2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

pisicim bugün de öyle ağrılarım olursa gidicem kocişme söz verdim..öfff benim doktorumu da hiçç sevmiyorum yaa nefret ediyorum kadından...alsanaalsanasmile
cuma günü asıl randevum da ağrım olursa erken giderim...

geçmiş olsun neyse açılma falan yokmuş sevindim bu arada bahsettiğin muayene çatı değil dimi çatı muayenesi yapıldı mı

Sağol canım...
Yok çatı muayenesi filan henüz, doğuruyor muyum diye baktı hemşire hanım. İlk gittiğimde bakan hemşire baktı. Allah razı olsun ondan, çok iyi davranıyor. Kastım kastım, tatlı tatlı konuştu sakinleştirdi beni. Bu seferki 3 kerede bitti kaydirigubbakcemile3

evet canım 2 haftada bi bitse bağımsızlığımı ilan edicem artık yeter:))
kayınvalidem bizde kayınbabamda harıl harıl çalışıyolar:)) kanepelerin yüzleri sandalye yüzleri falan değişiyor evde heryer heryerde ama süper olucak herşey değişti yani:))
koy canım bakalım bizde dorukun meşhur odasına:)))

Ay günaydın canım, garip garip rüyalar görmeye başladık, Allah hayırlara çıkarsın inşallah..

Burcucum hoşgördük, iyisindir inşallah.

burcu ben burcumu acep:kedi:
ben iyiyim canım sadece sağ göğüs altımda uyuşukluk var birde onun tam arkası sırtımda

3 kerede mi ayy korktum şimdi gerçi geçen sene gittiğim dr afedersiniz resmen elini sokmuştu herhalde ondan daha beter değildir sadece kasılmıştım acı hissetmemiştim bilmiyorumkismile

ya kızlar ben bu avatarımdaki resmi değiştiremiyorum bi yardım edin yaa..
daha önce kaçkere yaptım şimdi yapamıyorum...

bu arada artık yürürken kasıklarım ağrımıyor baya rahatım dün yine 2 saat yürüdüm dr duymasın en fazla 30 dk demişti ama ben yinede yürüyorum 40 hafta beklemesin kızım 38 de falan gelsin diye :)))

Sızım sızım sızlıyorsa kasıkların, iltihap olabilir canım. Öteki sancı yalnız kasıklarında olmaz. Karnının yanları kasılır, ağrır ve beline de vurmaya başlar. Yalancı mı değil mi, sayarak anlıyorsun onu zaten biliyorsun.
Doktoruna söyle şikayetini, bir test yapsın bana...
Yaw sevmiyorsun madem doktorunu, neden değiştirmiyorsun? Kadın doktorlar bir garip, iyileri, çok tatlıları da var, ama geneli bir havada sorma gitsin. Bizim aile hekimi kadın doğumcu olsaydı kesin ona giderdim. Lokum gibi hatun. Acildeki bayan doktor yüzüme bakıp konuşmadı düşün yani. Birşey diyorum suratıma bakmıyor, kaale almıyor beni. :bbo:

AYYYYYYYYY BEBİŞİMİZ DOĞDU... ANNEMLE KONUŞTUK!KADIN HEYECANDAN ZOR KONUŞUYODU VALLA.
2.950 gr DOĞMUŞ.DOKTOR DEMİŞ Kİ; MAŞALLAH ÇOK TEMİZ DOĞDU, SU DA DOĞUM GİBİ!! AYYY YERİM ONU YA.. PARMAĞINI EMİYOMUŞ,ANNEM DİYO, TIPKI ANNESİ.. AY KIZLAR NASIL HEYECAN BASTI ANLATAMAM. AYY NE ÇABUK DOĞURDU MAŞALLAH YA.. DOKTOR AKŞAMA DOĞRU DEMİŞTİ ÇÜNKÜ.. AKŞAM OLMAZ ŞİMDİ YA

HEPİNİZE GÜZEL DİLEKLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER KIZLAR!

DARISI BAŞIMIZA, KOLAY DOĞUM OLMUŞ.
:Saruboceq:

burcu ben burcumu acep:kedi:
ben iyiyim canım sadece sağ göğüs altımda uyuşukluk var birde onun tam arkası sırtımda

İsmini yanlış mı hatırlıyorum?

3 kerede mi ayy korktum şimdi gerçi geçen sene gittiğim dr afedersiniz resmen elini sokmuştu herhalde ondan daha beter değildir sadece kasılmıştım acı hissetmemiştim bilmiyorumkismile

Elini mi soktu? Evet birkaç parmak sokuluyor muayenede. Biraz da dürtüklüyor çıkışı; ben kastığım için kademe kademe soktu kadın parmaklarını. İlk doğum olunca kızmıyor ebeler, hemşireler filan. Valla benim canım yandı, o da kasıldığım için yandı sanırım. Bir de hani malum ben yeni evliydim hamile kaldığımda; pek alışık değildim anlarsınız ya :kedi:

ayyyy canım süpper
gözün aydın
Allah analı babalı büyütsün maşallah
dediğin gibi ne çabuk oldu doğum darısı başımıza inşallah
sen akşammı görmeyemi gidiceksin
ne güzel mis gibidir o çek kokusunu içine
boshayallersmile

hihoyyyt hihoyyyt Anaaaam, çok sevindim canım, Allah analı babalı büyütsün. Vatana millete; anasına babasına hayırlı evlat olsun inşallah

Sağol kuzum benim, ya malesef anca akşam giderim işteyim şuan çünkü!! Sarılcam...sarılcamm.. ayyy minik şey!! Resmini bekliyorum bakalım, gelirse paylaşırım kızlar.. Ayy hala oldum ya, süper...

ayy gurbet ben bile heycanlandım gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün bizede böyle kolay doğumlar nasip etsin inşallah.

ya bu arada cidden parmak falan değil eliyle bakmıştı adetim 10 gün gecikmişti onun için gitmiştim iğrençti sanırım çatı falande ondan iğrenç değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…