Geçen gün benim kocamda yarı uykulu bi haldeyken, ona söylediğim şeye tamam abla diye vevap verdi . kaydirigubbakcemile3 Herhalde rüyasında ablasını görüyodu. kaydirigubbakcemile3
benim eşim gece konuşmaz sadece sıçrar ama yani yatağa falan sarsar öyle bi hoplarki sonra sorarım rüya gördüm diyip tekrar uyur niye rüya görünce sıçrıyor çözemedim:))) geçenlerde gülmekten öldük eli karnımdaydı uyuyorduk bi sıçradı tabi üçümüz peşpeşe eşimde hissetti kızımda nasıl sıçradı kuzum o bile korktu hoplayınca:))))
Benim kociş de tv karşısında uyumaya bayılır genelde de orada uyur kalır ben 1 dibi wcye kalkınca uyandırırım hemen gelir bu sefer de sarılıyım diye tutturuyor ama bana daral geliyor artık alıştı 1 ay daha kardeş kardeş uyumaya normalde hep sarılır uyurduk ama bana daral geliyor napıyım üfffff
hosbulduk guzel anneler doktor teyzemızın yanından gelıyoruz oğlum 2300 gr olmus bıraz ırı olcak dedı doktor cokta ırı olmasın 3500 yeter nasıl doğururum sonra
esımde tuturdu yazlığa gıdelım dıye hıc istemıyorum uzak 7 saat falan suruyo onada kıyamıyorum canı sıkıldı bıde denız asığı doktora sorduk kendı arabanızla problem olmaz dınlene dınlene gıdın cok sıcakta guneste durma sabah 11 kadar aksam ustu 5 ten sonra dedi ama istersen 2 saat suda kalabılırsın hıc bısey olmaz dedi
Oh oh maşallah bebeğine. Gidin canım yazlığa... Bizim de yazlığımız olsa da gitsek, azcık uyurdum belki.
bluspirito maşallah bebeğine :)
Benimki elleyip kontrol eder, bulamazsa yandık. Tırıs tırıs arar beni. Bir kere tuvalette basmıştı beni. "Ne yapıyosun" diyor bir de. Sabaha karşı, oturmuşum klozete faks çekiyorum. En heyecanlı yerinde sorduğu soruya bak. Pırtladım, anladı.
Benim kociş de tv karşısında uyumaya bayılır genelde de orada uyur kalır ben 1 dibi wcye kalkınca uyandırırım hemen gelir bu sefer de sarılıyım diye tutturuyor ama bana daral geliyor artık alıştı 1 ay daha kardeş kardeş uyumaya normalde hep sarılır uyurduk ama bana daral geliyor napıyım üfffff
:roflol: Nurcan (herwood)'ın da başına benimkiler gibi şeyler gelmiş. O anlatsın da şenlensin ortalık. Canım ya kaç gündür görünmüyor, iyidir inşallah.
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 . Benimki uyurgezer, uyur konuşur, normal hayatında yaptığı herşeyi yapabilir uykusunda. Gözlerini açmasa "uyuyor" diyeceğim, ama adam açıyor gözünü, öyle konuşuyor.
:roflol: :roflol: :roflol: Kız ben bi ara burda anlattımda kızlar gülmekten öldü. Benim kocam çok konuşur uykusunda, sabahta hatırlamaz. Bi gün yatıyoruz.Yorganı birden üstünden attı, dedim noluyo, " üstümde kıllı bişey var ,üstümde kıllı bişey var " diye bağırıyodu.ya dedim üstünde yorgan var. kaydirigubbakcemile3 Bi günde gece tehdit etti beni yatarken,Allahına dua et dedi, neden dedim ,parmağı da havada gözlerde açık,kıpkırmızı,Allahına dua et dedim sana dedi. Sonra geri yattı.Aşkım ne diyosun dedim. Ya uyumaya çalışıyorum dedi. kaydirigubbakcemile3 :roflol:
ısremıyorum aslında orada doğurursam dıye
ama daha doğum pozısyonunu almamıs bası sağ kasığımın uzerınde 20 gun sonraya randevu verdı acaba ozamn doğum seklı kesınlesırmı
hosbulduk guzel anneler doktor teyzemızın yanından gelıyoruz oğlum 2300 gr olmus bıraz ırı olcak dedı doktor cokta ırı olmasın 3500 yeter nasıl doğururum sonra
esımde tuturdu yazlığa gıdelım dıye hıc istemıyorum uzak 7 saat falan suruyo onada kıyamıyorum canı sıkıldı bıde denız asığı doktora sorduk kendı arabanızla problem olmaz dınlene dınlene gıdın cok sıcakta guneste durma sabah 11 kadar aksam ustu 5 ten sonra dedi ama istersen 2 saat suda kalabılırsın hıc bısey olmaz dedi
:roflol: :roflol: :roflol:
Bizde hala sarılara uyuyoruz.kaydirigubbakcemile3 ama çoook sıcak oluyoooo.kaydirigubbakcemile3
Kız ben bi ara burda anlattımda kızlar gülmekten öldü. Benim kocam çok konuşur uykusunda, sabahta hatırlamaz. Bi gün yatıyoruz.Yorganı birden üstünden attı, dedim noluyo, " üstümde kıllı bişey var ,üstümde kıllı bişey var " diye bağırıyodu.ya dedim üstünde yorgan var. kaydirigubbakcemile3 Bi günde gece tehdit etti beni yatarken,Allahına dua et dedi, neden dedim ,parmağı da havada gözlerde açık,kıpkırmızı,Allahına dua et dedim sana dedi. Sonra geri yattı.Aşkım ne diyosun dedim. Ya uyumaya çalışıyorum dedi. kaydirigubbakcemile3 :roflol:
:roflol: :roflol: :roflol:
Kız ben bi ara burda anlattımda kızlar gülmekten öldü. Benim kocam çok konuşur uykusunda, sabahta hatırlamaz. Bi gün yatıyoruz.Yorganı birden üstünden attı, dedim noluyo, " üstümde kıllı bişey var ,üstümde kıllı bişey var " diye bağırıyodu.ya dedim üstünde yorgan var. kaydirigubbakcemile3 Bi günde gece tehdit etti beni yatarken,Allahına dua et dedi, neden dedim ,parmağı da havada gözlerde açık,kıpkırmızı,Allahına dua et dedim sana dedi. Sonra geri yattı.Aşkım ne diyosun dedim. Ya uyumaya çalışıyorum dedi. kaydirigubbakcemile3 :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?