2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

inşallah canım
ay biz napıcaz gerçekten yaaaakannehirakannehir

Ya nedense doğum anıyla ilgili herhangi bişi yok kafamda, hep doğumdan sonra bebemi kucağıma aldığım an geliyo aklıma ve heyecan basıyo... Doğum anı gelince sanırım bende başlicak.. Şimdilik sadece sonrası var kafamda alkisalkisalkis

Günaydın kızlar,

Gurbetcim Allah bir avazda kurtarsın canım yeğenin de sağ salim gelsin işallah aramıza. Bu gün 4te randevum var bakalım masal hanım kaç kg oldu geçen sefer 2550gramdı ve bana çok az geldi 1 haftadır doktor ne dese yedim çok heyecanlıyım şimdi

hala olmak güzel bir duygu, benim de bir tanecik yeğenim var. çok tatlı oluyorlar çoook...
Bi de yengemin hamişliği süpriz olmuştu, ben 6 haftalık hamiştim, o da hamiş olduğunu öğrenmişti,8 haftalıktı.. Anne heyecanı yaşarken,hala heyecanına girmiştim.. Zaten bu ana kadar çifte heyecanla ilerledik tüm aile olarak... Doğuma almışlar.. Heyecanlandım ya.. delikafadulden

BU arada yine bizim temizlik timi annem ve anneannem yolda temizle temizle bitiremediler örtüleri kolalamışlar onları getiriyorlar her an çıkabilirim haberiniz ola:)

Sağol Didemcim, doğuma almışlar, yavrum yaa ağlıyomuş annem dedi. Canım inşallah herşey yolundadır,kuzunda kilo almıştır mis mis.. Zaten bize de çok az kaldı. Yengem doğuma girince iyice dank etti valla.. Aramız iki hafta olması zaten bi hoştu... Ayyy resmini çekip yollicaklar bana bakalım bekliyorum sabırsızlıkla :sm_cool:

Benim de en fazla 2 haftam kaldı canım acele etmezse bebişim 26sında yani tam 2 hafta sonra bugün berat kandilinde doğacak yavrum Allahın izniyle

ne güzel sadece doğum sonrası varsa aklında süpersin:))
benimde hep öleydi ama bugünlerde nolduysa düşüncelerim değişti:))

günaydınn
Allah gönlüne göre versin canım sağlıklı olsunlar yeter

ayy bende heycanlandım hadi bakalım hayırlısıyla alır meleğini kucağına inşallah
o zaman yengen gününden biraz öncemi doğuruyor canımcım

günaydın kızlar.opuyorumnanaktan
doğumlr yaklaşıyor yavaş yavaş...
gurbetciğim hayırlısıyla doğurur inşallah yengen canım..:Saruboceq:

günaydın kızlar.opuyorumnanaktan
doğumlr yaklaşıyor yavaş yavaş...
gurbetciğim hayırlısıyla doğurur inşallah yengen canım..:Saruboceq:

yaklaşıyor ki ne yaklaşıyor canım yaaa..
ben bütün haftasonu ağrı sanccı içindeydim ama ben
hiç anlamıyorum öyle dakikaydı bilmem neydi.
ne yapacağımı bilmiyorum valla..dün bütün gün
adet ağrısı gibi kasıklarım ağrıdı durdu.hani böyle burulma
olur ya aynen öyle belimle birlikte.hastaneye gidicektik eşimle
nöbetçi dr kim diye aradım erkek dr aşağıdn bakar diye utandımakannehir
gidemedim.senağlama

Çiğdoşum günaydın artık ben çok ağırlaştım en en faazla 2 haftam kaldı evi bile silemiyorum sancım oluyor annemler temizliğe gelicekler 4te de doktora gidicem

Günaydın kızlar nasılsınız bakalım??

Cumartesi günü gittik hastaneye; sonunda... Siz neler yaptınız haftasonu?

Bu arada oğluşumun odası tamamen bitti.
halı namına bişeyler uydurduk sonunda çok içime sinmedi
ama yine de fena değil.duvar stickerlarımızı da yapıştırdık.
çok güzel oldu çok girip girip duruyorum odayadelikafadulden

Çiğdoşum günaydın artık ben çok ağırlaştım en en faazla 2 haftam kaldı evi bile silemiyorum sancım oluyor annemler temizliğe gelicekler 4te de doktora gidicem

Kıyamam canım ya, çok iyi anlıyorum seni. Mübarek kandilde doğuruyorum sandım ben de. delikafadulden
Hayırlı haberlerini bekliyoruz kuşumcum, benimki de çarşamba günü...

sana da günaydın didemim.biliyorum 2 haftan kaldığını:dilcikar:
git bakalım güzel haberleri yaz gelince saat 4 e kadar temizlik mi yapıcaksınız
yine:uhm::dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…