Günaydın kızlar nasılsınız bakalım??
Cumartesi günü gittik hastaneye; sonunda... Siz neler yaptınız haftasonu?
Sorma çiğdemcimçok zorlanıyorum cidden
Günaydın kızlar nasılsınız bakalım??
Cumartesi günü gittik hastaneye; sonunda... Siz neler yaptınız haftasonu?
Bu arada oğluşumun odası tamamen bitti.
halı namına bişeyler uydurduk sonunda çok içime sinmedi
ama yine de fena değil.duvar stickerlarımızı da yapıştırdık.
çok güzel oldu çok girip girip duruyorum odayadelikafadulden
Sancım gerçekse belki de bugün alır sezeryana korkuyorum
Ben bir şey yapmıycam doğum çantamı hazırlıycam annemle anneannem yapacaklar canım dorukum nasıl?
Zil çaldı kızlar dua edin bana çiğdoş doğurursam ararım gelirsin:)
Sancım gerçekse belki de bugün alır sezeryana korkuyorum
hoşgeldin pisiiimmm.ben de az daha boyluyordum hastaneyi hafta sonu.
ağrılarım vardı haala da geçmiş değil.3.gün bugün sabah eşim işe giderkenn de
vardı şu an yok ama her dakika olmuyor bi süre sürekli ağrıyor..birde bebişim
kıpırdayınca oluyor.yaa bu arada benim göbişim yukardan boşalddı gitti
resmen torba gibi aşağı sarktı çok tuhaf göğüslerimin altı boşşş...
ne güzel sadece doğum sonrası varsa aklında süpersin:))
benimde hep öleydi ama bugünlerde nolduysa düşüncelerim değişti:))
ayy bende heycanlandım hadi bakalım hayırlısıyla alır meleğini kucağına inşallah
o zaman yengen gününden biraz öncemi doğuruyor canımcım
günaydın kızlar.opuyorumnanaktan
doğumlr yaklaşıyor yavaş yavaş...
gurbetciğim hayırlısıyla doğurur inşallah yengen canım..:Saruboceq:
Günaydın kızlaaaar....
günaydın kızlar yvyz hadi bakalım yiğeninin haberini bekliyoruz
cidden hepimiz için az kaldı ama zaman geçmiyor dün eşimle konuşuyorduk sanki hep aynı zaman aralığı kaldı gibi dedi oda onada vakit geçmiyormuş
bu arada rüyamda sancılanıyorum hastaneye gidiyorum ama benim yerime dr nstye giriyor o yatıyor ama benim bebeğimin kalp atışlarını falan hissediyor ben ayaktayım ama sancı çekiyormuşum ne garip dimi sonra tansiyonum yükseliyor ve dr acil sezeryan diyor annem geliyor ağlıyor falan diyorum bu kadar saat yolu ne ara geldi ben ayaktayım dr yatakta o doğurucak yani yerime hayırdır inşallah
Bir tetkik etsin bakalım, ne çıkacak? Hayırlısı olsun ne diyelim.
Hoşgördük pisipisimmm :asigim: . Cumartesi beni alttan muayene ettiler -hayret bu sefer o kadar zorlanmadım, galiba yalama oldu benimki aklinialirimsmile - açılmam filan yokmuş, tahilil yaptılar, idrar yollarımı üşütmüşüm. İlaç filan verdiler, bir de ilk defa kan ilacı aldım :bbo: . Doktor yüzüme bir baktı "senin kansızlığın var" dedi. Suratım kireç gibiydi sanırım. Eh o el ona girse o da kireç gibi olurdu kaydirigubbakcemile3 .
Benim de karnım iyice düştü, bana garip gelmiyor ama zira malum 7. ayda başlamıştı aşağı inmeye. Senin de ağrıların geçmezse muhakkak git doktora, belki sende de iltihap vardır. Daha da ilerlemeden tedavi ederler. Müzminleşirse, ömür boyu seninle gelir. Babamın karısında "müzmünleşmiş hali" var çünkü. İlaç milaç kar etmiyor maalesef.
günaydınnkaydirigubbakcemile2
ay ne güzel canım ya
bizde yeni başladık çalışmalara:)) yatağımız geldi kuruldu ama daha nevresimleri falan koymadık cibinlik dikiyor kayınvalidemler birde alt değiştirme ünitemiz gelicek perdeler falan hazır tabi :) hee bide gardolabına sticker yapıcaz daha 15-20 günlük işimiz var yıkamalar ütülemeler derken ancakkaydirigubbakcemile2
günaydın kızlar yvyz hadi bakalım yiğeninin haberini bekliyoruz
cidden hepimiz için az kaldı ama zaman geçmiyor dün eşimle konuşuyorduk sanki hep aynı zaman aralığı kaldı gibi dedi oda onada vakit geçmiyormuş
bu arada rüyamda sancılanıyorum hastaneye gidiyorum ama benim yerime dr nstye giriyor o yatıyor ama benim bebeğimin kalp atışlarını falan hissediyor ben ayaktayım ama sancı çekiyormuşum ne garip dimi sonra tansiyonum yükseliyor ve dr acil sezeryan diyor annem geliyor ağlıyor falan diyorum bu kadar saat yolu ne ara geldi ben ayaktayım dr yatakta o doğurucak yani yerime hayırdır inşallah
Canımcım valla ben de kendi doğum anımla ilgili tek bi his yok ne hiklmetse..Sadece normal olsun istiyorum ve doğum sonrasını sürekli oalrak hayal ediyorum! İhihiih... Yengemin SAT'a göre 24 temmuz du.. Bana erken gibi geldi ama bilmiyorum, herşey yolundaymış.. Heyecanla doğumdan çıkmasını bekliyorum bakalım kuzum!
[/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?