2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Geçen gün benim kocamda yarı uykulu bi haldeyken, ona söylediğim şeye tamam abla diye vevap verdi . kaydirigubbakcemile3 Herhalde rüyasında ablasını görüyodu. kaydirigubbakcemile3

:roflol: Nurcan (herwood)'ın da başına benimkiler gibi şeyler gelmiş. O anlatsın da şenlensin ortalık. Canım ya kaç gündür görünmüyor, iyidir inşallah.

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 . Benimki uyurgezer, uyur konuşur, normal hayatında yaptığı herşeyi yapabilir uykusunda. Gözlerini açmasa "uyuyor" diyeceğim, ama adam açıyor gözünü, öyle konuşuyor.

hosbulduk guzel anneler doktor teyzemızın yanından gelıyoruz oğlum 2300 gr olmus bıraz ırı olcak dedı doktor cokta ırı olmasın 3500 yeter nasıl doğururum sonra
esımde tuturdu yazlığa gıdelım dıye hıc istemıyorum uzak 7 saat falan suruyo onada kıyamıyorum canı sıkıldı bıde denız asığı doktora sorduk kendı arabanızla problem olmaz dınlene dınlene gıdın cok sıcakta guneste durma sabah 11 kadar aksam ustu 5 ten sonra dedi ama istersen 2 saat suda kalabılırsın hıc bısey olmaz dedi

Bu sıcaklarda ben de istemiyorum sarılsın bana. Adam kışlık koca, yazın o sıcak kolu mahvediyor beni.

Oh oh maşallah bebeğine . Gidin canım yazlığa... Bizim de yazlığımız olsa da gitsek, azcık uyurdum belki.

ayy bizde fazla kardeşiz ya ( sarılınca banada sıkıntı basıyor elini karnıma koyuyor ama yan yattığım için boşluğuma gelince kolu ağrıyor kıpırdıyorum bi şeyde söyleyemiyorum ama dedim ya allahtan hemen uyuyor biraz dürtükleyince dönüveriyor öbür tarafa:)))

:roflol: :roflol: :roflol:

Bizde hala sarılara uyuyoruz.kaydirigubbakcemile3 ama çoook sıcak oluyoooo.kaydirigubbakcemile3

Kız ben bi ara burda anlattımda kızlar gülmekten öldü. Benim kocam çok konuşur uykusunda, sabahta hatırlamaz. Bi gün yatıyoruz.Yorganı birden üstünden attı, dedim noluyo, " üstümde kıllı bişey var ,üstümde kıllı bişey var " diye bağırıyodu.ya dedim üstünde yorgan var. kaydirigubbakcemile3 Bi günde gece tehdit etti beni yatarken,Allahına dua et dedi, neden dedim ,parmağı da havada gözlerde açık,kıpkırmızı,Allahına dua et dedim sana dedi. Sonra geri yattı.Aşkım ne diyosun dedim. Ya uyumaya çalışıyorum dedi. kaydirigubbakcemile3 :roflol:

:teytey::dance::dance::dance::dance:

ısremıyorum aslında orada doğurursam dıye
ama daha doğum pozısyonunu almamıs bası sağ kasığımın uzerınde 20 gun sonraya randevu verdı acaba ozamn doğum seklı kesınlesırmı

Daha erken 34 haftaya kadar yolu var kuşum. 34. haftadan sonra dönmezse yapacak fazla bir şey yok. Kontrol, kontrol kontrol. Son dakikaya kadar beklerler muhtemelen. Başı aşağı dönmüş, daha da iner acele etme kuşum.

bu arada bana arada çok nadir ama sanki karnım ağrıyor gibi ne biliyim işte ishal olmuşumda karnım ağrıyo adet sancısı çekmediğim içim o mu diyicem ama adet olunca karnım ağrımazdı pek bunlar sancı falan mı acaba

Maşallah bebişe. Ben de dün girdim denize. Dalmayı çok severim.Şöyle bi dalayım dedim , bi baktım göbeğim yere değiyomuş. :roflol: fazla derine dalmışım.:roflol:

ohh süpermiş canım
hiç bekleme git hemen
ayy fırsatı olanlar gitsinler yazlıklarına:))

:roflol: :roflol: :roflol:

ay çok güldüm yaaa

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Ay gülmekten karnıma ağrılar girdi. Şu Allahına dua et hikayesini biliyordum da kıllıyı yeni anlattın :roflol: :roflol: . Benimkinin pek korkulacak yanı yok, sadece bazen uyanır, açar gözlerini bir süre; 2-3dk kadar diker gözlerini bana öyle bakar. Biraz tırsıyorum ama ne yaparsın. Korka korka bekliyoruz uyusun diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…