inşallah canım
ay biz napıcaz gerçekten yaaaakannehirakannehir
Sağol canım benim, valla bi kulağım telefonda... Aricaklar diye. Ayy heyecan yaptım fena sositososito
Bi de yengemin hamişliği süpriz olmuştu, ben 6 haftalık hamiştim, o da hamiş olduğunu öğrenmişti,8 haftalıktı.. Anne heyecanı yaşarken,hala heyecanına girmiştim.. Zaten bu ana kadar çifte heyecanla ilerledik tüm aile olarak... Doğuma almışlar.. Heyecanlandım ya.. delikafaduldenhala olmak güzel bir duygu, benim de bir tanecik yeğenim var. çok tatlı oluyorlar çoook...
Günaydın kızlar,
Gurbetcim Allah bir avazda kurtarsın canım yeğenin de sağ salim gelsin işallah aramıza. Bu gün 4te randevum var bakalım masal hanım kaç kg oldu geçen sefer 2550gramdı ve bana çok az geldi 1 haftadır doktor ne dese yedim çok heyecanlıyım şimdi
Ya nedense doğum anıyla ilgili herhangi bişi yok kafamda, hep doğumdan sonra bebemi kucağıma aldığım an geliyo aklıma ve heyecan basıyo... Doğum anı gelince sanırım bende başlicak.. Şimdilik sadece sonrası var kafamda alkisalkisalkis
Günaydın kızlar,
Gurbetcim Allah bir avazda kurtarsın canım yeğenin de sağ salim gelsin işallah aramıza. Bu gün 4te randevum var bakalım masal hanım kaç kg oldu geçen sefer 2550gramdı ve bana çok az geldi 1 haftadır doktor ne dese yedim çok heyecanlıyım şimdi
Bi de yengemin hamişliği süpriz olmuştu, ben 6 haftalık hamiştim, o da hamiş olduğunu öğrenmişti,8 haftalıktı.. Anne heyecanı yaşarken,hala heyecanına girmiştim.. Zaten bu ana kadar çifte heyecanla ilerledik tüm aile olarak... Doğuma almışlar.. Heyecanlandım ya.. delikafadulden
günaydın kızlar.opuyorumnanaktan
doğumlr yaklaşıyor yavaş yavaş...
gurbetciğim hayırlısıyla doğurur inşallah yengen canım..:Saruboceq:
Günaydın kızlaaaar....
günaydın kızlar.opuyorumnanaktan
doğumlr yaklaşıyor yavaş yavaş...
gurbetciğim hayırlısıyla doğurur inşallah yengen canım..:Saruboceq:
Çiğdoşum günaydın artık ben çok ağırlaştım en en faazla 2 haftam kaldı evi bile silemiyorum sancım oluyor annemler temizliğe gelicekler 4te de doktora gidicem
Çiğdoşum günaydın artık ben çok ağırlaştım en en faazla 2 haftam kaldı evi bile silemiyorum sancım oluyor annemler temizliğe gelicekler 4te de doktora gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?