ohhh valla millet geziyo , biz evde su çiçeği geçiriyoz.
benim de bir velim oğlunun doğum gününde getirmişti öyle allı pullu bir pasta , hani yemde yanınd ayat.bozmya kıyamazsın.ama ibolyam kıyar.
meran bu arada takvimede bakıyom.sende bi göz atıver.ben belkim yanlış görürüm.
ohhh valla millet geziyo , biz evde su çiçeği geçiriyoz.
benim de bir velim oğlunun doğum gününde getirmişti öyle allı pullu bir pasta , hani yemde yanınd ayat.bozmya kıyamazsın.ama ibolyam kıyar.
meran bu arada takvimede bakıyom.sende bi göz atıver.ben belkim yanlış görürüm.
ben anladım galiba, bunu benim oğlum da yapıyo.ıslak mendil poşetini çok seviyoruz bende hisettirmeden alayım diyom ama nerde kıyamet kopuyo sanki,bide kızdığındaki ağlaması başka.eline versemde durup durup gene ağlıyo, hırsını alamıyo çocuk .geçende d eyine elinde bi oyuncak vardı biraz büyük ağıza almaya çalışıyo, epey bi uğraştı ağzına alamayınca gene bastı figanı.sonra durup durup gene ağlıyo.unutmuyoruz da yanigamyoncuiremsu
ne olduu len kısa ve öz anlat bakiim napıoo bu adamm delikafadulden hödüklüğü geçtii galibaa delikafadulden darısıı diğer hödüklerimize :lepi:
şimdi tarihi değişmez boşuna beklemee naniknanik o muhtemelen amerikan sitesi aramızda 7 saat fark var o yüzden muhtemelen o saat dilimi içinde atacak yarın sabah değişmiş olur
inşallah 1 kere yapıcim :jeyyar:kaydirigubbakcemile3
sen de hiç şikayetçi değilsin durumdan :jeyyar: dünden hazırmışsın kaydirigubbakcemile3
demek sizin sorununuz buymuş iboşummmm Şeniz
geçenlerde konuştuk biraz anam, icük ağladım ben, sooora anlaştık, ilk tanıştığımız zamanlardaki gibi oluciz diye, inşallah bööle devam eder
geçenlerde konuştuk biraz anam, icük ağladım ben, sooora anlaştık, ilk tanıştığımız zamanlardaki gibi oluciz diye, inşallah bööle devam eder
aman yok bu kadar da çok olmasın yav :roflol:
şimdi bide 7 saat mi bekleyeceğim ama olsunnnn zaten benim oğlum da 10:45 de doğmuştu daha vakti var.:dance:
Merak ettim sunu tarifini alinca yazda bende yapiiyim bizim evin altinda pastavizyon diye dukkan var pastaya dair hersey satiliyoo ben orda hep inci cikolatlardan lirim pembe rengini pastaya supere goruntu veriyo bu gida simi kesin vardi sorayim bi yarin
abowwww kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 :lepi:
ben anladım galiba, bunu benim oğlum da yapıyo.ıslak mendil poşetini çok seviyoruz bende hisettirmeden alayım diyom ama nerde kıyamet kopuyo sanki,bide kızdığındaki ağlaması başka.eline versemde durup durup gene ağlıyo, hırsını alamıyo çocuk .geçende d eyine elinde bi oyuncak vardı biraz büyük ağıza almaya çalışıyo, epey bi uğraştı ağzına alamayınca gene bastı figanı.sonra durup durup gene ağlıyo.unutmuyoruz da yanigamyoncuiremsu
celeennnn koşşşşşşşş kaydirigubbakcemiledelikafaduldenkaydirigubbakcemile3
ayyy çok sevindim ibolyacım inşallah hep böyle mutlu olursunuzz
aman böyle devam etsinnyusuf eymen mutlu huzurlu bir ailede büyüsün inş. :Saruboceq:
hah aynen oyle olduu ben aslinda bi gorunce islak mendilin paketini tamam illa alacak gozunu ayirmiyo gordu bikere uzandi aldi linca kiyameti kopardi veriyomm susuyo agzina aliyyoo oda temiz degil almasin diye elini tutyom sonra sii yarim saat agladi sayilirr isin boyutu degisti bi yeri agriyo sancisi var demeye basladik ama sinirlendi galiba
tahmini amerika dedim 7 saat..daha farklı bir yerde de olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?