2008 Ekim Anneleri

ayy geçmiş olsun yavrum yaaaa :çok üzgünüm: he valla ben kıyarım, hele bi yapiim bak nasıl kıycimmm :jeyyar:

şimdi tarihi değişmez boşuna beklemee naniknanik o muhtemelen amerikan sitesi aramızda 7 saat fark var o yüzden muhtemelen o saat dilimi içinde atacak yarın sabah değişmiş olur

leylacım arada bii gelio iştee bu yavrularaa :çok üzgünüm: sebepsiz yere ağlıorlarr kafamçokkarıştı

ne olduu len kısa ve öz anlat bakiim napıoo bu adamm delikafadulden hödüklüğü geçtii galibaa delikafadulden darısıı diğer hödüklerimize :lepi:

geçenlerde konuştuk biraz anam, icük ağladım ben, sooora anlaştık, ilk tanıştığımız zamanlardaki gibi oluciz diye, inşallah bööle devam eder

şimdi tarihi değişmez boşuna beklemee naniknanik o muhtemelen amerikan sitesi aramızda 7 saat fark var o yüzden muhtemelen o saat dilimi içinde atacak yarın sabah değişmiş olur

şimdi bide 7 saat mi bekleyeceğim ama olsunnnn zaten benim oğlum da 10:45 de doğmuştu daha vakti var.:dance:

inşallah 1 kere yapıcim :jeyyar:kaydirigubbakcemile3

Merak ettim sunu tarifini alinca yazda bende yapiiyim bizim evin altinda pastavizyon diye dukkan var pastaya dair hersey satiliyoo ben orda hep inci cikolatlardan lirim pembe rengini pastaya supere goruntu veriyo bu gida simi kesin vardi sorayim bi yarin

hee aliim anam, bizim burda da pastamal diye bi yer var müsait ib ara gidip deşiim orayı kaydirigubbakcemile3

hah aynen oyle olduu ben aslinda bi gorunce islak mendilin paketini tamam illa alacak gozunu ayirmiyo gordu bikere uzandi aldi linca kiyameti kopardi veriyomm susuyo agzina aliyyoo oda temiz degil almasin diye elini tutyom sonra sii yarim saat agladi sayilirr isin boyutu degisti bi yeri agriyo sancisi var demeye basladik ama sinirlendi galiba

leylaa şu avatarındaki fotoğrafını koysanaa :jeyyar:

tahmini amerika dedim 7 saat..daha farklı bir yerde de olabilir

meran zati uykularım kaçıyor bu 23 nisan göserileri yüzünden , kıyafetler elime bi gelse de rahatlasam. bide şimdi takvime taktım.
rüyalarımda karıştı valla.uykuda mıyım ,gerçekte miyim anlamıyorum bazen.
hatta geçen gün öğrencimle annesi bana pasta yapmışlar (ibolya duyy)okulda buzdolabına koydum.unutmuşum tabi eve getirmeyi.unuttuğumu gece rüyamda hatırladım.
benneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…