Bir tetkik etsin bakalım, ne çıkacak? Hayırlısı olsun ne diyelim.
Hoşgördük pisipisimmm :asigim: . Cumartesi beni alttan muayene ettiler -hayret bu sefer o kadar zorlanmadım, galiba yalama oldu benimki aklinialirimsmile - açılmam filan yokmuş, tahilil yaptılar, idrar yollarımı üşütmüşüm. İlaç filan verdiler, bir de ilk defa kan ilacı aldım :bbo: . Doktor yüzüme bir baktı "senin kansızlığın var" dedi. Suratım kireç gibiydi sanırım. Eh o el ona girse o da kireç gibi olurdu kaydirigubbakcemile3 .
Benim de karnım iyice düştü, bana garip gelmiyor ama zira malum 7. ayda başlamıştı aşağı inmeye. Senin de ağrıların geçmezse muhakkak git doktora, belki sende de iltihap vardır. Daha da ilerlemeden tedavi ederler. Müzminleşirse, ömür boyu seninle gelir. Babamın karısında "müzmünleşmiş hali" var çünkü. İlaç milaç kar etmiyor maalesef.
geçmiş olsun neyse açılma falan yokmuş sevindim bu arada bahsettiğin muayene çatı değil dimi çatı muayenesi yapıldı mı
Çok çok öptüm sizi gitmeden uğramaya çalışırım dua edin 2750 f,lan olsun en azından masal
Burcucum çalışmasan 3 günde biter hepsi ama çalıştığınız
için zaman geçip gidiyor olur hepsi sıkma canını bizimki olduda
bitti valla ayy durun face koyayım buradaki arkidişlerime özel bi albüm
yaptım.DORUK ÖZEL ALBÜM diye oraya bakarsınız yükleyeyim odanın son halini.kaydirigubbakcemile2
Ay günaydın canım, garip garip rüyalar görmeye başladık, Allah hayırlara çıkarsın inşallah..
Burcucum hoşgördük, iyisindir inşallah.
Sağol canım...
Yok çatı muayenesi filan henüz, doğuruyor muyum diye baktı hemşire hanım. İlk gittiğimde bakan hemşire baktı. Allah razı olsun ondan, çok iyi davranıyor. Kastım kastım, tatlı tatlı konuştu sakinleştirdi beni. Bu seferki 3 kerede bitti kaydirigubbakcemile3
ya kızlar ben bu avatarımdaki resmi değiştiremiyorum bi yardım edin yaa..
daha önce kaçkere yaptım şimdi yapamıyorum...
pisicim bugün de öyle ağrılarım olursa gidicem kocişme söz verdim..öfff benim doktorumu da hiçç sevmiyorum yaa nefret ediyorum kadından...alsanaalsanasmile
cuma günü asıl randevum da ağrım olursa erken giderim...
burcu ben burcumu acep:kedi:
ben iyiyim canım sadece sağ göğüs altımda uyuşukluk var birde onun tam arkası sırtımda
3 kerede mi ayy korktum şimdi gerçi geçen sene gittiğim dr afedersiniz resmen elini sokmuştu herhalde ondan daha beter değildir sadece kasılmıştım acı hissetmemiştim bilmiyorumkismile
AYYYYYYYYY BEBİŞİMİZ DOĞDU... ANNEMLE KONUŞTUK!KADIN HEYECANDAN ZOR KONUŞUYODU VALLA.
2.950 gr DOĞMUŞ.DOKTOR DEMİŞ Kİ; MAŞALLAH ÇOK TEMİZ DOĞDU, SU DA DOĞUM GİBİ!! AYYY YERİM ONU YA.. PARMAĞINI EMİYOMUŞ,ANNEM DİYO, TIPKI ANNESİ.. AY KIZLAR NASIL HEYECAN BASTI ANLATAMAM. AYY NE ÇABUK DOĞURDU MAŞALLAH YA.. DOKTOR AKŞAMA DOĞRU DEMİŞTİ ÇÜNKÜ.. AKŞAM OLMAZ ŞİMDİ YA
HEPİNİZE GÜZEL DİLEKLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER KIZLAR!
DARISI BAŞIMIZA, KOLAY DOĞUM OLMUŞ. :Saruboceq:
AYYYYYYYYY BEBİŞİMİZ DOĞDU... ANNEMLE KONUŞTUK!KADIN HEYECANDAN ZOR KONUŞUYODU VALLA.
2.950 gr DOĞMUŞ.DOKTOR DEMİŞ Kİ; MAŞALLAH ÇOK TEMİZ DOĞDU, SU DA DOĞUM GİBİ!! AYYY YERİM ONU YA.. PARMAĞINI EMİYOMUŞ,ANNEM DİYO, TIPKI ANNESİ.. AY KIZLAR NASIL HEYECAN BASTI ANLATAMAM. AYY NE ÇABUK DOĞURDU MAŞALLAH YA.. DOKTOR AKŞAMA DOĞRU DEMİŞTİ ÇÜNKÜ.. AKŞAM OLMAZ ŞİMDİ YA
HEPİNİZE GÜZEL DİLEKLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER KIZLAR!
DARISI BAŞIMIZA, KOLAY DOĞUM OLMUŞ. :Saruboceq:
İsmini yanlış mı hatırlıyorum?
[/B]
ayyyy canım süpper
gözün aydın
Allah analı babalı büyütsün maşallah
dediğin gibi ne çabuk oldu doğum darısı başımıza inşallah
sen akşammı görmeyemi gidiceksin
ne güzel mis gibidir o çek kokusunu içine
boshayallersmile
kullanıcı panelinden yapıcaksın ama bazen boyutunun uymadığını falan söylüyor bende tam anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?