nurçee nen saatin 12 yi geçmesini mi bekliorsun yazmak için kaydirigubbakcemile3 tarih değişcek mii bakcenn demii :jeyyar:
hoşgeldin lenn delikafadulden beklemiordumm senii :jeyyar: anlat bakiimm themiss napıooo kaydirigubbakcemile
hoşgeldin yafrimmmm Şeniz Şeniz kaydirigubbakcemile3
Kizlarr az once geldim yazamadan ciktim hacer delirdi yaa hic boyle yapmazdi nasil agliyyoo varya hala uyutamadim
anaaaaam sorma valllaaa gezmeden bi halt anlamadım, bu sıpa uyumadı uyumadı sonra bi uyudu saat 4e geliyodu nerdeyse, kızı aradım len beyefendi uyuyo millet geldi mi ben hazırlandı m öyle garip garip uyanmasını bekliyom diye, gelmiş herkeşler, neyse uyandı hemen giydirdim çıktım, vardık hatunun evine, abbavvv bi pasta yapmış canım kaldı yaaaa, manyak güzel biişidi, bööle kakaolu, üstüne de kakao serpmiş kuru bi şekilde, onun üstünede sim serpmiş, cokacimcoookayol bu ne simi bööle dedim, gıda simi dedi, kadının kavanozlarında boncuklar bileme var, pasta süslüyomuş onlarla, hiç görmediydim he ne alengirli karı yav kaydirigubbakcemile3 soora profiterol yapmış, sooora poaça, sooora makarna salatası, sooora su böreği, abavvv hepsini yidim cokacimcoook:roflol: yanlız şöle bi sorun vardı, benmi onları yidim yosa onlar mı beni yidi anlamadım bu sıpayla uğraşmaktan, çocuk durmuyo sürekli mız mız mız, anam ecenaz da bi güzelleşmiş bi güzelleşmiş, ay kaşığı ağzına tutunca açıveriyo ağzını, benimki kaşığı görünce debeleniyo yaa dertlerim depreşti görünce, amanin kalabalıktı, arkadaşlar tutuverdi eymen beyefendiyi de öylelikle yidim tabağımdakileri, yanlız o pastada aklım kaldı alıcim tarifini :jeyyar: soora saat 6 olmuş anamm dedim ben kaçiiim akşam olcak, bi baktım hava bulutlanmış kara kara bulutlar doluşmuş, bi de gök gürlemeye başladı, ödüm koptu yağmurda kalcaz die, hamile bi arkadaş vardı 2 dene de çocuğu var, biri de 1,5y aşında, kazara hamile kalmış garibim, onlan düştük yola otobüs dolu geldi bizi almadı, rüzgar da esiyo mu, hemen minibüse bindik artıkın, garaja kadar gittik ordan bi daha bindik eve geldik, halbisem yayan yarımsaat sürüyo, otobüse binebilseydik 5 dakkada gelcektik, şansımıza tüpürüm hemi hava bzdu hemi otobüs almadı, eve yaklaşırken yağmur ciddi ciddi yağmaya başladı, allahtan evle durağın arası çok yakın hemence girdim eve, beyfendi de kanguruda uyuyodu, eve gelir gelmez uyandı
öpme len gocama bişiy galmiiii :roflol:
oooohh afiyet olsuun yavruss :içelim: pek maceralı geçmiş nenn delikafadulden bu bebek arabaları için yağmurluk rüzgarlık varya ondan yok mu senin dicektimm kanguruyla gitmişsin kaydirigubbakcemile3
pastaa manyağıı oldun haa sendee kaydirigubbakcemile3 muzlu rulo pasta neyine yetmioo olmm :roflol:
ule akıllı karııı ,tam da ona bakıyodum ,bu kadar olur yanee:roflol::roflol:
yaaaa yayan gitcektim, şindi orda bööle dubleks evler var, o evlerden yukarı çıkmam lazım, o da acayip yokuş, geçen gün themisin evinin berisinde bi sitede arkadaşım oturuyo onun yanına yayan gittiydim, o yokuştan çıkana kadar dötüm terledi kaydirigubbakcemile3 ellerimin ayaklarımın bağı çözüldü, o yüzden yimedi benim küçük ibolya, otobüslen gittim, yayan yarı m saat sürüyo karının evi yakın bize, len olm o pastada canım kaldı bak vallaa ben onun tarifini almassam ahan ibolya olmiiim, yaş pastalar halt etmiş len yanında, bi de görsel olarak müthişti yani, hayal etsene bööle kakaonun üzerinde gri renkli simler ışıldıyo, karşıdan bakınca zaten tepsiye saldırasım geldi de ayıp olcek diye ses çıkartamadım :roflol:
hey yavrum beeeee
ben de herüfü bekliyom :jeyyar:lülülülülülü
lenn delüü kilolarr nolcekk kilolarr bırak pastayıı böreğii kaydirigubbakcemile3
yok bırakamam, o tarifi bi kerecik deniyim sonra bırakcam söz :jeyyar::roflol:
ben o işi gördüm :roflol::roflol::roflol:
yok artıkkkk kaydirigubbakcemile3
amann leylacım çok dikkat et eline verdin ama ya genzine kaçsaydı görmeseydin Allah korusunn :Saruboceq: içmemişte olabilirdii...felaket habercisi gibi olmak istemem ama doğruu değill :çok üzgünüm:
teşekkürler canım alacaksan kraftınkini tavsiye ederim biz çok beğendikk
puhahaha çok yaratıcısınnnn :roflol: :roflol: :roflol:
aa nesi var aceba kuzunun yaa :çok üzgünüm:
aaaa neden öyle oldu acabaaa :çok üzgünüm:
bugün parka gittiniz de mi kulağı falan mı üşüdü aceba??? ateşi var mı CADIARZU
söz verdin haa bi kere yapceen kaydirigubbakcemile3
benimm hiç yok pasta merakım yaww kaydirigubbakcemile3 tiramisu çok severim birde incirli cevizli tarçınlı kek :lepi: yapmasıda kolay olduğu için işimede gelio...
su böreğini mantıyıı yaparıım ee kayseriliyim ne de olsa eşimm çok sevioo sırnaşık şey
yok artıkkkk kaydirigubbakcemile3
yaaaa yayan gitcektim, şindi orda bööle dubleks evler var, o evlerden yukarı çıkmam lazım, o da acayip yokuş, geçen gün themisin evinin berisinde bi sitede arkadaşım oturuyo onun yanına yayan gittiydim, o yokuştan çıkana kadar dötüm terledi kaydirigubbakcemile3 ellerimin ayaklarımın bağı çözüldü, o yüzden yimedi benim küçük ibolya, otobüslen gittim, yayan yarı m saat sürüyo karının evi yakın bize, len olm o pastada canım kaldı bak vallaa ben onun tarifini almassam ahan ibolya olmiiim, yaş pastalar halt etmiş len yanında, bi de görsel olarak müthişti yani, hayal etsene bööle kakaonun üzerinde gri renkli simler ışıldıyo, karşıdan bakınca zaten tepsiye saldırasım geldi de ayıp olcek diye ses çıkartamadım :roflol:
var var, bu herife bi haller oldu anam yav :roflol:
var var, bu herife bi haller oldu anam yav :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?