2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bu benim bebek pisim beni anlıyor sanırım. Tekmeliyor, ben de ovalıyorum onu "pisipisi" diye sevip kıkırdıyorum, "pıt" anneyi güldürmek için bir tekme daha... :asigim:

:)))
sağol canım
çok kötü yemekler yaa off off bi kurtulsam şurdan:))

bende uyuyamazdım ama inat ediyor serin yatak odası sen sıcaklıyorsun diyor yana yana yatıyor gerçi 2 sn yede uyuma özelliği olduğu için daha terlemeden uyuyor:))) ben nefes alamıyorum resmen bide üst kat yani çatı olunca hepten sıcak oluyor klima diye bastırıyorum ama klimanın yeri tam yatağın karşısı o klima bize vurursa zatureden ölürüz diye tutturdu o yüzden almaz gibi zaten bebiş olunca klima falan açamayız artık ben doğuma kadar salondayım :)

ya evet artık benim kızımda anlamaya başladı çok hoşuma gidiyor her konuştuğumda yada elimi koyup bastırdığımda oda ittiriyor ama yeri daraldı sanırım çok fazla dönmüyor anlamadım elleri aşağıda demekki kafasıda aşağıda sadece arada ayakları sağ sol yapıyor eller hep sabit gibi salı gününü iple çekiyorum nasıl duruyor merak ettim iyice

Seni çok iyi anlıyorum. Benim kocam da bu sıcakta uyuyor mışıl mışıl. Aynen ben de nefes alamıyorum. Böyle sızıyorum, uyumaktan ziyade. Ben ne bu evde ne de kendi evimizde salonda uyuyamayacağım. Kocam benden ayrı uyumaz, kucaklar zorla yatakodasına götürür. Ayy uyku deyince aklıma geldi, kız nurcan kulakların çınlasın... Kocam dün gece bi kadırdı beni panikle, nefes almıyormuşum. Delirmiş gibi sarstı beni akannehir . Sabah sordum hatırlamıyor ne yaptığı. Rüyasında yanında öldüğümü gördü herhalde.

1 ay kaldı
geçermi dersin :))

Öyle bir geçen zaman ki...

merhaba kızlar bız geldık nasılsınız

Benimki de 2 dk da uyur.

merhaba kızlar bız geldık nasılsınız

Hoşgeldin canım, iyiyiz sen nasılsın ?opuyorumnanaktan

işte benimkide ayrılmıyor onunla yatıyorum numaradan allahtan 2 snyede uyuyor hemen kaçıyorum sonra dün dedim ben aşağıda yattım diye sabah yanımdaydın dedi çünkü sabah uyanmadan yanına çıkmıştım bu gece yine indim baktım sabah sinirli burda yatılırmı iki büklüm diye söyleniyor :))

Geçen gün benim kocamda yarı uykulu bi haldeyken, ona söylediğim şeye tamam abla diye vevap verdi . kaydirigubbakcemile3 Herhalde rüyasında ablasını görüyodu. kaydirigubbakcemile3

benim eşim gece konuşmaz sadece sıçrar ama yani yatağa falan sarsar öyle bi hoplarki sonra sorarım rüya gördüm diyip tekrar uyur niye rüya görünce sıçrıyor çözemedim:))) geçenlerde gülmekten öldük eli karnımdaydı uyuyorduk bi sıçradı tabi üçümüz peşpeşe eşimde hissetti kızımda nasıl sıçradı kuzum o bile korktu hoplayınca:))))

Benimki elleyip kontrol eder, bulamazsa yandık. Tırıs tırıs arar beni. Bir kere tuvalette basmıştı beni. "Ne yapıyosun" diyor bir de. Sabaha karşı, oturmuşum klozete faks çekiyorum. En heyecanlı yerinde sorduğu soruya bak. Pırtladım, anladı.

Benim kociş de tv karşısında uyumaya bayılır genelde de orada uyur kalır ben 1 dibi wcye kalkınca uyandırırım hemen gelir bu sefer de sarılıyım diye tutturuyor ama bana daral geliyor artık alıştı 1 ay daha kardeş kardeş uyumaya normalde hep sarılır uyurduk ama bana daral geliyor napıyım üfffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…