2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar nasılsınız bakalım??

Cumartesi günü gittik hastaneye; sonunda... Siz neler yaptınız haftasonu?

hoşgeldin pisiiimmm.ben de az daha boyluyordum hastaneyi hafta sonu.
ağrılarım vardı haala da geçmiş değil.3.gün bugün sabah eşim işe giderkenn de
vardı şu an yok ama her dakika olmuyor bi süre sürekli ağrıyor..birde bebişim
kıpırdayınca oluyor.yaa bu arada benim göbişim yukardan boşalddı gitti
resmen torba gibi aşağı sarktı çok tuhaf göğüslerimin altı boşşş...

Sorma çiğdemcimçok zorlanıyorum cidden

Tatlım bak benim canım çıktı o gün. 6 saat sancı çektim. Ne su vardı ortada ne de nişan. Aile hekimimiz "bir daha bu kadar bekleme" dedi. Say hayatım ağrılarını, 5dk ya düştü mü yallah doktora. Zaten 5dk ya düşmesi 2 saat filan alıyor. Suyun gidermiş lavaboya gittiğinde anlamazmışsın bile...

Günaydın kızlar nasılsınız bakalım??

Cumartesi günü gittik hastaneye; sonunda... Siz neler yaptınız haftasonu?

günaydınnkaydirigubbakcemile2

ay ne güzel canım ya
bizde yeni başladık çalışmalara:)) yatağımız geldi kuruldu ama daha nevresimleri falan koymadık cibinlik dikiyor kayınvalidemler birde alt değiştirme ünitemiz gelicek perdeler falan hazır tabi :) hee bide gardolabına sticker yapıcaz daha 15-20 günlük işimiz var yıkamalar ütülemeler derken ancakkaydirigubbakcemile2

Ben bir şey yapmıycam doğum çantamı hazırlıycam annemle anneannem yapacaklar canım dorukum nasıl?

aaa hazırlamadın mı daha kuşum niye bekliyorsun daha???
doruk gümbür gümbür valla.hareketlerinde hiç bir değişiklik yok
sıpanın.o kıpırdadıkça kasıklarımda ağrı oluyor.birde geriniyor bu aralar...
huy edindikaydirigubbakcemile3

Sancım gerçekse belki de bugün alır sezeryana korkuyorum

Bir tetkik etsin bakalım, ne çıkacak? Hayırlısı olsun ne diyelim.

Hoşgördük pisipisimmm :asigim: . Cumartesi beni alttan muayene ettiler -hayret bu sefer o kadar zorlanmadım, galiba yalama oldu benimki aklinialirimsmile - açılmam filan yokmuş, tahilil yaptılar, idrar yollarımı üşütmüşüm. İlaç filan verdiler, bir de ilk defa kan ilacı aldım :bbo: . Doktor yüzüme bir baktı "senin kansızlığın var" dedi. Suratım kireç gibiydi sanırım. Eh o el ona girse o da kireç gibi olurdu kaydirigubbakcemile3 .
Benim de karnım iyice düştü, bana garip gelmiyor ama zira malum 7. ayda başlamıştı aşağı inmeye. Senin de ağrıların geçmezse muhakkak git doktora, belki sende de iltihap vardır. Daha da ilerlemeden tedavi ederler. Müzminleşirse, ömür boyu seninle gelir. Babamın karısında "müzmünleşmiş hali" var çünkü. İlaç milaç kar etmiyor maalesef.

Kesin akşam gelirim yazmam mı size:)Gün içinde de onlar temizlik yaparken fırsat bulunca yazarım onlar başladılar bile

günaydın kızlar yvyz hadi bakalım yiğeninin haberini bekliyoruz
cidden hepimiz için az kaldı ama zaman geçmiyor dün eşimle konuşuyorduk sanki hep aynı zaman aralığı kaldı gibi dedi oda onada vakit geçmiyormuş
bu arada rüyamda sancılanıyorum hastaneye gidiyorum ama benim yerime dr nstye giriyor o yatıyor ama benim bebeğimin kalp atışlarını falan hissediyor ben ayaktayım ama sancı çekiyormuşum ne garip dimi sonra tansiyonum yükseliyor ve dr acil sezeryan diyor annem geliyor ağlıyor falan diyorum bu kadar saat yolu ne ara geldi ben ayaktayım dr yatakta o doğurucak yani yerime hayırdır inşallah

Canımcım valla ben de kendi doğum anımla ilgili tek bi his yok ne hiklmetse.. Sadece normal olsun istiyorum ve doğum sonrasını sürekli oalrak hayal ediyorum! İhihiih... Yengemin SAT'a göre 24 temmuz du.. Bana erken gibi geldi ama bilmiyorum, herşey yolundaymış.. Heyecanla doğumdan çıkmasını bekliyorum bakalım kuzum!

günaydın kızlar.opuyorumnanaktan

doğumlr yaklaşıyor yavaş yavaş...
gurbetciğim hayırlısıyla doğurur inşallah yengen canım..:Saruboceq:

Günaydın canımcım, doğum çok yaklaştı gerçekten ya..

Günaydın kızlaaaar....

Günaydın kuzuş!

günaydın canım nasılsın
hepimizin hakkında hayırlısı vakitler daraldı akannehir

geçmiş olsun neyse açılma falan yokmuş sevindim bu arada bahsettiğin muayene çatı değil dimi çatı muayenesi yapıldı mı

Burcucum çalışmasan 3 günde biter hepsi ama çalıştığınız
için zaman geçip gidiyor olur hepsi sıkma canını bizimki olduda
bitti valla ayy durun face koyayım buradaki arkidişlerime özel bi albüm
yaptım.DORUK ÖZEL ALBÜM diye oraya bakarsınız yükleyeyim odanın son halini.kaydirigubbakcemile2

Ay günaydın canım, garip garip rüyalar görmeye başladık, Allah hayırlara çıkarsın inşallah..

Burcucum hoşgördük, iyisindir inşallah.

Allah gönlüne göre versin canım
inşallah hepimiz sağlıklı sorunsuz doğumlar yaparız
zaten genelde kimse gününü doldurmuyor dimi canım hadi bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…