubbakcemile3

Kizlarr az once geldim yazamadan ciktim hacer delirdi yaa hic boyle yapmazdi nasil agliyyoo varya hala uyutamadim

ben b unu gülmekten okuyamadım.iyi de oldu biraz karın kaslarım çalıştı.:roflol::roflol::roflol::roflol:

nurçee nen saatin 12 yi geçmesini mi bekliorsun yazmak için kaydirigubbakcemile3 tarih değişcek mii bakcenn demii :jeyyar:

ulee tamer yürütecini nasıl kırdı işte ayakları yere iyice basıncaa içindee zıplama fırsatı bulup kırdııı kaydirigubbakcemile3

varsın kırsın ondan değerli mi dicem de eylül kıramaz heralde yaa tamer gibi değil kaydirigubbakcemile3
ben de ayakları iyice yere basacak şekilde ayarladım hatta dizleri hafif bükük duruyo sonra kendisi dimdik dikiliyo içinde :lepi:

Kizlarr az once geldim yazamadan ciktim hacer delirdi yaa hic boyle yapmazdi nasil agliyyoo varya hala uyutamadim

aaaa neden öyle oldu acabaaa :çok üzgünüm:
bugün parka gittiniz de mi kulağı falan mı üşüdü aceba??? ateşi var mı CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…