2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

iyi geceler herkese.bugün kardeşim geldi güngörenden.cok mutlu oldum valla.ama çok şişmiş olduğumu farkettık hepberaber.ayaklarım ellerim acıyo.kocamda güya hassta.dün hapşuryordu burnu akıodu.bugun bi belirti yok.öyleeeeee malak gibi yattı gün boyu.oğlumda tepemde gezdı.sinir oldum şimdide aynı konumda .Allah tan oğlan uyududa birazdan yatcam bende.ne anlayışsız bi adam ya kaç defa dedım az yardım et dıe 14kilo cocuğu kaldır oturt alt değiş üst giydir peşine koş yemeği yedir canım cıkıo.akşamlar rahat ederim diyorum akşam daha beter oluyo bide üstüne bu adamın onu getir bunu götürü...mafoldumben
imdaaaaaaaaaaaaaaattttttttttttt diye bagıracağım bigün...
senağlama

iyi geceler ben yine yanlız oturuyorum eşim bugün bi kaç saat evdeydi azcık çıkalım gezelim dedim ama gezemedik tabi çağırdılar işten ben yine kaldım sap gibi sinirlerim bozuldu iyice depresyona girmem yakındır bide annemlerden de süper haber aldım ben erken gelicekler diye sevinirkern gelemiyorlar ağustosun ilk haftası ancak gelicekler inanamıyorum cidden benden başka beni düşünen yok geçtim annemi eşimde öyle kimsenin umrunda değilim karar aldım annemlere kesinlikle sormıyıcam artık ne zaman geliceksiniz diye eşimde umrumda değil sayelerinde üzüntüden doğurucam nasıl biliyolarsa öyle yapsınlar

kızlaaarrrr yardım edin.dün kızımın elbiselerini yıkamıstım camasırlığın pasları cıkmıs elbiselerine ((((((((((
az nokta nokta ama cok olanlarıda var neyle cıkarcammmm..(
kosla alıp üzerlerine döküp bekletsem bıraz elde mı yıkasam bi akıl verin nolur...
eşim hasta forumu takip edemeyeblirim özelden mesaj atabılenler atarsa sevıırım.sabaha kadar canım sıkıldı uyumadım valla

ay valla hiç bilmiyorum pası ne çıkartır bende kıyafet yıkıyıcam benim çamaşırlıkta paslanmış o yüzden yıkamadım geçer diye umarım çaresini bulursun bi netten falan araştır

yalnız değilsin arkadasım bende bugün sinirden üzüntüden dogurmayı bekliyorum 2 pazarımız kalmıstı bugün oda bosa gitti haftaya 1 pazarımız var ondanda ümidim yok ben gene evde kocam işte olur 7/24oldugu gibi öbür haftada zaten hastanede olucaz tek dostum arkadasım bilgisayarım ve ben takılıyoruz beraber işte pazar pazar... :gitme:

off off ramazana kadar bizim durum böyle devam edicek zaten o zaman ben doğum yapmış olucak herkes üşüşür eminim şu anda yanımda olmayan herkes o zaman dibimde biter bide 40 gün çıkarmazlar dışarı tam delirmelik ya sabır diyorum ne diyim boshayallersmile:teselli:

pas lekesi çıkmıyoo yaaa...:1no2:
asspirin senin eşin pazarları da mı çalışıyoo?
benim kızla babası denize gitti bugün ben kaldım.
biraz ortalığı toparladık teyzemle oturuyorum şimdi...boshayallersmile

bu ara sürekli çalışıyor ramazaa kadarda böyle devam edicek bunaldım ama ben resmen sabah akşam ağlıyorum erkenden doğurmazsam iyidir

bu ara sürekli çalışıyor ramazaa kadarda böyle devam edicek bunaldım ama ben resmen sabah akşam ağ9ın yoklıyorum erkenden doğurmazsam iyidir
canım ya kendini bu kadar bunaltma sessizliğin ve de sakin bir evin tadını çıkar...
bebek olunca bi tantanadır başlayacak üzme kendini.
akşamüstü çık biraz hava al.
arkadaşların yok mu vakit geçirecek?

Kızlar hepinize günaydın, sabah sabah çok heyecanlı bi haberle uyandım. delikafadulden Aranızda bilenler vardır, abimin eşi de hamiş benden iki hafta fazlaydı. Onunda erkek bebesi olcaktı.. Ayyy sabaha karşı hastaneye götürmüşler,nişan gelmiş! Annem aradı, bebemiz geliyoooo dedi, ayy nasıl heyecan yaptım anlatamam... Hala heyecanlıyım, hala doğmamış,normal doğum gibi görünüyomuş.. Ayyy... Kızlar şaka maka bizim de çok az kaldı he :) delikafadulden

günaydın canım
hayırlı doğumlar nasip etsin Allah ım yengene sağlıklı kurtarsın ikisinide
evet şaka maka az kaldı bize de Allah yardımcımız olsun
güzel haberlerini bekliyoruz kuşum bi avazda inşallahkaydirigubbakcemile3

Günaydın canımcım, az önce annemle konuştum,serum takmışlar (sanırım suni sancı için) açılma şuan 4'cm miş, normal görünüyo bakalım nolcak!! Bi avazda kurtulur inşallah.. Bakalım biz napcaz..
hihoyyyt

Allah kolaylık versin, hayırlısıyla bebişinizi kucağınıza almayı nasip etsin...Darısı bizlerin başına...

inşallah canım
ay biz napıcaz gerçekten yaaaakannehirakannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…