2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

çok acıktım bi şeyler yiyip geleyim öptüm

Benim 1 saat sürer geçerdi. Arada şimdi yine oluyo. Görüşürüz canım, afiyet olsun.opuyorumnanaktan

ohh süpermiş canım
hiç bekleme git hemen
ayy fırsatı olanlar gitsinler yazlıklarına:))
[/B

:roflol: :roflol: :roflol:

ay çok güldüm yaaa

İlk zamanlar korkuyodum valla, sonradan alıştım .:roflol: :roflol:

Maşalah bebiş kocaman olmuş acaba benim kızım nbe kadar oldu 31+6da 1900gramdı şimdi p.tesi 33+6da gidicem acep 2400-2500olmuşmudur?

ya benim tam göğsümün altı acıyo sanki bişiy var ( yazarkende gülüyorum tabiki kızım ) ama öle birşey değil

Damlacım çoooook ama çoook uzun zamandır hiç bu kadar çok hiç bu kadar içten ve hiç ağlayarak gülmemiştim... karnım acıdı gülmekten okadar yanii... :roflol: :roflol:

valla anlatarak içimi açtın çok sağolasın :)))

Ay çok alem kocişlerimiz var bizim.

Öyleler valla. :asigim:

Maşalah bebiş kocaman olmuş acaba benim kızım nbe kadar oldu 31+6da 1900gramdı şimdi p.tesi 33+6da gidicem acep 2400-2500olmuşmudur?

Acaba benimki ne kadar oldu. Sen benden önce gidiyosuni ben yine meraktan çatlıycam çarşambaya kadar. delikafadulden

ya benim tam göğsümün altı acıyo sanki bişiy var ( yazarkende gülüyorum tabiki kızım ) ama öle birşey değil

Nasıl bişey var canım? :sm_confused:

:roflol: :roflol: Ne demek canımmm. opuyorumnanaktan Aklıma geldikçe yazarım artık. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 :roflol: :icecream:

Maşallah bebişe. Ben de dün girdim denize. Dalmayı çok severim.Şöyle bi dalayım dedim , bi baktım göbeğim yere değiyomuş. :roflol: fazla derine dalmışım.:roflol:

dıkkat et canım insan ayarlayamıyor kendını ama komık ıste ozelıkle yazdım zaten saatlerı senın gıttığını bılıyorum en azından iyice sıcaklarda gıtmezsınız

sütyenin lastiğinin oldugu yer yani tam göğüs altı ve ağrı değil direk acıyo

Bana hiç olmadı öyle bişey, ne olabilirki acaba.bilmiyorumkismile

dıkkat et canım insan ayarlayamıyor kendını ama komık ıste ozelıkle yazdım zaten saatlerı senın gıttığını bılıyorum en azından iyice sıcaklarda gıtmezsınız

Bende sabah 10 da gittim, 12 gibi döndüm. Yanıma da bol bol su aldım. Yine öyle ya sabah erkenden gidicem, yada akşama doğru . opuyorumnanaktan

sütyenin lastiğinin oldugu yer yani tam göğüs altı ve ağrı değil direk acıyo

canım benım sağ goğüs altım yaklasık 4 aylıkken baslamıstı batma gıbı acı oluyoo sızlıyo falan dımı anlatamadım ama goğüs kafesının altı bebek buyudugu ıçın e organlarda baskı yapıyor doktora sordugumda cok erken baslamıs ama ona yapcak bısı yok demıstı bana sadece az ve sık sık ye dedı dene bakalım

Bebişin ayakları gögüs altında onlar ağırtıyor benim sol gögüs altımı kaburgamın altını itiyor kızım

ya ben denize gidemem valla balina sanarlar :)))))) çok gizli koylara gidersek girerim ancak yok girmem valla yada tesettür mayo falan almam lazım heryeri kapalı:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…