Teşekkür ederim canımcımm, ay utandım şimdi :kedi: .
Afiyet olsun sana da... Ben gidicem ya, kimse gitmesin diye yapıyorum. Bencillik işte, kusuruma bakmayın.
Yağmur dansı yapayım, haftaya yağmur yağsın...
hihoyyyt :sm_cool: :dance:
ayyy inş burdada yağar.gerçi bugün birazcık esiyo dünki gibi deil ama yinede sıcak işte.:CüvCüv:
:)))
sağol canım
çok kötü yemekler yaa off off bi kurtulsam şurdan:))
Çok da fazla kalmamış, az daha sabır...
bende uyuyamazdım ama inat ediyor serin yatak odası sen sıcaklıyorsun diyor yana yana yatıyor gerçi 2 sn yede uyuma özelliği olduğu için daha terlemeden uyuyor:))) ben nefes alamıyorum resmen bide üst kat yani çatı olunca hepten sıcak oluyor klima diye bastırıyorum ama klimanın yeri tam yatağın karşısı o klima bize vurursa zatureden ölürüz diye tutturdu o yüzden almaz gibi zaten bebiş olunca klima falan açamayız artık ben doğuma kadar salondayım :)
1 ay kaldı
geçermi dersin :))
Çİğdemcim herhalde hissediyor artık minik pisi de seni duyuyor, anlıyor,seviyorr...
merhaba kızlar bız geldık nasılsınız
[ı]
seni çok iyi anlıyorum. Benim kocam da bu sıcakta uyuyor mışıl mışıl. Aynen ben de nefes alamıyorum. Böyle sızıyorum, uyumaktan ziyade. Ben ne bu evde ne de kendi evimizde salonda uyuyamayacağım. Kocam benden ayrı uyumaz, kucaklar zorla yatakodasına götürür. Ayy uyku deyince aklıma geldi, kız nurcan kulakların çınlasın... Kocam dün gece bi kadırdı beni panikle, nefes almıyormuşum. Delirmiş gibi sarstı beni akannehir . Sabah sordum hatırlamıyor ne yaptığı. Rüyasında yanında öldüğümü gördü herhalde.[/ı]
[ı]
öyle bir geçen zaman ki...[/ı]
bende uyuyamazdım ama inat ediyor serin yatak odası sen sıcaklıyorsun diyor yana yana yatıyor gerçi 2 sn yede uyuma özelliği olduğu için daha terlemeden uyuyor:))) ben nefes alamıyorum resmen bide üst kat yani çatı olunca hepten sıcak oluyor klima diye bastırıyorum ama klimanın yeri tam yatağın karşısı o klima bize vurursa zatureden ölürüz diye tutturdu o yüzden almaz gibi zaten bebiş olunca klima falan açamayız artık ben doğuma kadar salondayım :)
Seni çok iyi anlıyorum. Benim kocam da bu sıcakta uyuyor mışıl mışıl. Aynen ben de nefes alamıyorum. Böyle sızıyorum, uyumaktan ziyade. Ben ne bu evde ne de kendi evimizde salonda uyuyamayacağım. Kocam benden ayrı uyumaz, kucaklar zorla yatakodasına götürür. Ayy uyku deyince aklıma geldi, kız nurcan kulakların çınlasın... Kocam dün gece bi kadırdı beni panikle, nefes almıyormuşum. Delirmiş gibi sarstı beni akannehir . Sabah sordum hatırlamıyor ne yaptığı. Rüyasında yanında öldüğümü gördü herhalde.
Öyle bir geçen zaman ki...
işte benimkide ayrılmıyor onunla yatıyorum numaradan allahtan 2 snyede uyuyor hemen kaçıyorum sonra dün dedim ben aşağıda yattım diye sabah yanımdaydın dedi çünkü sabah uyanmadan yanına çıkmıştım bu gece yine indim baktım sabah sinirli burda yatılırmı iki büklüm diye söyleniyor :))
Benimki elleyip kontrol eder, bulamazsa yandık. Tırıs tırıs arar beni. Bir kere tuvalette basmıştı beni. "Ne yapıyosun" diyor bir de. Sabaha karşı, oturmuşum klozete faks çekiyorum. En heyecanlı yerinde sorduğu soruya bak. Pırtladım, anladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?