- 15 Mayıs 2009
- 3.349
- 6
- 156
bu arada bana arada çok nadir ama sanki karnım ağrıyor gibi ne biliyim işte ishal olmuşumda karnım ağrıyo adet sancısı çekmediğim içim o mu diyicem ama adet olunca karnım ağrımazdı pek bunlar sancı falan mı acaba
çok acıktım bi şeyler yiyip geleyim öptüm
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Ay gülmekten karnıma ağrılar girdi. Şu Allahına dua et hikayesini biliyordum da kıllıyı yeni anlattın :roflol: :roflol: . Benimkinin pek korkulacak yanı yok, sadece bazen uyanır, açar gözlerini bir süre; 2-3dk kadar diker gözlerini bana öyle bakar. Biraz tırsıyorum ama ne yaparsın. Korka korka bekliyoruz uyusun diye.
ohh süpermiş canım
hiç bekleme git hemen
ayy fırsatı olanlar gitsinler yazlıklarına:))[/B
:roflol: :roflol: :roflol:
ay çok güldüm yaaa
İlk zamanlar korkuyodum valla, sonradan alıştım .:roflol: :roflol:
Maşalah bebiş kocaman olmuş acaba benim kızım nbe kadar oldu 31+6da 1900gramdı şimdi p.tesi 33+6da gidicem acep 2400-2500olmuşmudur?
ya benim tam göğsümün altı acıyo sanki bişiy var ( yazarkende gülüyorum tabiki kızım ) ama öle birşey değil
:roflol: :roflol: :roflol:
Bizde hala sarılara uyuyoruz.kaydirigubbakcemile3 ama çoook sıcak oluyoooo.kaydirigubbakcemile3
Kız ben bi ara burda anlattımda kızlar gülmekten öldü. Benim kocam çok konuşur uykusunda, sabahta hatırlamaz. Bi gün yatıyoruz.Yorganı birden üstünden attı, dedim noluyo, " üstümde kıllı bişey var ,üstümde kıllı bişey var " diye bağırıyodu.ya dedim üstünde yorgan var. kaydirigubbakcemile3 Bi günde gece tehdit etti beni yatarken,Allahına dua et dedi, neden dedim ,parmağı da havada gözlerde açık,kıpkırmızı,Allahına dua et dedim sana dedi. Sonra geri yattı.Aşkım ne diyosun dedim. Ya uyumaya çalışıyorum dedi. kaydirigubbakcemile3 :roflol:
Ay çok alem kocişlerimiz var bizim.
Maşalah bebiş kocaman olmuş acaba benim kızım nbe kadar oldu 31+6da 1900gramdı şimdi p.tesi 33+6da gidicem acep 2400-2500olmuşmudur?
ya benim tam göğsümün altı acıyo sanki bişiy var ( yazarkende gülüyorum tabiki kızım ) ama öle birşey değil
Göysünün tam olarak neresi? Koordinatlar belli değil ki, hem nasıl bir ağrı??
Damlacım çoooook ama çoook uzun zamandır hiç bu kadar çok hiç bu kadar içten ve hiç ağlayarak gülmemiştim... karnım acıdı gülmekten okadar yanii... :roflol: :roflol:
valla anlatarak içimi açtın çok sağolasın :)))
Maşallah bebişe. Ben de dün girdim denize. Dalmayı çok severim.Şöyle bi dalayım dedim , bi baktım göbeğim yere değiyomuş. :roflol: fazla derine dalmışım.:roflol:
sütyenin lastiğinin oldugu yer yani tam göğüs altı ve ağrı değil direk acıyo
dıkkat et canım insan ayarlayamıyor kendını ama komık ıste ozelıkle yazdım zaten saatlerı senın gıttığını bılıyorum en azından iyice sıcaklarda gıtmezsınız
Hmmm, sütyen sıkıyor olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?